tirsdag den 11. december 2012

Veteranfødselsdag

I år skulle min fødselsdag holdes på en anden måde end den plejer. I år skulle vi nemlig mødes hos os til en let frokost og efterfølgende skulle vi med veterantog fra Vejle til Grejsdalen. Jeg synes det kunne være sjovt, at lave små goodiebags til togturen i togæsker, og disse fandt jeg hos Partybox Her handler jeg ret tit, og i hvert fald altid når vi skal holde fødselsdag eller fest. Senest var det til Augusts fødselsdag, hvor jeg købte kegler til bordet.



Vejret til fødselsdagen var virkelig fantastisk. Iskoldt, blå himmel og sne der smukt dækkede landskabet. Min mand, August og jeg tog også turen for to år siden, men denne gang havde vi vores egen særlige fødselsdagsvogn, hvor personalet havde tændt for varmen i anledningen. Super service og virkelig super hyggeligt! Togkonduktøren klippede de fine gamle billetter, som August fik med hjem.

 
Velfremme var der et mindre julemarked, hvor der kunne købes lidt at drikke og spise. Der var også mulighed for at købe juletræer, varme sig ved bålet og se den fine slædehundeopstilling. Så fint.



Alt i alt en stille men super hyggelig fødselsdag.

Min rigtige fødselsdag er i morgen, så husk at deltage i min giveaway HER.
 


2 kommentarer:

  1. Dejlige billeder, og det ser ud til, at du havde en super dejlig og ikke mindst hyggelig fødselsdag:-)

    SvarSlet
  2. TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN!! ❤

    Hvor dejligt I havde en rolig og hyggelig dag! ❤

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...