lørdag den 30. april 2011

OG vinderen er ...

TUSIND TAK til moods.dk fordi I ville være med til at sponsorere det super fede Fiskehotel.

Der var 115 kommentarer og 274 lodder - så super flot og fedt med så stor deltagelse og interesse for det lækre fiskehotel.



Random.org trak lod for mig - og vinderen blev...


TROMMEVIRVEL!!!


Nr. 129 !

Bag nr. 129 gemmer sig Trine, som jeg slet ikke kendte til, men som jeg da uden tvivl skal til at følge. Ser ud til at være en spændende blog du har dig!

TILLYKKE Trine! Send mig en mail på mia.soerensen@hotmail.com med din adresse, og så giver jeg den videre til Moods.dk.

tirsdag den 26. april 2011

Det er bare en virus...

Ja det er beskeden fra en vagtlæge både lørdag og en søndag. I dag ved egen læge konstaterede han at Augusts ene trommehinde var sprunget, der var mellemørebetændelse i det andet, øjenbetændelse og halsbetændelse!

Han er igen på pencilin - og jeg hader atter vagtlægerne. Vi har hørt sætningen "det er bare en virus" så ufatteligt mange gange at man bliver sindsyg af det. Derfor bruger vi heller ikke meget tid hos disse vagtlæger længere, men tager vores egen læge, som tager infektionstal/poder og generelt bruger den tid det tager at stille den rigtige diagnose. Men ja - med 10 dages påskeferie blev det til ikke mindre end to besøg.¨

Det er så synd for August, som jo i forvejen lider så meget, at han nu skal være så syg, før han kan komme i behandling. Den stod på 39.7 i feber i nat og væske der væltede ud af øret. Min vidunderlige dreng ! Håber snart du får lidt ro på sygefronten - det fortjener du!


mandag den 25. april 2011

Påskekager og lidt andet

Jeg har lavet en del påskekager til de forskellige påskefrokoster. Dem skal I da lige se :-)

Chokolademuffins med chokoladefrosting og mandelæg



TIP: klip en fin serviet ud og brug under kagerne - giver lige det sidste pift :-)
 Chokolademuffins med chokoladefrosting og mandel- og chokoladeæg



Chokoladekage betrukket med chokoladefrosting og fondantpynt.




Har du også påskebagt?


Jeg har som I læste i går også lavet en helt masse andet. Bl.a. nydt vores nye solvogne med de lækre retrovattæpper.


August har været lidt syg de sidste tre dage - men i dag er han rigtig syg. Falsk strubehoste, væske der vælter ud af ørene, øjenbetændelse og feber :-( Ikke særlig sjovt for ham - lille nus! Men han får det lidt som han vil have det i dag og vi tuller bare rundt herhjemme og nyder den sidste påskeferiedag. Så må vi se om vi skal være hjemme i morgen eller ej.

søndag den 24. april 2011

Nyanlagt køkkenhave

Her i påsken har vi arbejdet på at anlægge køkkenhave. Ejj det er blevet så godt.

Det startede for 2 uger siden, hvor mine forældre var til morgenkaffe. Vi havde selv nogle tanker, men var i tvivl om hvordan vi ville have det. Vi havde lagt sten op i haven for at ridste området af. Mine forældre kiggede på det, og min far, som er ferm til at indrette/tegne - skitserede en helt ny idé op for os. Og vi var solgt.

Da de gik ud af haven begyndte min mand at grave græs af. Og nu står området færdigt! Lækkert og fuldstændig som vi drømte om - bare endnu bedre. På billederne kan det godt se lidt kedeligt ud - men det er svært at gengive de små frø i jorden ;-) Der kommer opdaterede billeder, når det hele er i flor :-)



August hjælper med at fylde sand på stien og feje det ned
 
August tjekker lige om blåbærbuskene har det godt :-)

Det er i et hjørne af haven, hvor vi går igennem hver dag for at komme i vuggestuen. Så i forvejen er der en havelåge. Nu er der så kommet et område med kartofler, gulerødder, jordbær og blåbærbuske. I forvejen havde vi Miabellatræerne. Derudover er der kommet hæk rundt om, som giver røde frugter til fuglene. Min hårdtarbejdende mand har også lagt en lækker sti, så man går igennem en espalierport - i hvert fald på sigt, når træerne vokser sammen. Endelig er vores plantebord kommet derned og den ene stol har fået følgeskab af endnu en.


Det græstørv der er på nu, er ved at tørre væk, og så skal der nyt jord ovenpå og der skal såes nyt græs

Min dejlige dreng gemmer sig bag volden og leger på den - skønt
Ved siden af området har vi lavet en lille vold. Den er skæv og i forskellige højder - helt med vilje. Der er lagt to rør ind i volden, der går hver sin vej op/ned. Der gik ikke mange sekunder fra den var lavet til August var igang med at hælde sten/plantepinde igennem rørene og stof oppe på den og hoppede ned. Han elsker den - og den er god for fantasien - præcis som vi drømte om. Med tiden kommer græsset jo til at gro på den, og det er meningen det skal være lidt højt på den, så det bliver et godt gemmested. Naboens dreng sagde straks "så kan man gemme sig bag den når man leger krig". Tror den bliver et super legested både nu og i fremtiden.


Miabellaer i fuldt flor - og Mia med sommerkulør :-)

Alt i alt har området kostet os - NUL kroner. Fliserne er nogle mandens bror havde i overskud, alle planter/hække/frø er købt via gavekort vi fik til gartneri i bryllupsgave og stolene er gamle arvinger fra mine forældre. Volden er blevet lavet ud af alt det græs vi gravede af. Se det er også fedt - det bliver dermed en ren overskudsforretning - sådan noget kan vi lide her i hytten :-)

Jeg håber I har haft en fantastisk påske derude?

Vi har haft masser af dejlige gæster, været på masser af dejlige påskevisits, hygget for vildt i haven og jeg har fået fuldstændig styr på markedet nu - dejligt.

Mange påskesmil fra Mia

torsdag den 21. april 2011

Sengeremser og ærteposer

Jeg har syet igen igen! Nu er det vist godt det skønne fede forårsmarked snart løber af stablen ;-)


Nyder I solen? Det skal jeg i hvert fald ud og gøre nu ! Så nu får symaskinen lige en pause - bare en lille en ;-)

tirsdag den 19. april 2011

Baby/børne og juniorginer til salg

UPDATE! Kun en baby/børnegine tilbage  - juniorginen er der også endnu!

Jeg sælger ud - så er du interesseret i en baby/børne gine el. en juniorgine, så kig forbi HER - HER og HER.


God aften til jer derude! Her står den på pandekager og hygge med manden min.

Min dejlige forårsdreng

Se lige en lækker lille gut; i hjemmesyede bukser og kasket. Kasketterne kommer med til marked, og hvis vi når det også bukserne.

Det er vidunderligt med forår/sommer vejr. Det får smilet frem og sætter sygdomshelvedet lidt på standby - jayy!

Se lige de to små øverste billeder - gadedrengehop. Emmer det ikke bare af et barn, der har det godt og glædes ved livet? Jeg elsker ham umådeligt højt og glædes over at have en dreng, der på trods af så mange kampe i sit korte liv bare er en grundglad, positiv og udadvendt dreng! Hvor heldig har man lige lov at være?

Kan I have en smuk solrig dag kære læsere.

Se det er lækkerier

I går var jeg lige et smut i en af de store genbrugser her i byen. Der fik jeg to lækre vattæpper i skønne skønne lillae nuancer. Fik også to bordløbere/duge i skønne gul/orange farver.

Det hele er vasket og har hængt til tørre i det smukke vejr i går. Nu er de klar til brug i vores nye lækre solvogne.


mandag den 18. april 2011

Lækkert udsalg

Jeg har handlet en del ved Minimums, som nu har lækkert udsalg. Jeg kan se den fede grå tavle fra Design Letters er på bud (den jeg udloddede i min marts giveaway). Den skal August have - uden tvivl!! Og jeg har en del Småfolk Plakater - men der er en jeg ikke har, måske den også skulle med ;-)


Elsker netshopping - gør du også?

Smil fra Mia

søndag den 17. april 2011

Sættekasser til forårsmarkedet

Så fik jeg 4sættekasser færdige til markedet. To til drenge og to til piger. I 2 forskellige størrelser.

Begynder at få de sidste ting færdige - det er bare så dejligt!

Ellers er vi ved at lave et spændende projekt i haven, mere om det i løbet af ferien :-)

God søndag derude!


Loppemarked - hvor henne?

Jeg elsker, som så mange andre herinde, loppemarkeder. Men her i byen/området er det kun i august måned. Så nu efterspørger jeg loppemarkeder. Hvor skal jeg tage hen? og hvornår?


fredag den 15. april 2011

Påskeferie - ja tak!

Uhmm solen skinner og jeg har fået påskeferie. Ja faktisk er det et år siden jeg sidst havde ferie. Jeg har jo gået hjemme, og på den måde er hverdagen bare blevet ens uanset ferie el. ej. Men nu har jeg ferie - og det har min familie også! Jeg glæder mig så meget!

Se lige min gruldklump - han er da forårsklar - lækker dreng !


torsdag den 14. april 2011

Royale kager

Tillykke med dåben Frederik og Mary. Vincent og Josephine - bestemt ikke de navne jeg regnede med, men super søde!

Jeg har haft min mor på besøg til kage og dåb.

Det blev til disse kager:




Sukkerblomsterne lavede jeg i går, og dem skal jeg bestemt lave mange flere af.



onsdag den 13. april 2011

Verdens bedste legeplads (***** - anbefaling)

Vi er så heldige at bo 5 min. kørsel fra Madsby Legepark i Fredericia. Vi er kommet der så meget i min barndom. Ligesom jeg har haft et hav af gymnaster, venners børn og elever med derned sidenhen. Siden August kom til verden har han også været med mange gange.

I lørdags var vi dernede med min bedste veninde og hendes dejlige datter, som er et år yngre end August. Det var så hyggeligt, og sommervejret gjorde det bare endnu skønnere!






Suttetræet er så populært og kæmpe stort! August skulle bare ikke nyde noget ;-)

 ** REKLAME ** (får jeg ikke noget for, vil bare SÅ gerne dele legeparken med jer)

Parken består af en kæmpe stor legeplads, friluftsscene, mini dyrepark med geder, æsler, høns, fugle, heste, ænder, svaner, kaniner m.fl. Der er også en stor sø med robåde (koster 25 kr. at lege en båd), kæmpe tarzanbane, trafikbane og boder om sommeren og i ferierne. Derudover er der også 3 huse man kan låne ganske gratis hvis man vil holde arrangementer. Der er et stort grillområde, hvor man kan tænde op og hygge med familie. Det er et meget stort område, hvor der er bænke og små opholdssteder overalt, så man kan nyde madkurven eller bare sidde og nyde at se ungerne lege.

Hele sommeren kører toget, hvor man for 15 kr. for voksne og 10 kr. for børn kan køre en halv time. Man kan stå af undervejs ved Minibyen, Vandrehjemmet eller det Tropiske badeland.

Det er i den grad anbefalesesværdigt at besøge legeparken, og så er det fuldstændig GRATIS!! Hvis du får lyst at besøge parken, så er banegården nabo dertil, så det er meget nemt at komme dertil!


tirsdag den 12. april 2011

Roen sænker sig - endelig!

For i dag har jeg - endelig - fået et nyt strømstik, så jeg igen kan komme på min pc! Det er altså ikke spor sjovt at starte på nyt job samtidig med at ens pc lukker én ude. Alle mine gode undervisningsideer er jo her!

Jeg har også haft tusind ting jeg ville vise og forælle jer alle!

Jeg starter med disse skønne mælkestribedrenge bukser, som jeg har syet til August. De har tinsoldater på. Jeg var nemlig så heldig, for efterhånden et par måneder siden, at få fingrene i et sengesæt med det. Har du evt. noget er jeg meget interesseret i mere :-)

lidt uskarpe, da modellen ikke havde tid ;-)

Pyhh det er DEJLIGT at være tilbage!

onsdag den 6. april 2011

Pyhh

Det er 4 dage siden jeg sidst har skrevet et indlæg. Det er der mange grunde til, I får lige nogle af dem:

1: jeg er begyndt på job - ELSKER det job!
2: min computer/strømforsyning er gået død !!
3: jeg bruger alt min fritid på at klargøre til markedet
4: jeg er ikke helt på toppen
5: vi passer hund for mine forældre - har gjort det siden søndag
...

Jeg er på min mands pc - så I får ingen billeder! Derfor kan jeg vist godt kategorisere dette indlæg under *dødkedeligt*, men nu ved I jeg lever ;-)

Smil fra Mia

lørdag den 2. april 2011

Forårsfugle til forårsmarkedet

Vi har designet og hæklet disse skønne forårsfugle, som skal sælges på forårsmarkedet.


De er lavet i alle mulige lækre skønne forårsfarver og sælges enkeltvis el. tre stk. med lidt rabat.

fredag den 1. april 2011

April giveaway - i samarbejde med moods.dk

Som lovet i går skyder jeg i dag endnu en super fed giveaway i gang!

moods.dk vil nemlig gerne udlodde et Fiskehotel, som det August fik i sidste måned!

Moods.dk skriver om fiskehotellet, at det er luxus til din guldfisk. Det er en alternativ bolig til dine guldfisk. Fiskehotellet kan bruges både som enkelt modul eller sammen med flere andre moduler. Kan stables eller sættes ved siden af hinanden, så man får en flot effekt. Inderbowlen i glas kan tages ud og rengøres.

OBS: Guldfisken medfølger ikke - vi tror ikke den klarer turen med posten.

Størrelse: 19x19x20cm - Ca. 3,25 liter
Materiale: Glas, ABS plast

Fiskehotellet har en værdi af kr. 299,00

Vi elsker vores super fede fiskehotel, og nu kan du også blive den heldige ejer af et! TAK til moods.dk fordi I vil være med!

Hvis du gerne vil deltage gælder følgende regler:
1 lod: Fast læser
2 lodder: Fast læser, kommentar
3 lodder: Fast læser, kommentar, link på din blog


Jeg trækker lod den 29. april – på min fars 50 års fødselsdag!

Held og lykke til jer alle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...