tirsdag den 28. februar 2012

Klap dig selv på skulderen !

Janteloven... den eksisterer til dels ikke i det her indlæg - så er I advaret !! Tænd for denne musik samtidig:
http://www.youtube.com/watch?v=0zD1imRFB0Y ;-)

Så fik jeg skrevet under og er hermed sikret job indtil sommerferien. Jeg er glad, selvom jeg også synes det efterhånden er ret hårdt at få nyt job for 6. gang på et halvt år ! Men... sådan er gamet, som den evige vikar!

Jeg bander stadig over vores situation læs bl.a. her, her og her og synes den virker uendelig... skolelukninger er en realitet og lærerfyringer ligeså. Så hvordan skal der nogensinde blive en fast plads til mig igen?? Frustrerende men ikke desto mindre altså en realitet. Jeg er egentlig rolig, for det der i sin tid var et 6 ugers vikariat, endte med at være et 10 måneders vikariat, så mua 3 uger er det altså et helt skoleår. Godt gået Mia ! Nå men fremtiden er jo på ingen måde sikker, men de næste 4 måneder har jeg da sikret en fast indkomst.

Jeg er lykkelig for at min lille virksomhed virker som noget, der virkelig kan blive til noget - fedt og helt ærligt, sku også fortjent synes jeg!  og hvem ved, måske ender det med at blive mit fuldtidsjob på et tidspunkt, men jeg elsker altså at være lærer, og vil så frygtelig gerne være det, for helt ærlig... det er jeg sku også virkelig god til at være !

Det to sværeste problematikker i det her, for mig, er 1. at jeg ikke har ro. Med det mener jeg, at jeg hele tiden er uvis omkring hvad jeg skal i morgen, om en uge om en måned osv. Det giver ofte anledning til uro og bekymringer. 2. at jeg ikke har styringen, at det er andre der bestemmer, om jeg har en indkomst eller ej. Belastende.

MEN... jeg har den dejligste mand i verden. Han er en sten, som er urokkelig. Jeg kan støtte mig op af ham og finde tryghed i, at han altid er der. Jeg har verdens mest vidunderlige dreng, som giver mig mod og giver mig medgang i svære tider. Hans humør er en daglig kilde til grin og glæde. Jeg har de bedste forældre i verden, som støtter os og hjælper alt hvad de kan, og ligeså med mine søde svigerforældre. Derudover er vi beriget med gode venner. Så hvad mere kan jeg egentlig bede om??

Jeg er en pige med godt humør, drive, gå-på-mod og masser af smil. Jeg favner bredt og hjælper alle, der har brug for det. Jeg giver daglig motivation til mine medmennesker og sørger for at min familie har det godt. Jeg er en god kollega og er opmærksom på dem omkring mig. Til tider er jeg dog desværre ikke så god ved mig selv. Men - jeg kæmper for at blive bedre til det. Nogen gange mangler jeg et skulderklap, ikke fra mine nærmeste, men mere fra uventede kanter. Kender i den følelse? Det klap, hvor nogen fortæller én af man sku er god nok, og at man gør det godt! Det kan redde en svær situation. Måske handler det også om, at jeg selv er meget opmærksom på at give det til andre, fordi jeg ved hvad det kan betyde... MEN - helt udenom janteloven, så giver jeg hermed mig selv et kæmpe klap på skulderen ! GODT GÅET MIA! Sejt du skaffede dig et job da alt så sort ud, sejt du har fået 6 forlængelser, fordi du er en god lærer, godt gået at du har kæmpet for din søn og endnu mere sejt gået, at du kom ud af en svær tid, som et stærkere menneske !





ps. lidt grænseoverskridende at skrive sådan et indlæg !!

søndag den 26. februar 2012

Sengeremser til salg

I min internetshop, har vi siden vi startede for 4½ år siden, lavet unikke sengeremser. De har været en stor succes. August har haft en helt masse forskellige, og jeg elsker dem - synes de er super praktiske og skønne at se på. Det er vores helt eget design, og nu er der fire nye klar til shoppen - men I får dem af se først!

Sengeremserne kan bruges både til spædbørn og til de større børn. Vi har brugt vores til en vandflaske, en bog, babyalarmen og sutterne. Det er super smart, for når de små vågner om natten, så ved de hvor sutter og vand er, og bogen er god at læse i når de vågner.

**INFO**

Sengeremsen kan f.eks. hænges på barnets seng, være i barnevognen, hænge ude ved puslebordet eller på sansegyngen. Sengeremsen har to lommer, som kan bruges til f.eks. sutter, babyalarmen, sutteflaske eller en bog/legetøj.

Sengeremsen er syet i 100% bomuld. Den er foeret med et lag pladevat. Sengeremsen har snore til at binde i toppen.

Den kan vaskes ved 40 grader. Skal lægges til tørre eller hænge, men sørg for at den er trykket flad når den tørres. Kan forsigtigt stryges.

Sengeremse 1





Sengeremse 2





Sengeremse 3





Sengeremse 4






Prisen er 225.- kr. stk. - hvis du bare må eje en, så skriv herunder OG send mig en mail på mia.soerensen@hotmail.com - det er først til mølle, da de er ganske unikke.

lørdag den 25. februar 2012

Mamma Mia's første workshop

I onsdags havde min lille virksomhed og jeg "premiere" på Fortællehat workshoppen.
Det var en stor succes, og jeg må sige, at det var alle kræfterne værd.

Jeg synes selv, at jeg har fået en super fin rød tråd i alt, hvad jeg har lavet dertil,
og når man så har en flok workshop deltagere, som alle meget gerne vil kreere,
ja så kan man jo ikke være andet end tilfreds !

Alle deltagerne fik en goodiebag med sig hjem. I den var der en vandflaske med mit logo, en lille slikpose med mit fine klistermærke, et deltagerskilt med logo, en lille pose med visitkort, et stykke frugt, et inspirationshæfte, en pose eventyrdrys samt et evalueringsark. Selve papirsposen havde også mit fine logo på.

På filmen nedenunder, kan I se billeder af hele workshoppen - fra start til slut :)

God fornøjelse.



Love Link Lørdag #7

Dagens love link går til Berit, som ejer bloggen Pil's Verden. Berit og jeg har efterhånden været til en hel del arrangementer sammen. Hun er så sød og så utrolig kreativ. På bloggen fortæller hun om sin familie med sønnen Daniel og en kommende baby på vej, om mad og om alt det kreative hun arbejder med.

Hvis ikke du allerede kender Berits blog, så kig straks forbi!

Go' lørdag derude!

mandag den 20. februar 2012

30 års venskab

Lørdag fejrede jeg min bedste venindes 30 års fødselsdag. Det var faktisk også præcis 30 år siden vi mødte hinanden for første gang. Fantastisk. Tænk at have en veninde man har kendt hele livet - ville ikke være det foruden.

Hun fik en rigitig forkælelsespakke med gavekort til frisøren, gavekort til venindefrokost, comwell fodbadesalt og comwell fodcreme, bodyshop produkter, to ansigtsmasker og lidt sjov og ballade.



Derudover lavede jeg kager til desserten. Chokoladekager med chokoladefrosting og hjemmelavede sukkerblomster.

Det var en skøn fest, som gjorde ondt hele søndagen ;)

I dag er jeg så tilbage på jobbet efter en uges ferie - hvorfor går en ferie bare altid så stærkt?

Ha' en skøn aften.

lørdag den 18. februar 2012

"Hjælp! Jeg er ny blogger"

Jeg har jo for efterhånden længe siden lavet en "Hjælp! Jeg er ny blogger"-guide. Den er meget brugt, hvilket jeg er super glad for. Jeg har helt glemt at linke til Danske Webchicks, som tilbage i november lavede et fint link til min guide, og ligeledes sørgede for, at den kunne downloades som en pdf-fil.

Du kan hente dit eksemplar ganske gratis lige HER (klik på her). DOG må jeg minde om, at der siden er kommet endnu flere spørgsmål og svar, dem kan du læse lige HER.


Husk at linke retur til mig, hvis du bruger eller har brugt guiden!



Love Link Lørdag #6

Dagens love link lørdag går til Kamilla med bloggen diary.dk.


Kamilla har en rigtig fin blog, som bærer præg af, at hun har haft den længe, og man kan derfor tydeligt se/læse/mærke, hvem Kamilla er på hendes blog.


Kamilla er også den søde pige, som har printet mit logo ud på fine klistermærker!! Hun er drønhurtig og billig, så jeg vil klart anbefale hende, hvis du også mangler fine klistermærker.
















 


fredag den 17. februar 2012

Vinterferien

Ja så er årets vinterferie næsten allerede slut... Bom! Det gik da alt for stærkt ! Kablet til mit kamera gik i stykker i ferien, i dag blev min kære far min redning, så nu skal I se hvad ugen er gået med.

Vi starter bagfra.

I dag, fredag, har August og jeg været på legebesøg hos hans gode ven fra børnehaven, som altid super hyggeligt. Efter middagsluren, tog farmanden, August og jeg ind på min skole, hvor vi først svømmede i svømmehallen. Det var første gang vi gjorde det, og det var så hyggeligt altså. Efterfølgende legede vi i idrætshallen. Det gør vi af og til, og det er bare så skønt med et afbræk på den måde.

I går, torsdag, gik turen til Århus sammen med August og min mor. Vi skulle besøge min lillebror. Det var en lidt regnfuld dag, men en super hyggelig tur. Vi tog toget derop og onkel fik den største krammer af August, da han så ham på perronen - dejligt at se onkel igen ! Vi spiste morgenmad i Salling og efterfølgende shoppede vi. August fik forårssko i form af de super skønne Arauto Rap sko. Så über lækre altså !



Det blev til andre lækre sager, dog ikke fotograferet ;-)

Min mor forærede mig de smukkeste franske anemoner - som nu pryder vores nye fine Susanne Schjerning dug i køkkenet. De fik lov at stå i bryllupskanden, som vi sjovt nok fik i bryllupsgave ;-)


Onsdag var August og jeg til trylleshow på biblioteket. Det var et kæmpe hit hos August. En super oplevelse sammen. Vi var også på cafébesøg sammen. Så dejligt at min lille dreng slet ikke er så lille mere, og vi nu kan få helt andre oplevelser sammen, især fordi han har så let til grin. Skønt.



Tirsdag modtog jeg en skøn pakke fra Line, som jeg havde købt på auktion. Se lige et hav af lækkerier... ikke super godt fotograferet kan jeg se - men der er elefanter, fugle, katte, Graziela, retrostoffer, retro børnestoffer og nye stoffer i en skøn blanding. Lækkert !



Mandag havde vi besøg af gode venner, som for små 3 måneder siden fik en dejlig dreng. Jeg havde haft hele dagen til at hygge om maden. Vi fik jordskokkepuré, jordskokkechips, kartoffeltårn (som kollapsede - hehe), indbagt mørbrad, rødvinssauce, bløde gulerødder, friske asparges, sauterede svampe og frisk salat samt brød. Det smagte rigtig skønt. Omend anretningen skulle gå lidt mere tjept end jeg havde håbet ;-) Så på billede manglede kartoffeltårnet - haha. Til dessert fik vi bananasplit med hjemmelavet chokoladesovs. Det var vist første gang jeg lavede den dessert. Men helt ærligt... den er altså go' ;-)



 Det var den uge ! Skøn, skøn, SKØN uge !

søndag den 12. februar 2012

Blogdesign #2

Jeg har netop afsluttet endnu et blogdesign. Denne gang er det Rikke, som jeg har hjulpet. Rikke har startet en helt ny blog op, da hun gerne ville have et nyt blognavn (før bloggede hun HER).


Rikke har fået designet som hun kunne tænke sig det; pasteller, romantik, et snert af retro og med nyt navn. Derudover har hun fået sig en ny blogshop.

Kig forbi Rikke og meld dig endelig som fast læser!

Tak for et godt samarbejde Rikke, som dermed også blev det 5 lovelink-lørdag (tsk tsk - igen søndag)

Vinder af Lille Storm

Dagens 2. vinder skal findes. Tusind tak til Økologik, fordi I ville være med til at sponsorere det skønne spil.



Vinderen blev lod nr. 61 - bag dette lod gemmer Alice sig. Stort tillykke Alice. Send mig en mail med din adresse på mia.soerensen@hotmail.com så sender jeg spille til dig i morgen.


En ny vinder

Da jeg aldrig hørte fra dne 3. vinder i min Minimotionsgiveaway, så har jeg nu trukket en ny vinder. Det blev lod nr. 43 og bag dette lod gemmer sig DENNE BLOG.

Kontakt mig på mia.soerensen@hotmail.com - så sørger jeg for at der kommer et gavekort på 400 kr. i din retning.


lørdag den 11. februar 2012

Sidste chance

for at deltage i den gode giveaway fra Økologik. Jeg trækker vinderen i morgen - så skynd dig forbi HER og deltag.



torsdag den 9. februar 2012

Travlt

Jeg har rygende travlt på jobbet for tiden. Den står på skole-hjem-samtaler (4 stk.), uge sex tema, kreauge planlæggelse, forberedelse til efter ferien og ja så de almindelige undervisningstimer ved siden af. Jeg nyder det, meeen lige pt. er det dog lige i overkanten. Sådan er det dog ofte som lærer, synes jeg.

Men lidt andet er der dog også sket i løbet af ugen.

Tirsdag inviterede min mand mig på en skøn restaurent, hvor vi fik lækkert hvidvinsdampet oksefilet, skøn vin og syndende dessert. Dejligt med et afbræk og dejligt at få tid til at snakke lidt.

Det var også tirsdag, at vi mistede Fisker. Fisker blev knap 11 måneder, og vi har nydt at have den søde fisk i vores hjem. Jeg kunne godt se det var ved at være slut, da jeg kom hjem fra arbejde, så jeg hentede August tidligt, og snakkede med ham om, at Fisker ikke havde det så godt. Det var en god snak, hvor August fik givet den lidt mad imens han snakkede med Fisker. Dens dage rendte ud sidst på eftermiddagen, og farmanden, August og jeg blev enige om at den nu var kommet op i himlen. August kiggede længe ud af vinduet og fortalte os at han kunne se den i himlen. Der var simpelthen en sky, der lignede en fisk. Det var en super fin afslutning. Nu sidder der sikker nogen der tænker, helt ærligt... det var en slørhale ! Men jeg er af den overbevisning, at uanset størrelsen, så var det et husdyr, som man skal have afsluttet ordentligt. Alt andet vil i min verden være unaturligt. For hvad stiller man så op med de efterfølgende spørgsmål fra August? Efterfølgende døgn snakkede August om, at han jo også var ved at blive gammel, hvilket gav nogle fine nye samtaler.

Torsdag fik jeg nye tilmeldinger til 2 workshops - ih det er så fedt !

I dag er det en lang arb.dag for mig. Den sidste dag med samtaler. Jeg har fri 14.45, kl. 15 begynder samtalerne, og jeg krydser for, at jeg er hjemme kl. 20. I morgen har jeg 6 timer og så er der dømt ferie !

Kan I have en skøn dag derude!

søndag den 5. februar 2012

Grønt græs søges !!

Mig og min lille virksomhed skal snart holde første workshop. Jeg har fået så mange fine stoffer i hus. Jeg har dog stadig et stort stort ønske om at få mere af dette stof, men ak alt er udsolgt der hvor jeg har købt og jeg kan ikke finde det andre steder. Derfor er mit håb, at nogle af jer kender en lokal stofhandler, som måske har sådan noget (i den stil) liggende. Det kan være løst strik som dette:


Eller tykt stof som det der er nedest på hatten her:


Krydser for at høre fra en eller flere !!


OBS! Der er 3 ledige pladser til introprisen tilbage på første workshop den 22/2 - vil du med?? Læs mere HER.


Love Link Lørdag #5

Hm... det er en skidt udvikling at lørdags love link har det med at blive til søndags link, men... pyt, sådan er det altså her i hytten ;-)

Dagens love link går til Anne med bloggen Krittewitt. Anne har en super fin blog, som altid emmer af kreativitet på den lækre måde, lækre retter hun kreerer og hendes spændende medicinstudie. Jeg har været så heldig at møde Anne flere gange, og hun er noget af det sødeste. Håber vi ses igen Anne.

Skynd dig at kigge forbi Annes netop redesignede blog !


lørdag den 4. februar 2012

Kan du gætte hvem jeg er?

I dag har vi haft fastelavnshygge herhjemme. Det var egentlig meningen, at det skulle være hos vores venner, men vores veninde blev desværre syg, så i sidste øjeblik blev det rykket hjem til os. Jeg fik i en fart pyntet og dekoreret, og jeg blev egentlig helt glad for resultatet.

Jeg pyntede op med gamle og nye fastelavnskostumer, min fortællehat- og kappe, min halloweenhat, masker, Lauras skønne fastelavnsboller som jeg fik sidste år, og naturligvis med en paptønde, som August og jeg pyntede og malede i sidste uge. De store fastelavnsboller kom vores venner med :)


Sådan så Familien ud herhjemme; August endte med at være Postmand Per, Manden en indianer og fruen her en klovn.


Jeg elsker spas, og går aldrig af vejen for at klæde mig ud. Jeg har været klædt ud til mange temaer i mit job, det forstærker indlæringen synes jeg. Men i dag, var det altså bare for spas ;-) En bomstærk Klovn.


Der blev slået katten af tønden - så sjovt !


Og så blev der spist og hygget. Imens mændende og de to store unger var ude og kælke bagte den mindste og jeg pizza, som vi så hyggede med bagefter. Derefter stod den på bad og hygge i sofaen, før kl. blev 18.30 og vore veje skiltes for i dag.


Det er 2. gang vi holder fastelavn sammen, desværre begge gange uden vores veninde, som er blevet syg begge gange. Æv ! Men vi krydser for, at hun er frisk næste år :) Det er en super hyggelig tradition.

Nu står den på forberedelse til næste skoleuge. Jeg mangler 2 ud af 4 skole-hjem-samtale-dage, de første to var i onsdags og torsdags. Det er altid hårdt når det står på, men samtidig også en god oplevelse, hvor jeg kan mærke, at jeg efterhånden har 5 lærer-år på bagen.

Kan I have en skøn aften.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...