onsdag den 29. juni 2011

Dejligt visit

I dga har jeg været på et super dejligt visit hos Mette! Mettes dejlige dreng Emil og lille søde Sofia var hjemme. Emil fortalte røverhistorier, som jeg kunne give videre til August (naturligvis om Brandmænd)! Åh han var sød. Og Sofia - hun kan gøre enhver Quinde skruk ;-)

Mette diskede op med et rigtig lækkert morgenbord, og se lige rosen hun har fotograferet. Aldrig har jeg set så stor en rose, og aldrig har jeg set så smuk én af slagsen! Fortryllende. (Jeg havde ikke kamera med, så ingen forevigelser herfra. Har derfor lånt billedet hos Mette)


Mette bor så dejligt - lækker have, LÆKKERT krearum. Hun bor med hjerterum i den allerdejligste forstand. Vi snakkede fra jeg kom til jeg gik, ja helt ud i indkørslen! Vi skal ses igen, der var så mange ord vi ikke fik sagt (tror dog Emil mente vi fik sagt så rigeligt *ss*).

TAK for en skøn formiddag Mette - du er så evig sød!

tirsdag den 28. juni 2011

Ren romantik

I skal altså lige se et billede mere - jeg elsker nemlig rigtig mange af vores bryllupsfotos, men det her er altså i top5. Ja ja - det er 2 år siden, men jeg mindes stadig den dag med glæde! (her er billedet beskåret - og manden får lov at være anonym ;-)




I morgen skal jeg ned til søde Mette - bliver så hyggeligt!


Barndomsminder m.m.

Ja nogle gange går der længe fra mine billeder er taget til de rammer bloggen - men det skal ikke holde mig tilbage fra at vise jer disse barndomsminder frem.

De to vidunderlige stole købte min kusine til mig på genbrug for 40 kr. Jeg havde selv én i blå som barn, og har længe søgt efter en til August. August bruger dem hele tiden, især til hans butiksleg (mere om den en anden dag). Den røde har desværre lige fået et knæk på armlænet. Det er manden min sat til at fixe!

Farvekridtene fik jeg på den skole jeg lige har arbejdet. De vækker også mange minder fra folkeskolen - alle tre æsker. Kan du huske dem?

Sidst men ikke mindst er der Tutte-Futte bøgerne. Den forreste er fra min egen barndom, og August elsker at få den læst op. Hver eneste aften. Han kan den nærmest udenad - og jeg elsker at det jeg fik læst også er noget han finder glæde ved. Jeg har et hav af bøger fra min barndom, og langt de fleste er et hit - dem må I se en anden dag. Men jeg søgte lidt på nettet og fandt tre bøger mere i serien - så nu er der dømt Tutte-Futte læsning i mange timer :)



Denne frugtpose er netop færdig - og kan blive din for 100 kr. pp - den sættes i butikken i aften, så du har førsteret - hvis du vil :)



mandag den 27. juni 2011

Sommer giveaway

Jeg så den smukkeste sommerfuglehalskæde hos Rakel fornylig. Fluks fandt jeg frem til Laila Stenderups hjemmeside og facebookside. Jeg måtte bare eje sådan en kæde. Jeg knuselsker sommerfugle, og har et hav af smykker/hårspænder med netop dette fortryllende dyr.

Det var hurtig service og fredag fik jeg hele to smukke sommerfuglehalskæder med posten. èn i gul med turkis snor og én i hvid med sort snor. De er simpelthen så smukke!


Laila har være så sød at udlodde en sommerfugle halskæde til én heldig blogger! Så hvis du også er forgabt i de smukke sommerfugle, så gælder følgende regler:

1 lod - skriv en kommentar og vær fast læser
2 lodder - skriv en kommentar og vær fast læser og link med nedenstående billede
5 lodder - skriv en kommentar og vær fast læser og link med nedenstående billede OG meld dig til på Lailas facebookside lige HER



Vinderen trækkes den 18. juli 2011

Held og lykke!

2 x en helt særlig dag

I dag er det den 27. juni 2011 - helt præcis 2 år siden jeg blev gift med min dejlige mand. Du kan læse meget mere om forberedelser og selve dagen her (og de mange foregående indlæg).

Mig i min elskede brudekjole og med Lisbeth Dahl paraplyen - den er så fin !


På toppen af Det hvide Vandtårn i Fredericia - elsker det billede


Jeg har netop fulgt August i børnehave! Han var så stolt! Han har fået en Spiderman rygsæk af farmor, som vi pakkede alle hans ting ned i og så naturligvis en uniQrea frugtpose med navn - og endnu mere naturligvis, i Spiderman. Billedet i hånden er et af August, som skal hænge i hans gadarobe. August har mange (MANGE!) kørertøjer, men denne er bare favoritten når vi skal i børnehave. Den er arvet fra naboen, og gået i stykker flere steder - men ja, den er et hit :)



Efter at have hængt tøjet op i gardaroben, lagt frugtposen i køleskabet og fået vist hvor hans kurv var henne, så gik vi ind på stuen. Her ville han gerne sidde ligeså stille og klippe og tegne.En rigtig god måde lige at begynde på synes jeg. Den lille lillae bamse I kan se, er fra Mary Fondens Antimobbe Kampagne, som de arbejder med på netop denne stue. Den fik så mange kærlige krammere - hvor er det en god tryghed at få sådan en bamse på sin første dag. Lige før jeg gik skulle August med stuen ud i caféen og spise frugt. Det var en glad og smilende dreng jeg vinkede farvel til! Dejlige August :-)

 

Jeg ligger i sengen nu, er noget så influenzaramt - æv det træls, når nu vejret er så godt !

søndag den 26. juni 2011

Wild Weekend

Sikke en særlig weekend vi har haft os. Fredag var jo min sidste arb.dag og elevernes sidste skoledag. Åh det var en skøn dag. Jeg havde rundstykker og juice med om morgenen. Jeg havde dækket op til hver elev, og det var så hyggeligt. Matematiklæreren - en ung fyr på 18 - var der også (også hans sidste dag), han er også musiklærer, så han havde guitaren med. Han spillede "Åh Susanne" og eleverne dansede. Vi jammede Kim Larsen og det var så hyggeligt. Der var så mange fine gaver til mig - mest chokolade, men også søde breve og en mappe med tegninger fra eleverne. Mange forældre kom forbi og sagde tak for denne gang, og jeg har næsten fået en mail fra hvert forældrepar, hvori der skriver en masse sødt om mig, den er vel den bedste anbefaling man kan få - så de er skrevet ud. På lærerværelset holdt lederen en tale for mig, og de andre der stoppede. Det var så flot, og jeg fik et gavekort på 150 kr. til Vejle by. Jeg har altså kun været der i 3 måneder - så det hele var noget overvældende. Hun hev mig ind på kontoret bagefter og sagde en hel masse sødt og rosende om mig, og lovede mig et brag af en anbefaling. Ligesom hun håbede (som jeg), at der kom en mulighed så jeg kunne komme tilbage. Jeg krydser stadig! Det var en skøn dag, som på bedste skolevis sluttede med "feriesangen". Se det er noget der kan give gåsehud og få smiletårer frem i enhver lærer. Jeg har ingen billeder fra dagen, men her er et link fra youtube, hvor en anden skole synger den - til jer der ikke er så heldige at være lærere, så klik lige ind :-)



Jeg hentede August lige efter jeg kom hjem. Han havde haft en god sidste dag, og pædagogerne var så glade for de små søde hybenrose-sirup-flasker. Primærpædagogen fik sin gave og kortet, som August havde tegnet, og jeg havde skrevet. Hun blev glad - og hun er simpelthen så sød og god!


Vi fik pakket alle hans ting sammen og så gik turen hjemad. For Augusts tilfælde i t-shirt og bare ben... Ja ja - han skulle lige have det sidste ord! 1-0 til August den dag ;-) Men det er okay - det var hans dag! Og når vi bor 20 meter fra vuggestuen, så var det okay - han var hurtigt hjemme og så fik han bukserne på. 1-1 ;-)

Jeg blev noget skidt tilpas, lige efter vi kom hjem, havde jeg så ikke tid til - for vi skulle sammen med vores gode venner lave hele to æresporte til lørdagens bryllup. Jeg havde lavet så meget til brylluppet og også arrangeret polterabend'en - men havde på ingen måde tænkt på æresport. Mærkeligt - plejer at tænke på ALT! Så om formiddagen da der tikkede en sms ind fra min veninde om vi havde tænkt på æresporten, pyhh så fik jeg sved på panden. Vi skulle i forvejen op til vores venner (bor næsten lige ved siden af os) og spise om aftenen, så istedet for en stille hyggestund, fik vi travlt. Ungerne legede, mændende fældede en træ i haven og os piger bandt små buketter. Det blev til en grøn æresport med buketter af to store bonderoser med tyl under og hvide blomsterbuketter. Den kørte vi alle sammen - fire voksner, to børn og en baby - ud og satte op hos brudeparret. De blev så glade, og overraskede ! Dejligt. Den anden æresport blev bundet i mange meter hvid tyl. Buketterne var lavendler med lilla sikepapir bagved og et hvidt tæhjerte omkring samt hvide blomsterbuketter med grønne blade. Skiltet havde jeg lige nået at skrive på rødt a3 karton og lamineret på arbejdet. Den tog min veninde, hendes datter og jeg ud og satte op, der hvor festen skulle holdes. Den blev brudeparret også meget glade for dagen efter. Jeg var så skidt, da vi var færdige og fór hjem og lagde mig til at sove. Men vi var egentlig ret stolte af de to æresporte, som vi en hujende fart fik lavet - 2½ time - godt gået synes vi selv!

Lørdag morgen var vi så heldige, at August stod op kl. 4 ! Den har han ikke gjort i flere måneder, og så lige den dag vi skulle til bryllup, og jeg var syg! Kl. 9 sad jeg nede ved frisøren, jeg lignede en hængt kat. To timer efter var mit hår farvet og sat og make-up'en lagt. Det hjalp på det udvendige, og piller/næsespray hjalp lidt på det indvendige. Afsted til kirken, hvor det smukkeste brudepar blev velsignet! Derfra til reception i forældrenes have - så hyggeligt og endelig afsted til festen med delikat mad og vin, god musik og et hav af taler/sange/indslag - hele 15 af slagsen. Et af dem var mit. Jeg holdt en kort tale, og havde en kiste med. Det var en kiste fra Søstrene Grenes som jeg havde spraymalet. Indeni kisten havde jeg lavet en masse små kort, som alle gæsterne så skrev en hilsen på. Kisten kom med os hjem, og om et år kommer den ud til brudeparret sammen med champagne og kage - så kan de nyde bryllupsdagen endnu engang. Af os fik brudeparret et fiskehotel og et gavekort til dyrehandlen, så der kan komme fisk og sten i det. De blev rigtig glade for det.


billeder taget på vej ud af døren...
Idag er jeg syg - nu har jeg tiden til det.

torsdag den 23. juni 2011

Tanker ved midsommer

Tænd denne først !

Jeg elsker midsommer! Det er ensbetydende med lange lyse aftener, ferie, sommer barndomsminder (som vi nu skal skabe for og med August), mindre sygdom pga. varmen. For min mand og jeg betyder midsommeren også bryllupsdag - nærmere betegnet på mandag. Midsommeren er halvvejs på året, og er dermed også en halvvejsstatus.


Fra FERIESANGEN!
 Det er nogle speceielle dage - disse næste dage! I morgen (har vist liiige nævnt det engang el. to før), så har August (jo) sidste dag i vuggestuen. Det er helt spcielt at have et barn, der på mandag ikke længere går i vuggestue, men børnehave. Han er ved at blive stor - sådan rigtig stor. Jeg har mærket de følelse komme snigende til mig den sidste uges tid. Følelsen af at mit lille barn, efterhånden ikke er så lille mere. Ja, jeg har jo naturligvis godt vidst det længe, men det er alligevel en helt speciel følelse, at han nu skal op til de store, og igen selv være den lille. Men han er klar - sådan 110% klar! Han glæder sig helt vildt - hvor er det fedt for ham! Hans nye primærpædagog er så vidunderlig sød, og hun har (desværre) et nært kendskab til mbl-mangel, da hende egen datter har nedsat immunforsvar. Det er egentlig meget betrykkende for os forældre - hun ved hvad det vil sige, og hvad der skal tages af hensyn!

August og jeg har lavet (som nævnt i forrige indlæg) en Spidemand kage - intet mindre kunne gøre det. Han er så stolt af den, og glæder sig til at tage den med til Familien Olden i morgen tidlig. Ja for det hedder hans stue. Alle stuerne er delt op i familier efter Barndommens gade. Alle døre er åbne uanset om man er i vuggestuefamilierne eller børnehavefamilierne. Nå sidespring ;-)



Jeg har pakket alle de fine glas ned i en kurv - i øvrigt 1000 tak for jeres fantastisk søde kommentarer - de varmer altså mere end jeg lige får givet udtryk for - TAK! Gaven til vores (ja vores!) fuldstændig fantastiske nuværende primærpædagog og tilhørende kort er også pakket. Det bliver farmand og August der skal derover i morgen tidlig med glas og kage. Så kommer farmand og jeg og henter August når han vågner fra sin middagslur. Dér får primærpædagogen så sin gave og vi siger ordentlig farvel til alle. Den trygge tid med 10 pædagoger og et 21 små skønnerter af børn er slut - nu gælder det 4 voksne og 19 andre børn. Bliver spændende. Heldigvis skal Augusts bedste ven også flytte fra vuggestuen op i børnehaven på mandag, samme stue ! Skønt.




I morgen er det også min sidste arbejdsdag. Uf et er vemodigt. Jeg savner dem allerede. Eleverne - især kollegerne. Jeg havde 50 mini cupcakes med derud som "tak for denne omgang" (fik ikke taget billeder), og det var helt rørende som de alle kom hen og gav udtryk for hvor trist det var jeg skulle holde. Ja en del af dem gik endda indtil ledelsen og fortalte det, hvorefter min leder kom ud til mig og sagde: "du kommer hjem igen" - "solen er ikke gået ned før morgendagen begynder". Åh hvor jeg håber der sker noget hen over sommeren, så de kan få plads til mig! Så ja - i morgen kl. 13 er jeg både arbejdsløs og mor til et børnehavebarn. 2 pænt store begivenheder på en dag.

Lørdag skal vi til bryllup ved gode venner, som faktisk fandt hinanden fordi vi satte dem sammen - lidt sjovt :) Bliver fantastisk at skulle fejre bryllup samme weekend som vi for 2 år siden selv fejrede vores bryllup.

Jeg vil ønske jer alle en fortryllende sankt hans aften! Glædelig midsommer!

Hurtig kagehjælp søges :)

Jeg har bagt en stor chokoladekage. Den er betrukket med fondant, og så har jeg (efter Augusts ønske) købt sådan et spidermand "betræk".




Men ak - nu har jeg pakket det ud, og jeg synes det virker lidt mærkeligt. Dt virker ikke som om man kan skille det ad.... Kan det hele mon spises?? Nogen der kender del eller kan hjælpe mig - så lad endelig høre fra jer!


onsdag den 22. juni 2011

"Blomsterne" er fædige

Så er de små "blomster"gaver til pædagogerne i Augusts vuggestue færdige. 10 stk. tidligere olivenglas tryllet om til små lyserøde skønheder.


Glassene er fyldt med hybenrose siruppen, som jeg omtalte her.

De har fået en håndskrevet etikette omkring sig, retrostof på toppen og er blevet bundet med hørsnor.
De har også fået hjemmelavede manillamærker, hvor August har tegnet på forsiderne. Bagpå er der skrevet små søde personlige hilsner til hver enkelt pædagog. Til sidst er de pakket ind i cellofan, hvori der er indlagt en lille seddel med indholdet og hvad man kan bruge det til.

Alt i alt har hvert glas ca. kostet os 5 kr. - men jeg synes personligt, det ligner en lille million ;-)

Nu glæder August sig til at aflevere dem på fredag - det bliver en stor dag - den sidste i vuggestuen.

Billeder på bloggen???

Har skrevet et indlæg, jeg meget gerne ville lægge på bloggen MED billeder, men jeg kan ikke få lov at lægge billeder på mine indlæg. Andre der har dette problem??

Synes altså godt nok der er MANGE problemer med blogger for tiden - skusme TRÆLS!!

tirsdag den 21. juni 2011

Retro header

Jeg har lige lavet Violas nye header. Den opfyldte hendes ønsker - tjek hendes skønne blog!



søndag den 19. juni 2011

Trillemus x 2

Trillemus vandt min giveaway, og skulle derfor have en ny header lavet af moi. Den kom til at se sådan her ud:




Og så var jeg så lige super heldig også at vinde hendes giveaway. Med posten kom en skøn pakke med dette indeni:

Tak for de fine ting Mette!

lørdag den 18. juni 2011

Polterabend #2

Så nåede vi til årets anden polterabend (vi skal til 3 bryllupper og tilhørende polterabender). Denne var dog kun for drengene - kan af gode grunde ikke afsløre hvornår pigernes er ;-) Min mand havde arrangeret denne polterabend. Men æv vejret har godt nok vist tænder - de udtaler dog at det har været super alligevel.

Jeg har i formiddags gjort klar til at drengene skulle komme herhjem sidst på eftermiddagen. Da vejret jo desværre er så dårligt, så blev alle udendørsaktiviteter i løbet af eftermiddagen aflyst og erstattet med en spillebule her i huset. Jeg dækkede derfor et poker-bord, et bob-bord og et bord med forskellige spil. Der blev lavet et hav af snackkurve, øl på køl og så denne frække kage, som jeg lavede i går aftes.


Jeg er netop vendt hjem, efter at have tilbragt eftermiddag og aften hos mine forældre sammen med August og min bror. Polterabend-festen er igang i køkkenet, August sover i barnevognen på badeværelset og jeg sidder i sengen i soveværelset lige ved siden af :-) Jeg blev mødt med 10 "wow - en fed kage" af drengene! Ja brudgommen mente bestemt, at jeg skulle bage sådan en til brylluppet istedet for den 3-lags, jeg er booket til at bage ;-)


Det var en noget anderledes kage at lave, men faktisk ret sjov! 

fredag den 17. juni 2011

Olivenglas - afsløring

Som lovet (bare lettere forsinket), kommer afsløringen af, hvad jeg skulle bruge hele 10 glas til. Tak for de sjove og gode forslag !

Jeg så Lisbeths super skønne opskrift på hybenrose-sirup den anden dag, og så stod det pludselig lysende klart, hvad de kære pædagoger i Augusts vuggestue skulle have som "TAK fordi I har været så fantastisk søde ved vores dreng"-gave.

Min kære mand og min dejlige dreng kom med på tur til stranden, hvor de hyggede med at kaste sten i vandet, gik på sten og sad på en træbro og så roerne sejle frem og tilbage. Alt imens de hyggede gik jeg og nød dem på afstand oppe i hybenbuskene. Jeg plukkede et hav af blomsterblade.


Jeg ændrede en smule på opskriften og kogte en halv vaniliestang med pr. portion, men brugte også stadig lime, som gjorde, at sirup'en ikke blev for sød.

Til den første portion jeg lavede, brugte jeg citron istedet for lime. Det kom der disse glas/flaske ud af.


Jeg havde en plan om at de små glas, som jeg i forvejen havde, skulle udgøre indpakningen til de søde pædagoger. Men ak - disse glas kunne man ikke få i Føtex længere, selvom de har haft dem længe. Min tre små glas er købt for 7-8 år siden. Nå men så må man jo sadle om - og der kom de gode (og må jeg sige, møgbillige) olivenglas så ind i billedet.

10 stk. indkøbt - to nye portioner hybenrose-sirup kogt og hældt på glas.


Så fandt jeg noget retrostof frem fra gemmerne, som da i den grad ligner, om ikke andet, så passer det til sommerstemningen, der i den grad kommer frem i disse glas.



Jeg har lavet en fin etikette, som skal rundt om som afslutning.

Augusts primærpædagog får en gave, kun til hende. Men da de andre 9! pædagoger/medhjælper/studerende, bare har været så skønne og i den grad været gode til at takle og hjælpe August og os igennem alt den sygdom, og det der følger med til det, så istedet for en lille blomst, så får de nu blomstersirup lige til at pifte is, kager, pandekager og lign op med. Kan også blandes med vand og drikkes som det er.

torsdag den 16. juni 2011

10 glas oliven?

Tja hvad skal jeg mon bruge 10 glas oliven til?


Giv et bud ;-)

Svaret kommer senere!

tirsdag den 14. juni 2011

At flyve med børn - råd søges

Når sommerferien i år skal nydes, så skal den bl.a. nydes i Pisa med hele min familie. Det er første gang August skal ud og flyve. Vi glæder os helt vildt, og jeg har masser af tanker om små gaver og lign. han skal have på turen. Heldigvis er det jo kun et par timers flyvetur. Men da han jo i den grad er ørebarn, så søger jeg råd - hvordan gør vi turen nemmest for ham. Det skal siges han har 2 velfungerende dræn i ørerne nu.



mandag den 13. juni 2011

Endnu et babysengesæt

Jeg har atter engang syet et drenge babysengesæt. Det var bestilt i min internetbutik, og det er netop sendt til den kommende mor. Jeg håber hende lille babydreng må komme til at sove rigtig godt i det.



Jeg elsker de lækre farvekombinationer! Og kombinationen mellem nyt og gammelt - begge dele lækkert.


søndag den 12. juni 2011

Blogudfordring !

Jeg har fundet på min idé til blogudfordringen! Glæder mig til at komme igang med den! Har du fundet på din?


Jeg rykker fristen for aflevering til den 1/9 2011, da mange har skrevet til mig at de gerne vil være med, men pga. at sommerferien går lige til den 1/8 - ja så rykke jer den.

HUSK at linke til udfordringen fra jeres egen blog!
Her kan I se, hvem der er med indtil nu:
Hvis også du vil være med, så skriv endelig en kommentar.

Lækkert fad

I torsdags var min mor så sød at køre i Netto for mig. De havde nemlig de skønneste fade til 39 kr. stk. Hun fik to til mig ! Jeg har LÆNGE søgt noget som dem - ja se bare indlægget HER fra januar måned. Jeg fandt fornylig det jeg søgte i en genbrug. Der hørte låg til de originale fra Tupperware, men der var ikke låg til det jeg fandt. Det var i gennemsigtig plast, og jeg var glad. Men da jeg så så dem i Netto, ja så var der ikke så meget at rafle om - de er da fine.

Nu har jeg et med pink bundfarve og et med turkis bundfarve. Den anden dag blev de brugt til ristaffel og i går stod den på vandmelon, ananas, bananer, æbler og vindruer. Mums!


og btw - i indlægget fra januar skrev jeg, at jeg søgte en børnegine, og ja - nu har jeg faktisk to til salg selv :) Se mere HER
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...