mandag den 27. februar 2017

Bekæmp forkølelse med naturmidler (sponsoreret)

Jeg er bare slet ikke aktiv herinde for tiden! Der har ellers været masser, jeg gerne ville skrive, men det som om tiden bare er væk for mig! Følg dog med på instagram - der er jeg ret aktiv :) @mammamiasverden

En af grundende til at jeg har været så travl er, at jeg begynder på et nyt arbejde her på onsdag! Jeg skal være friskolelærer i indskolingen på den dejligste lille friskole - og jeg glæder mig usigeligt meget!

Det betyder også, at Vibe er begyndt i vuggestue - og hun elsker det! Det giver mig så meget ro i maven over at skulle begynde på arbejde efter over 3 år hjemme!

Noget jeg frygter ved at starte op igen er... bakterier! Hihi, ja det lyder måske skørt, men ikke desto mindre, så ved jeg af erfaring, at jeg ofte bliver syg, når jeg starter op på en ny skole. Der er bare SÅ mange bakterier, kroppen lige skal vende sig til! Så da jeg blev tilbudt at afprøve Echinaforce, sagde jeg straks JA. Echinaforce kan nemlig både forebygge og behandle en forkølelse, og så er det et naturlægemiddel, der er udvundet på den smukke purpurfarvede echinaceaplante. 
Så jeg er spændt på, om jeg mon undgår sygdom i denne opstart :)

Ha' det godt derude!
Smil fra Mia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...