fredag den 25. juli 2014

Tre dejlige dage - dag 3 - ZOO

Ikke langt fra Hotel Scandic ligger Givskud Zoo. Der tog vi ud sammen med mine forældre, min bror og svigerinde. Det var rigtig mange år siden vi sidst var der, og ingen af os kunne rigtig huske det. Da vi ankom bestilte min mor en safaribustur, som vi kørte med i to timer. Eller dvs. En halv time, så en halv time til fods og så en halv time i bussen igen. Det var en super måde at se Zoo'en på, da vi alle kunne nyde den sammen. Ingen skulle styre en bil. Det var varmt i den bus, men det var s også 31 grader udenfor, såå det var nok en af årsagerne ;)

Det var en super dejlig tur, hvor vi nød vejret, dyrene og hinanden. Vi spiste vores medbragte frokost i skyggen under træerne i Sydafrikadelen, det var skønt!

Der var gode legepladser, masser af skyggesteder og siddepladser. Et godt sted til en familietur som vores.








Billederne herunder har min bror taget, han er så dygtig med et kamera!







Det var en rigtig dejlig tur i Givskud Zoo, og bestemt ikke sidste gang vi kommer der mens August ikke er så stor. Har du heller ikke været der siden du var lille, eller slet ikke, så vil jeg klart anbefale at komme afsted :)

Efter Zoobesøget kørte vi forbi Bindeballe Købmandsgård, det var første gang, jeg var der, men har længe gerne ville forbi. Det er dæleme et hyggeligt sted! Oser af stemning og der er masser af retro og hyggelige sager at købe. Jeg kunne bruge lang tid på at se på gamle skilte og lign., så der må vi også forbi igen engang. Også anbefalelsesværdigt!





Tak til Scandic for oplevelsen - det er ikke sidste gang vi sover hos jer!

Smil fra Mia

torsdag den 24. juli 2014

Tre dejlige dage - dag 2 + giveaway!

Da vi vågnede i går morges skulle vi spise den berømte Scandic Morgenmad. Der var masser af lækker morgenmad at vælge imellem. Dog var det propfyldt med mennesker og det var svært at komme til maden, ligesom afrydningen foregik inde blandt gæsterne ved borde uden duge på. Det kunne efter vores mening godt have været en tand hyggeligere. Det blev heller ikke bedre af at en mand skubbede til mig, så jeg tabte både mad og juice, han kiggede bare på mig og gik videre... Sådan noget fatter jeg bare ikke! Men, det er naturligvis ikke hotellets skyld, at de har sådanne gæster boende ;-)

Men vi blev da mætte ;-) og da vi havde pakket og chekket ud, gik turen til Kolding Å. Her skulle vi nemlig sejle i kano. Det var en fuldstændig fantastisk tur. Det var SÅ smukt og fredfyldt. Elskede det. Vi sejlede i 3,5 time ca. og vi nåede lige at gå sukkerkolde efter et par timer, men en pause ved bredden og lidt frokost hjalp på det, og så var vi atter afsted. Det er ikke sidste gang vi tager sådan en tur! Kan så meget anbefales!











Det var en super tur sammen med de to, jeg elsker allermest.

GIVEAWAY!!

Scandic Hotels har været så søde at udlodde en overnatning til en af mine faste læsere for to personer i delt dobbeltværelse i en nat. Overnatningen gælder på alle Scandic hoteller, fra fredag til lørdag og i udvalgte ferieperioder. Gælder i et år fra udstedelsesdatoen.

For at vinde skal du skrive en sommerhilsen til mig, og så lige være fast følger via bloglovin! Vinderen finder jeg den 1/8 kl. 20.00

Må meget gerne deles på bloggen og instagram @mammamiasverden #mammamiasga

Sommersmil fra Mia

Legovinderne

Et par dage forsinket, er der nu fundet hele to vindere! (Hm indlægget blev lavet den 22/7, har først nu set det ikke var blevet udgivet!!)



 Random.org trak for mig, og vinder nr. 1 blev lod nr. 23, og bag det gemmer sig Mie, som har været så god at skrive hun ønsker sig Halloweenhovedet, så det er hermed dit. Nr. 2 blev Gitte Irene, som skrev hvordan man dog skulle kunne vælge. Der var du heldig, for du fik ikke et valg :) skelethovedet er dit.




Send mig jeres adresser på mia.soerensen@hotmail.com så sender jeg til jer, så snart feriekalenderen tillader mig det.

Smil fra Mia

onsdag den 23. juli 2014

Tre dejlige dage - dag 1

Vi var fornylig så heldige, at Scandic Hotels tilbød os en overnatning på et af deres hoteller. Det takkede vi naturligvis ja til. Sammen med overnatningen fik vi indgang til Givskud Zoo - Zootopia.

I de næste tre indlæg vil jeg fortælle alt om vores 3 skønne dage i hhv. Kolding og Givskud.

Vi valgte at bo på Scandic i Kolding. Det er godt nok tæt på hvor vi selv bor, men vi havde længe godt kunne tænke os at lave flere forskellige aktiviteter i Kolding, så her var muligheden for at udforske nabobyen. Hjemmefra havde vi undersøgt hvilke aktiviteter vi kunne deltage i under vores ophold.

Vi kørte til Kolding et par timer før hotelværelset var klar, så vi startede i Legeparken. Sikke et dejligt sted. Vi kørte mooncars, sejlede i en cykelbåd og roede i robåd, spiste is og legede på legepladsen.









Bagefter gik vi en tur op i byen. Elsker Kolding by, den emmer af hygge, og især på så flot en sommerdag som i går og i dag.

 

Derefter gik turen til hotellet, hvor vi blev mødt af sødt og venligt personale. Oppe på værelset var der kølig champagne og en hel pose fyldt med gaver til både August og os. Det var bare så fin en velkomst.






På hotellet var der legerum med Sigge, som er hotellets figur, som tema.


Der var også spillerum med bordtennis, airhockey og bordfodbold. Samt træningsrum og sauna.


Udenfor var der en lille hyggelig legeplads.


Da vi nærmede os spisetid pakkede vi en taske og kørte i Geografisk Have. Der grillede vi vores medbragte mad, smed skoene, drak champagnen, spillede fodbold, grinte, legede, så på havens fine blomster og nød en helt fantastisk sommeraften sammen. Det kostede intet at komme ind, og havde jeg ikke planer de næste to tirsdage, så skulle jeg derud igen! Kan klart anbefales!



Haven var fyldt med glade mennesker og emmede af sommer i den bedste form.

 
 
August fik kølig æblemost på flaske og vi nød champagnen.
 
 


Klar!


Ham her elsker jeg simpelthen SÅ meget!!







Vi sluttede af med jordbær i aftensolen. Skøn skøn SKØN aften!!

 
Tilbage på hotellet stod den på lidt afslapning før vi skulle sove.
 
 
Og jeg kan afsløre at vi sov RIGTIG GODT!
 
Læs med i næste indlæg, for der kan du nemlig vinde et lignende ophold!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...