torsdag den 29. november 2012

Ahh julestemning

Jeg har haft en vældig travl men virkelig skøn dag i dag. Først omkring frisøren, så håret nu er klar til julemåned med fødselsdag midt i, så lidt juleshopping, derefter hentede jeg August tidligt og havde ham med til frisøren, så han også er smækker lækker nu :) Vi kørte så hjem til olderne og havde nogle virkelig hyggelige timer derhjemme. Da vi kom hjem pyntede jeg det sidste op til jul, og nu sidder jeg så her og nyder stemingen. Julestemingen kom også til mig i år ! ELSKER det!

Det fik mig lige til at lave endnu en juleplakat med tankerne på mine trommer, så en digital tromme blev til og nu er der endnu en billig plakat i shoppen.

Ha' en skøn aften!

torsdag den 22. november 2012

Juletrommer

I Boligliv denne gang så jeg nogle fine juletrommer, som jeg siden har sukket efter at få til vores julesamling. Jeg fik fat i firmaet, der sælger trommerne, men efter en del skriven frem og tilbage endte det aldrig med trommer, men... det skulle ikke slå mig ud ;-) Så jeg begyndte at søge efter runde æsker/kasser. Uden held... indtil der pludselig var en auktion på facebook med netop to runde papæsker. De blev mine for den nette sum af 40 kr. :)

De er nu blevet malet og jeg har leget med gamle julesanghæfter, glimmer maling, vintage juleskabeloner og svampe.


Jeg er svært tilfreds med resultatet! De er meget bedre end jeg havde drømt om og stadig ret uhøjtidelige med små fejl der giver vintagelooket synes jeg :)

Jeg ved præcis hvad de skal bruges til - men det må I have til gode !

Sådan så æskerne ud før :)


Tillykke til...

Fru Meldgaard og Dolls and darlings!

Send mig jeres adresser på mia.soerensen@hotmail.com så sender jeg plakaterne afsted inden 1/12.

Smil fra Mia



onsdag den 21. november 2012

Småfolk plakat *lyngiveaway*

Fornylig var jeg så heldig at vinde en skøn Småfolk juleplakat på facebook. Småfolk var så søde at sende ekstra plakater med, så nu kan to heldige vindere også få en skøn plakat til julemåneden.

Jeg trækker vinderen i morgen kl. 14, så skynd dig at smide en kommentar.

Smil fra Mia

søndag den 18. november 2012

Åben for bestilling af headere!

Jeg får mange mails mht headerbestilliger, og jeg har i en periode haft lukket for bestillinger pga. mangel på tid. Men nu har jeg jo fået lidt tid igen... Så nu er der åben for headerbestilliger.

En header koster 135 kr. Og jeg arbejder hurtigt, så længe du sørger for at skrive, præcis hvad du ønsker.

Se mere om mine headere HER




Smil fra Mia

Ikea stof HJÆLP!

Mine svigerforældre har bygget til i deres hus, og fået det så fint, og nu er svigermor faldet for noget fint stof i Ikea, som hun er helt syg for at få fingrene i. Den følelse kender I godt ikke piger? :)

Problemet er bare at det ikke længere er i Aarhus eller Odense, og Ikea sender ikke stof via netshoppen.

Derfor vil hun høre, om der mon er nogen i Blogland, som alligevel kommer til Ikea i Aalborg eller Tåstrup, og derfor vil købe to meter med til hende. Hun overfører naturligvis penge inkl. fragt til den der vil.

Samtidig giver vi et gavekort på 100 kr. til vores netshop www.uniqrea.dk til den, der kan hjælpe :)

Smil fra Mia

Papkuverter!

Som jeg har nævnt flere gange, så elsker jeg at lege med designet i mine efterhånden mange plakater. De sælger godt, men er egentlig ret dyre at sende, fordi de skal pakkes så godt ind.

Jeg har forsøgt mig med runde rør - dyr løsning, har også pakket plakaterne mellem to lag pap, god men også lidt dyr løsning. Jagten gik derfor ind efter en bedre idé og så faldt jeg over nogle papkuverter, og se det var jo lige den løsning, jeg havde søgt!

Jeg købte dem hos Pakkeshoppen, som jeg mødte første gang for et år siden på Kreative Dage messen i Fredericia. Jeg elsker gavepapir, bånd, kasser og lign. Så jeg købte en del hos dem. Siden har jeg flere gange handlet over nettet uden problemer, så jeg vil da lige give linket videre til jer andre også.

Ha' en skøn søndag derude.

Smil fra Mia

lørdag den 17. november 2012

Klassiker i hvid!

Jeg har efterhånden ønskes mig Kubus stagen i mange år. Enkeltheden er så tiltrækkende synes jeg. Har ønsket mig den i sort, men nu er den blevet min i den fine nye Vinterhvide. Uf den er ualmindelig skøn, og jeg glæder mig så meget til at nyde den dekoreret i julemåneden.

By Lassen som er firmaet bag designklassikeren har ikke kun udvidet med den vinterhvide kubusstage men også med en skøn skål kaldet Bowl. Så fin altså. Stagen kan bl.a. købes lige HER. Følg nyheder fra By Lassen på deres facebookside.

Smil fra Mia



torsdag den 15. november 2012

Glimmerryster

På min to-do liste har der længe stået "lav ryster". Da Denise (http://herligheder.blogspot.dk/2012/10/diy-snekugle.html) så viste hendes frem tænktes NU skal det være, og vupti en måned senere (tsk tsk) er den første færdig.

Den fik et låg malet med tavlelak til små julehilsner og indeni kom en lille LEGOnisse. Glimmeret fyldte August i, så der er fem forskellige farver i :) men det er egentlig okay, for glasset er stort og det ser ikke ud af meget.

Vi har også lavet julehemmeligheder i dag, men dem må I af gode grunde ikke se :)

Smil fra Mia





lørdag den 10. november 2012

Spam - hvad gør I?

Jeg er ved at blive vanvittig over, at få så mange spamkommentarer. Hvordan slipper jeg af med disse belastende kommentarer uden at skulle sætte "koder" på hver kommentar??

onsdag den 7. november 2012

Krystal

Jeg fik en idé den anden aften - jeg ville lave krystaller af lim fra en limpistol! Googlede så lidt på det, og fandt ud af, at jeg ikke var den første der havde fået den idé - efterhånden svært at være den første der får en idé synes jeg! Men, prøves skulle det, og jeg lod mig inspirere til at limlimlakere ovenpå den nu kolde lim og derefter drysse glimmer på.

Det kom der flere forskellige ud af, men her er tre styks.

Den første krystal har fået et bredt bånd fra Royal Copenhagen omkring sig og giver en god kontrast.



Den anden har intet bånd endnu, men her kan I nok bedre fornemme glimmeret.



Endelig er der tre hjerter, hvor jeg på det ene har drysset glimmer direkte i den varme lim. Dette billede giver en god idé om hvordan de ser ud før de bliver limlakeret.



Måske andre kan bruge idéen til lidt sødt juleophæng eller pynt på gaverne.

Grib idéen: Køb billig glimmer til læberne i Tiger, tag bare hætten af før du får den gjort våd, så er der løs glimmer indeni. Smart, hvis jeg selv skal sige det ;-)


fredag den 2. november 2012

Kreativ

Jeg nævnte det lidt i forrige indlæg - det med kreativitet.

Jeg har altid tænkt om mig selv, at jeg var multikreativ. Jeg elsker alt, der er kreativt og har siden jeg var helt lille sprunget ud i alt, hvad der kom af kreative input. Jeg nyder det!

Kan huske hvordan jeg så op til min mor som syede og strikkede til mig da jeg var barn. Synes det var så spændende at sidde ved siden af og bare kigge på. Min moster malede på porcelæn og det var så fascinerende at se på - og jeg selv fik også lov at være med. Generelt har det at være kreativ fyldt meget i min barndom, og som ung kastede jeg mig selv ud i en helt masse.

Da jeg begyndte på seminariet var jeg helt hooked på billedkunstdelen, og havde dette fag de første to år. Dér fik jeg desværre en lærer, som var alt andet end motiverende. Han sablede mig ned de to år. Det var faktisk så problematisk, at holdet samlet klagede over det, og efterfølgende gik han på pension. Tror han var blevet en gammel bitter mand, for jeg har siden opdaget ham som kunstner og skaber og tror han er og var en rigtig god mand. MEN - han ødelagde fuldstændig min motivation for billedkunst, og jeg har haft det meget svært med det lige siden.

På 3. og 4. år tog jeg håndarbejde og kan stadig huske min første time. Jeg var hooked! Lige dér og lige på et øjeblik. Havde en helt utrolig fantastisk lærer, som var så motiverende og inspirerende. Min kreativitet kom tilbage og jeg har siden haft en stor passion for håndarbejde.

Min svigermor og jeg startede uniQrea i den sommerferie, for fem år siden, hvor jeg blev færdig med seminariet. Siden har vi udviklet os meget og hygger os med det.

Da jeg fik fuldtidsarbejde synes jeg dog, at tiden blev knap og jeg har i perioder slet ikke følt jeg har været kreativ, til min store ærgelse. Men... så har jeg alligevel sneget det ind på en anden måde. Jeg har lavet et hav af kreativiteter på pc'eren. Headere til min blog og andre bloggeres blogs, fødselsdagstemaer, invitationer, plakater og meget meget mere! Jeg elsker det! Elsker at lege med min kreativitet på pc'eren.

For mig tror jeg egentlig kreativitet er noget der bor dybt i en. Enten er man det eller også er man det ikke. I perioder i ens liv er der masser af plads til idéer og udførelse, i andre perioder er der mest plads til idéerne og det er helt ok. For det ligger latent i én og kan ALTID hives frem.

Det var lidt tanker, som jeg egentlig nok mest har skrevet for at bekræftige mig selv i, at jeg ER kreativ og at jeg egentlig HAR været det altid, også selvom jeg nogle gange er frustreret over den manglende tid/overskud.

Om 1½ uge står jeg atter uden arbejde! Det har været 15 fantastiske måneder på min egen gamle skole, og jeg har været taknemmelig for at få lov, at arbejde derinde. Det river i mit hjerte, at jeg skal stoppe og jeg er sku ked af, at jeg IGEN står uden job! Men... for der er et stort men. Denne gang står jeg uden job, fordi der ikke længere er mulighed for at forlænge mig, der er ikke mere arbejde i denne omgang, det skyldes ikke sygdom, at jeg ikke er der mere - og det er en SEJR!

SÅ... nu skal jeg hjem og gå - og det er okay. Jeg skal bruge tiden indtil 1. januar på at finde mig selv igen, være noget for min familie og ikke mindst for mig selv. Jeg skal være kreativ - og jeg glæder mig! MEN - jeg håber også snart, der er et job til mig igen, for jeg er en virkelig god lærer, der brænder for eleverne og for mine fag!


 

Juleplakat

Mine plakater sælger rigtig godt, og jeg hygger mig super meget med at lave dem. For mig er det kreativitet, for kreativitet behøver ikke kun foregå foran en symaskine eller med en hæklenål, hvis man spørger mig :-)
 
Denne juleplakat kommer kun til at koste 25 kr. stk. Inkl. porto bliver det 40 kr, men det er muligt at købe en del flere plakater med til samme porto, men for at sikre, at plakaterne ikke bliver ødelagte, kan jeg ikke sende dem billigere.
 
Dog er jeg interesseret i at høre, om I kender et billigt sted, hvor jeg kan købe kraftige papkonvelutter.

Kan købes direkte ved at skrive til mig på mia.soerensen@hotmail.com eller i min shop lige her: http://uniqrea.dk/?p=productsList&iCategory=153




Dukkehus - også for drenge?

Jeg har tidligere her på bloggen ytret ønske om et dukkehus til August (læs; også til mig selv). Men selvom flere skrev at det kunne drenge også sagtens lege med, er August bare ikke faldet for det!

Sylvanian Families har siden 1985 lavet ialt 13 familier indenfor dyreriget, som henvender sig til leg til både drenge og piger. Så nu prøver jeg, om det mon kan lokke August til dukkehusleg :)

Hvis du har et barn der er fan af Sylvanian Families, kan du nu melde ham/hende ind i fanklubben lige her.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...