Bag bloggen

Ja hvem er jeg? Jeg er udadvendt, snakkende, grinende og grundglad pige på 32 vintre.

Jeg bor sammen med manden min, som jeg efter 11½ år endelig fik papir på. Vi har gået i børnehave, i folkeskole og på handelsskole sammen. Han er min modsætning. Han er det roligste menneske jeg kender, han er eftertænksom og til tider overbærende :-)

Mor med stort M
Jeg blev i september 2008 mor til underskønne August. Indtil 5 dage før han kom, skulle vi have en pige, men heldigvis fik vi verdens dejligste lille dreng på 3 kg og 48 cm. De første 10 måneder var han aldrig syg, græd stort set aldrig og var bare nem og skøn. Han græder stadig nærmest aldrig og han er stadig meget nem og skøn, men syg det er han til gengæld meget. Han lider af Mbl-Mangel, hvilket betyder at han ikke har et immunforsvar, eller det han har virker ikke. Så han har været syg! Meget syg! Og det har været hårdt. Meget hårdt! for min mand og jeg og naturligvis for August selv. Men vi tog kampen op mod kommunen - og vandt!, mod og med sygevæsenet og for August. Han er dejlig, og han fortjener det bedste i hele verden.

I foråret 2014 efter flere års kamp, kom endelig en lillebror til verden; Villads på 3100 g. og 50 cm. Han fik bare kun lov at leve i 32 minutter. Han blev erklæret død efter en halv times genoplivningsforsøg. Han havde et hul i mellemgulvet, og kunne derfor kun leve indeni mig, ikke leve uden mig. Det væltede hele vores verden! For hvordan lever man videre, når man har begravet sit lille barn? Vi tog kampen op, kæmpede med alt hvad vi havde, og sorgen har nu fundet sin plads. Men Villads vil for altid mangle, for altid være i vore hjerter.

I foråret 2015 kom lille Vibe så til verden. Hun kom ved et ikke planlagt kejsersnit. 2830 g. og 48 cm. - lille og helt perfekt! Hun kom med den lykke, vi så brat havde mistet året forinden.

Og hvad blogger jeg så om??
Tja, jeg blogger mest om dagligdagen. Det at være mor med alt hvad det har indebåret for os af sygdom, bekymringer, sejre, og nederlag. Om sorg og glæde. Om lykke. Jeg blogger også en del om mit kreative liv, det der giver mig energi og udfordrer mig. Så bloggen må kendetegnes ved at være en personlig blog, der altid holdes i en sober tone. Deraf kommer bloggens slogan også; "Her er plads til kreativitet og smil". Jeg underskriver altid mine indlæg med "Smil fra Mia". Dette er noget jeg også har gjort længe før bloggens start. Det må være omkring 10 år siden jeg begyndte at bruge "smil" i stedet for eks. knus, kram, hilsen etc. ganske simpelt fordi, det passer bedre til mig og min væremåde. Jeg håber, I kan mærke smilet ud igennem skærmen.

Og hvad er jeg så mere...
Jeg er uddannet kontormus, men det var alt for kedeligt til mig, så i 2007 blev jeg folkeskolelærer med liniefagene dansk, engelsk, billedkunst og håndarbejde. Skrev bachelor i engelsk om motivation af de ældre elever.
Jeg har altid haft hang til alt der er kreativt! Og min passion blev i 2007 også til http://www.uniqrea.dk/ - min netbutik, som jeg har med svigermor. Alt vi laver dertil er unikt og efter eget mønster. Det er skønt at have en lille shop at arbejde til. Er også på facebook og trendsales.

Skriv endelig til mig hvis du ønsker at samarbejde med mig. Jeg kan kontaktes på mia.soerensen@hotmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...