torsdag den 30. december 2010

Uhm et lækkert køb!!

Jeg har lige givet mig selv en lækker nytårsgave!

Jeg har købt denne skønne skønne Eames stol til mit syværelse! Luksus? Nuvel - men jeg fortjener det. Jeg VIL have et bedre år - 2011 - det fortjener jeg.

Forkæler du også dig selv?

Blogtræf i Fredericia

OPSUMMERING!
Der er stadig 2 ledige pladser. Derudover er jeg i tvivl om to der har skrevet de gerne vil med, men ikke har sendt mig en mail. Så send mig en mail mia.soerensen@hotmail.com, det er stadig efter først til mølle princippet. Og er man skrevet på standby, så må man også gerne melde tilbage senest den 15. januar.


Lige-før-fastelavns-hygge


Jeg vil mægtig gerne lægge hus til en omgang blogtræfhygge her i Fredericia.

Det bliver søndag den 30. januar kl. 11 hos mig. Børn er hjerteligt velkomne, men min dejlige dreng vil ikke være hjemme. Jeg sørger for frokosten, drikkevarerne og lidt sødt til ganen. Tilgengæld skal I dog betale den nette sum af 60 kr. (de tages med på dagen).

Derudover laver jeg en kreakurv indenfor temaet lige-før-fastelavn, som vi kan hygge os med. I er også meget velkomne til at tage noget kreativt med til temaet (symaskine, overlocker, sakse m.m. er her til låns), og også meget gerne retrobyttestof/tapet, så vi kan lave en lille bytterunde.


Vi kan være 14 og det er efter først til mølle princippet. Send mig en mail på mia.soerensen@hotmail.com (det er de tretten første der mailer, der kommer med).

Jeg glæder mig til vi ses.

tirsdag den 28. december 2010

JULEberetning

Dagene op til jul gik desværre med sygdom, og i den grad ingen søvn. Vi var oppe med August mellem 3-5  timer hver nat, så det var hårdt, men godt min mand havde fået ferie også, så vi kunne hjælpes ad.

Juleaftensdag tog August og farmanden ind til farmor og farfar og byttede gaver imens jeg fik sovet ud og pakket de sidste gaver ind. Da August sov til middag skulle jeg over til naboerne og være julemand. Det var nu hyggeligt og børnene var vilde med det. Skønt.


Hehe - svært at fotografere sig selv med tæpper/puder under tøjet.
Men jeg havde altså også lange gummestøvler på, ikke ankelstøvler ;-)
 Da August vågnede kørte vi over til mormor og morfar, hvor onkel og tante ventede også (min bror og kæresten). Min bror skulle være julemanden, så han gik ud og klædte om og kom så vandrende gennem sneen på terrassen. Det første August sagde var "det er fars sko"... For ja julemanden havde lige lånt farmandens sko...! Nå August snakkede ikke mere om det og bød julemanden indenfor. Han var helt stor i hovedet og havde en fest. Da han havde pakket gaver op fra julemanden skulle vi jo sige farvel til ham. August råbte "god jul". Men da julemanden tog sko på sagde August igen "det er fars sko". Vi grinte og sagde julemanden bare havde lånt dem af far. Det virkede okay for August. Så gik julemanden og August råbte "FARVEL ONKEL SØREN" mens han vinkede og vinkede. Og vi andre skreg af grin! Her troede vi den var hjemme, han havde intet opdaget - men jow jow - 2 år og ikke til at snyde! Haha. Vi fik det hele på video, og vi glæder os allerede til han skal se det om mange år.


Da julemanden var gået legde August med de nye gaver han havde fået og han fik løbende et par stykker mere. Vi spiste kl. 18 og det var som det altid er super lækkert og rigtig hyggeligt. Da vi havde spist dansede vi om juletræet, og under træet lå Augusts pakker. Der var i den grad julelys i Augusts øjne og han sang, dansede og grinede rundt om træet. Det var så hyggeligt. Derefter åbnede Augusts de sidste pakker og dem legede vi lidt med. 19.30 puttede min kære mand ham imens vi andre gjorde klar til ris ala manden.



Augusts mange fine gaver!

August sover efter et kvarter og så skulle der ellers findes mandler. Hehe vi var 6 voksne men der var tre mandler. Super sjovt. Og nå ja min bror havde lige smuglet en ekstra i - hehe. Det var sjovt nok de tre mænd der vandt gaverne.

Vi har en fast tradition om at alle gaverne skal ligge på mine forældres seng og vi må ikke røre ved dem før mandlerne er fundet i ris ala manden. Men så skal de også bæres ind under træet. Og hvert år er vi overraskede over hvor mange der er.

Så sidder vi ved træet og en deler pakkerne ud, som åbnes en efter en. Og jeg elsker det. Det er hyggeligt og lige præcis sådan det skal være (i mine øjne). På den måde kan man både nyde at se de andre åbne det man har købt/lavet og også nyde sine egne pakker.

Jeg fik bl.a. disse gaver:


Det var en super dejlig aften! Elsker stunderne med min familie, og julen er og bliver magisk!

1. og 2. juledag var vi ved hhv. olderne og mormor og morfar (August's that is). Det var også to dejlige dage. Jeg var dog syg og derfor meget træt. Men det gik og August havde det så hyggeligt begge steder.

mandag den 27. december 2010

Juledagene er ovre...

og jeg er helt tom for ord... Kan ikke få taget mig sammen til at skrive juleberetning, billederne er stadig i kameraet og huset er så rodet med gaver og papir overalt synes jeg.

Jeg er træt! Ja jeg ved jeg skriver det tit. Men det er jeg. Og svimmel! Ja bare rigtig skidt. Har været det i flere dage. ÆV!ØV!

Jeg skal lige have en lur, så skal huset ordnes og så håber jeg, at jeg får lysten til at komme i gang med beretningen! For det har virkelig været en DEJLIG jul 


torsdag den 23. december 2010

Hjernernes Fest - De vildeste gaver #3 - Og GLÆDELIG JUL

Ja selv på lillejuleaftensdag kom posten med lækre pakker til mig!!

VanFlittig har sendt et lækkert børnepuslespil, 4-på-stribe, et gavekort til navnesutter og deres 2 virkelig skønne plakater fra MiniMega (som har været på min ønskeliste længe). TAK June!




Vibeke har sendt en skøn skøn slå-om-kjole. Åh den er fin - må satse på den pige,,, eller kræse om venindens datter :-) TAK Vibeke!



Nu er juletræet pyntet, pakkerne pakket ind (hold da fast det tog flere timer - men det er og bliver bare hyggeligt!), konfekten er lavet, julemandskostumet fundet frem og August sover, så nu er der kun at glæde sig tilbage.

Et lillebitte udpluk af gaverne

Kære kære bloggere - I har gjort min julemåned skøn, gid I må få en MAGISK JUL fyldt med minder og glæde i familiens skød.

Kærlige hilsner fra
Mia

Morgenkommentar fra August

Kl. var 5 før August stod op i dag - wow for en dejlig nat, sove helt til 5!! Måske der alligevel er en gud et sted?

Nå men da havregrøden var indtaget, gaven fra julemanden var åbnet (og leget med) kiggede August på mig og sagde:

"mor - August vil ha' en lillebror"

Jeg kiggede lige en ekstra gang, spurgte lige om han ville gentage, og ja - han vil altså ha' en lillebror!

Hehe - var flad af grin. Det var første gang han sagde sådan noget. Det kommer sig helt sikkert af at han legede med nabodrengen i går, som har fået en lillebror, og vi den anden dag legede med hans gode veninde som har fået en lillesøster. Super sødt at han lige synes, det kunne være hyggeligt. Og så på lillejuleaften.


Ja det her billede kan vist godt tåle en gengivelse ovenpå den kommando ;-)

Kan I have en snerig og skøn lillejuleaften!

onsdag den 22. december 2010

Hjernernes Fest - De vildeste gaver #2

I dag kom posten endnu engang med en omgang lækre pakker !! Ih det er altså skønt ovenpå en må jeg sige mildest talt sindsyg nat/dag med syg dreng. IGEN!

Line sendte denne fuldstændig fantastiske rygsæk. Uhm der er kræset for detaljerne - jeg er VILD med den. TAK Line!



Anne sendte en fin lille pose i skønt stof med en smart magnetlukning. TAK Anne!



Og Ulla sendte mig den fineste nederdel. Jeg må satse på engang at få en lille pige ellers må min venindes datter forkæles big time. Den er så fed! TAK Ulla!



TAK igen piger! I lyser op i en mørk tid!

tirsdag den 21. december 2010

Hjernernes Fest - De vildeste gaver #1

I dag kom posten med gaver til mig. Skønne gaver. Det er altså alt for vildt!! Læs med og bliv misundelig (så er I advaret!!).


Karen har sendt mig denne skønne flagranke. Den er altså bare så fin! TAK Karen!



Inger Vest Hansen (sig til hvis du har en blog - så jeg kan linke!) har sendt denne fine hue med lækkert varmt og blødt foer. TAK Inger!



Anja har sendt disse fine tre malerier til mig. De er en kombination af malerier og collager. TAK Anja!



Olivia Brasserie har sendt et lækkert gavekort til kaffe og kage. Uhm vil glæde mig til næste gang Odense skal besøges. TAK Olivia!



Fie har sendt to retrobøjler med tapet. De er rigtig fine! TAK Fie!



Badut har doneret et gavekort til FUNCH Børnetøj på 300 kr. TAK Marina!


Sidst men ikke mindst har Helle sendt mig en fuldstændig overdådig pakke!! Den er for vild altså. Der er retrostoffer i mængder man tror er løgn, lækre retro tapeter i metervis, en smuk slå-om-kjole, den sødeste Bambi, et fint kræmmerhus og en smuk gammel juletræsfigur. TAK Helle!



TUSIND TAK ALLESAMMEN! Jeg er simpelthen så beæret over at være en af de heldige vindere!!

mandag den 20. december 2010

Nøddeknækkeren - fedt køb

Nå nu sidder jeg så her efter at have været i varmt skummende karbad. Shit jeg har været sat helt til vægs i dag. Trætheden overmandede mig fuldstændig. Men August og jeg har da både været på legebesøg ved en god veninde og hendes skønne døtre, lavet det sidste marcipan og set Lilleper en 4 gange vil jeg tro ;-)

Men i går var jeg med mine forældre i smilets by for at besøge min søde lillebror. Vi fik morgenkaffen ved ham og hans søde kæreste og derefter begav vi andre fire os på juleindkøb i byen. Åh det var hyggeligt - rigtig hyggeligt. Jeg elsker Århus og den gode stemning der er der. Vi var også i Magasin, som jeg mener alle bør se hver jul ;-) Dér købte jeg det skønneste jeg længe har købt! En nøddeknækker. Ja en stor én endda. Den er lige over en meter høj og jeg er fuldstændig som i FULDSTÆNDIG vild med den! Den koster 500 kr. men den var sat ned til 200 kr. Hvis det er noget for dig, så er det NU. For på de timer vi var der, var der stort set ingen tilbage da vi gik igen.


Uhm jeg er vild med den. Den står i vores køkken og passer på min gamle kuffert ved den store opslagstavle. Og jeg får sandelig 3 af de små på fredag også - for min brors kæreste arbejder i Magasin og har købt dem til mig.

Har du gjort et kup for nylig?

Vi er i live...

Vi er bare MEGET trætte...

Skoldkopperne har efterhånden fortaget sig, det betyder så at trætheden har fået plads til at komme frem. Pyhh en uge det har været!

I dag har min kære mand sidste arbejdsdag, så er der dømt juleferie - og jeg GLÆDER mig!

I går aftes fra 20-22 bagte jeg disse kager til ham - for det er ikke blot sidste dag før juleferien, nej det er sidste dag påd et job. Et nyt og spændende job venter ham i januar.

Chokokager med vaniliefrosting toppet med mmf stjerner og juletræer.

Kagerne blev rigtig gode og fine synes jeg - men shit jeg var også træt da jeg lagde mig på puden. Og blev endnu mere træt da August vågnede lige idet jeg lagde mig :-( Nå ja - og endnu mere træt end det, da han stod op kl. 4.10 i morges.

Men... nu er det juleferie i eftermiddag og jeg GLÆDER mig (stadig!).


fredag den 17. december 2010

Den kreative pakkekalender - min tur!

I dag var det så endelig min tur til at åbne min pakke i den kreative pakkekalender. Min pakke var fra Sara, og den har ligget og nedstirret mig i en uge nu :-)

På billederne kan I se den overdådige pakkes kanon flotte indhold!! TUSIND TAK Sara, jeg er bare SÅ glad for det hele!!

1. Pakken var pakket smukt ind med bjælde og ponpon
2. Der var det sødeste kort med
3. En skøn pose med fine ophæng i
4. + 5. En kanon flot nålepude i skønne retrostoffer

1. De 3 fine ophæng var smukke svampe i hamaperler
2. En meget smuk retro flettet julestjerne
3. + 4. En vidunderlig taske i retrostoffer. Billedet yder den ikke retfærdighed - den er fuldstændig fantastisk!!
5. Retro stjernen på bagsiden!

WOW WOW WOW siger jeg bare! TAK igen !

Jeg VANDT i Hjerternes Fest!

Jeg er stadig helt rundt på gulvet. Ja for i går aftes 21.30 modtog jeg en mail fra Marina, at jeg var en vinder! En vinder i Hjerternes Fest. Ja jeg har simpelthen vundet GRAN bunken. Jeg hoppede rundt i stuen og min mand blev da ligeså grebet, da han så de flotte gevinster der venter mig.

Først må jeg lige sige at jeg i den grad beundrer blogland for at vi sammen kan samle så mange penge ind til så godt et formål. Jeg er nærer naturligvis kæmpe beundring for Trine og Marina, som har stablet det hele på benene. Det vigtigste for mig har hele tiden været at Mødrehjælpen fik så mange penge som muligt, hvorfor jeg også selv har doneret et retro pudebetræk.

Men... jeg er nu også fuldstændig overvældet over, at jeg har vundet. WOW! Nu glæder jeg mig til at modtage de flotte flotte gaver, og linker naturligvis hver gang en pakke kommer med posten. For se lige hvad jeg har vundet:



Uh - jeg ved ikke hvad det er med mig for tiden, men jeg vinder i alt muligt. I lørdags var det 200 kr. til byens butikker jeg vandt og også en super giveaway ved Pust til Mælkebøtten.

Piger - TAK fordi I har været med til at samle ind - det er stort... ja jeg har faktisk lidt svært ved at sætte ord på det, men jeg er glad og stolt af at være med. Og også meget glad for at være en vinder :-)

Ha' en glimrende dag!

torsdag den 16. december 2010

Julegavepose og perler i ovnen

Vores søde rengøringsdame fik sin julegave i dag. Hun fik en stofpose jeg havde syet med hæklet snor. I posen lå der fodbadesalt og fodcreme fra Matas samt et fint kort.



Imens August har sovet har jeg lige afprøvet en ny perle-teknik, som jeg så hos "I Lones fodspor".

Man sætter perler på en bageplade - vigtigt de står op. Ind i ovnen med dem i små 5 minutter.
Så falder de sammen og bliver til skønne perler man kan lave armbånd, kæder og bruge som knapper og pynt på tøj.



Jeg synes perlerne får en super fint udtryk og er altså pænt vilde med dem.

Nu vågner min lille skoldkoppedreng og mor her skal igen i sving.

Skoldkopper - råd søges!

Så fik August også skoldkopper. Han har feber og røde knopper mange steder, men han er ved godt mod og klør ikke... endnu!

Men inden de kopper går helt agurk kunne jeg godt bruge nogle råd piger - så kom endelig med dem.

Dem jeg kender er; A-Derma fra apoteket som er godt at spraye med (også på røde numser) og kølende bade.

Billedet er fra den anden dag før de berømte skoldkopper


onsdag den 15. december 2010

Super lækre knækbrød (DIY)

Uhm jeg bagte knækbrød til min fødselsdag, og den opskrift skal I altså lige have (jeg har taget udgangspunkt i en Amo bageopskrift, men har ændret i kornene).
  • 200 g. hvedemel
  • 1 og 1/4 dl. olie
  • ca. 2 dl. vand
  • 50 g. havregryn
  • 50 g. knækkede hvedekerner
  • 50 g. sesamfrø
  • 50 g. hørfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1½ tsk. salt
(du kan også bruge solsikkekerner, græskarkerner m.m.)



Alle ingredienser puttes i en skål og der røres rundt til dejen er sammenhængende i en jævn konsistens. Det vil være lidt klægt men er det for klægt puttes der flere havregryn/korn i.

Dejen deles i to og lige store portioner. Læg den ene portion imellem to stykker bagepapir og rul dejen helt tynd med en kagerulle. Jo tyndere du ruller det jo lækre bliver det.

Jeg tog så forskellige udstikkere og stak dejen ud. Hvis det er lidt svært at få det frit kan du lige bruge en spids kniv i kanterne.

Så pensler du dem med vand og pynter med blå birkes, sesamfrø el. andet.

De skal have ca. 25 min. i varmluftovn ved 180 g. Jeg kan bedst lide dem når de har fået lidt farve, godt gyldne.


Gemmes i lufttæt beholder.
Bon appetit!

tirsdag den 14. december 2010

På tur med veterantog

I lørdags tog manden min, August og jeg til Vejle, hvor vi skulle køre med et vaskeægte veterantog. Vi kørte til Grejsdalen, hvor der var et lille julemarked.

Da vi kom til toget blev vi mødt at "retro-konduktører" i gammeldags tøj. Der købte vi billetter til sølle 50 kr. Det var også gamle tykke billetter - super fine.

Da vi kom ind i toget blev August dog lidt bekymret over det hele og beordrede "alle af toget nu". Men efter små fem minutter omklamrende sin fars hals, tøede han op og nød resten af turen.


Da vi kom frem til julemarkedet så vi julemanden. Uh det var spændende. August gik stolt hen til ham og fik en pebernød. Man kunne købe sit juletræ på pladsen og der var boder med mad/Drikke, julepynt, popcorn og lign. Det var bare SÅ hyggeligt. Ja lidt ærgeligt at sneen lige var forsvundet på en enkelt nat, så det var noget sjappet, men pyt. Dog syntes arrangørerne at det var synd, så de havde skaffet en snekanon, som sprøjtede sne over os - hyggeligt. Der var også bålsteder rundt omkring. Også rigtig hyggeligt.



Turen gik retur og vi havde alle tre nydt det i fulde drag!!

mandag den 13. december 2010

BLOGTRÆF hos mig i januar

Lige-før-fastelavns-hygge

Jeg vil mægtig gerne lægge hus til en omgang blogtræfhygge her i Fredericia.

Det bliver søndag den 30. januar kl. 11 hos mig. Børn er hjerteligt velkomne, men min dejlige dreng vil ikke være hjemme. Jeg sørger for frokosten, drikkevarerne og lidt sødt til ganen. Tilgengæld skal I dog betale den nette sum af 60 kr. (de tages med på dagen).

I må meget gerne linke med billedet på jeres egen blog!

Derudover laver jeg en kreakurv indenfor temaet lige-før-fastelavn, som vi kan hygge os med. I er også meget velkomne til at tage noget kreativt med til temaet (symaskine, overlocker, sakse m.m. er her til låns), og også meget gerne retrobyttestof/tapet, så vi kan lave en lille bytterunde.

Vi kan være 14 og det er efter først til mølle princippet. Send mig en mail på mia.soerensen@hotmail.com (det er de tretten første der mailer, der kommer med).

Jeg glæder mig til vi ses.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...