Sponsorpolitik

Jeg får ofte henvendelser fra pr-grupper og firmaer, der gerne vil markedsføre et produkt på min blog. Derfor har jeg valgt at nedskrive min reklamepolitik her.

Som hovedregel vil jeg kun omtale produkter, som jeg selv finder interessante eller som har en vigtig pointe for mig selv eller mine læsere. Jeg forbeholder mig retten til at skrive min egen mening om den/de gaver jeg får foræret, uanset hvad min holdning måtte være.

Er der tale om en Giveaway, ja så er den som oftest sponsoreret, og som oftest er det mig selv, der har henvendt mig til firmaet for at få en gave, jeg kan give videre til mine kære læsere. En Giveaway hos mig er altid benævnt i emnefeltet med denne tekst; Giveaway i samarbejde med... Eller eks. Fødselsdagsgiveaway. Dvs. Ordet Giveaway altid er i emnefeltet.


Skriver jeg sponsorindlæg, vil jeg IKKE notere dette i emnefeltet, da jeg ikke synes, det er nødvendigt. Jeg kan nemlig altid stå inde for det, der bliver skrevet i et sponsoreret indlæg, da ordene altid vil være mine egne, ligesom meningerne altid vil være 100% ærlige!


Hvis du ønsker at få et produkt omtalt på min blog, er du velkommen til at kontakte mig på denne mailadresse:  mia.soerensen@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...