tirsdag den 16. juli 2013

Bord dæk dig - Sommeraften

I går havde vi dejlige venner på besøg til en omgang grill. Vi troede vi skulle sidde udenfor, men ak... endnu engang viste sommervejret tænder, og vi måtte sidde indenfor, men pyt, vi dækkede sommerligt op istedet.


August og jeg havde en hyggedag sammen og tog på stranden for at samle blomster, tang, grene, sand, muslinger og sten, som skulle bruges til bordet.


Vi dækkede bordet sammen, så alt er sat som August og jeg var enige om - super hyggeligt projekt.


Jeg har efterhånden lært, at lidt men godt reglen også gælder de fleste borde! I starten synes jeg det er lidt bart, men så snart alle fade, skåle m.m. bæres ind, ja så fylder det jo en del, så lidt men godt! Det dur hver gang!


Menuen stod som altid på tavlen :)

 
Denne måneds Idé/DIY:



TIP: Lavendler fra haven bundet på en gren fra stranden giver et super fin og enkelt udtryk. En sød måde at få lidt farver ind på.


Bogen "Hvad finder jeg på stranden" var oplagt på bordet og giver anledning til samtale, om de muslinger m.m. der ligger på bordet.



 Bugrere med alt hvad dertil hører - lækkert!



Desserten var hjemmebagt vandbakkelse med is og friskplukkede jordbær fra haven! MUMS!

 
Det var mit bud på et indendørs sommerbord!
 
Smil fra Mia

onsdag den 10. juli 2013

Nye plakater

Jeg har leget lidt med nogle nye plakater til shoppen.

Der er kommet 4 nye med grafisk design i str. A5 og så er der kommet 3 nye børneplakater i A4 str.

Alle plakater trykkes på kraftig blankt 160 grams A4 papir, hvilket giver et rigtig flot look. OG - de sælges naturligvis UDEN vandmærke henover ;-)

Se dem alle lige HER.

Måneplakaten har ligget længe i plakatmappen, den var bare blevet glemt. Egentlig sjovt, for hver eneste aften siden August blev født har jeg sagt de ord til ham før han skulle sove. Men nu er den i hvert fald lagt i shoppen. Den findes i to andre varianter også (med stjerner).



.
Smil fra Mia

tirsdag den 9. juli 2013

Vi bygger til!

Vi har i flere år gerne ville bygge til vores kun 7 år gamle hus. Dengang vi byggede det var jeg på SU og pengene var ikke til et slot. Vi elsker dog vores hus, haven og vejen vi bor på, så vi besluttede, at bygge til istedet for at sælge og flytte.

Vi bygger et stort familierum til på ca 30 m3. Bliver et rum til kreativitet, leg og bevægelse! Så fedt. Derudover får vi nyt soveværelse, kontormiljø og skabsgang. Det hele bliver så lækkert tror jeg.

Det hele skal stå færdig i slutningen af september, så vi rigtig kan nyde efteråret i de nye rum.

Jeg er lige gået agurk med appen #BeautyfulMess, så jeg tror ikke I får så mange ord udover billederne.








Sådan ser det så ud i dag, og inden ugen er omme er der færdigstøbt og lagt gulvvarme i. Skønt!


Smil fra Mia

onsdag den 3. juli 2013

En sommerte-vinder

Jep igen forsinket, er ikke helt frisk i de her dage!

Men den heldige vinder blev lod nr. 19, og bag det lod gemmer sig ravfood. Vil du sende mig din adresse på mia.soerensen@hotmail.com så sender jeg te'en afsted til dig.



Smil fra Mia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...