onsdag den 1. januar 2014

Det blev VORES år !!

Et helt år er gået siden jeg skrev dette indlæg. Jeg må næsten knibe mig i armen, for alle mine forudsigelser og ikke mindst forhåbninger blev indfriet!

Jeg fik ikke det barselsvikariat, jeg nævnte, de brændte mig af, men jeg havde ikke mindre end 6 forskellige vikariater på 6 måneder - kom ikke og sig, de arbejdsløse ikke kæmper for at få et job!! Og da vi nåede juni måned, ja så fik jeg efter 4 år endelig igen en fastansættelse som lærer!! SÅ fantastisk og en lettelse, jeg nærmest ikke kan beskrive!!

Da vi så nåede sommerferien, ja så blev jeg sørme også gravid efter to års kamp på den front, og når vi runder 1. april 2014 ja så skulle lillebror gerne være ankommet til vores lille familie!! ÅH hvor vi glæder os !!Mht August sygdom, så fik han faktisk en lidt hård start på 2013 med to hårde indlæggelser, og jeg nåede da også at tænke, at det nok ikke var vendt alligevel... MEN det er det! Han er stadig syg, men jeg vil gå så langt som at sige (og det skal man jo egentlig passe på med, så jeg hvisker det bare!!), at han er "normaliseret"! Han har fået taget sin allergimedicin fra sig her i decembermåned, og det er gået rigtig godt. Næste år forventer vi at også astmamedicinen ryger, så han er klar til skolestart på helt normal vis, som alle de andre spændte 6 årige - det bliver SÅ vildt!

Jeg fik aldrig skrevet et afsluttende indlæg, men jeg vandt faktisk "Talegaven 2013" konkurrencen, som CBB lavede i november. Det betød, at hele 63.750 kr. blev doneret til De Danske Hospitalsklovne. Det betød så uendligt meget for mig, at få lov at repræsentere dem og I skal alle have en stor tak, fordi I læste mine indlæg og selvfølgelig en særlig tak til dem der stemte på mit hjertebarn!

Som tak for min hjælp modtog vi en super fin Hoptimist Klovn, som jeg altid har vidst August skulle have, når hans sygdom var ved at være overstået. Derfor var det for os en fantastisk afslutning på 2013, at kunne give August denne klovn, både med henblik på den sejr jeg fik med klovnene og ikke mindst den kæmpe sejr August har fået ved at overvinde 4 års sygdom, og så alligevel komme ud på den anden side som så fantastisk en dreng. Stærk, modig, omsorgsfuld, empatisk, elskelig på alle områder!I år 2014 bliver jeg også "normaliseret" - bare på lærerfronten... det er jeg noget spændt på, men jeg kommer bare først til at opleve normaliseringen i foråret 2015, for jeg er på barsel nu, og næste år skal vi bare nyde hinanden - mig og mine 2 snart 3 drenge!

Jeg sluttede sidste års inslæg af med at skrive sådan her:
2013 - bliver vores år! ulige tal eller ej - det gør det bare !! Det SKAL det!
  
og ved I hvad??? DET BLEV DET!!!!
 
Må I for et fortryllende nytår!
Det ved jeg vi får!
 
 
Smil fra Mia

10 kommentarer:

 1. Tusind hjertelig tillykke med det hele! Hvor er det fantastisk. Mest tillykke til jeres store dreng. Det blev jeres år :-) Må 2014 blive lige så fyldt med succes <3<3<3

  SvarSlet
 2. Skønt skønt skønt at læse. Der er dejligt når man kigge tilbage på et dejligt år - der er jo altid godt og dårligt, men bare skønt når det gode overskygger det dårligt.

  GODT nytår.

  SvarSlet
 3. Skønt indlæg, 2014 bliver helt sikkert også et fantastisk år :-) kh Nanna, Stjernepus

  SvarSlet
 4. Helt klart et skønherligt år for dig og familien- er sikker på at 2014 bliver mindst lige så godt:-) Godt nytår!

  SvarSlet
 5. Dejlig læsning her på årets første dag.
  Tillykke med det hele ...
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 6. Tillykke med alt det gode der skete i 2013. Og det lyder da til at 2014 også bliver et godt år for jer, med baby og det hele, hvor er det dejlig.

  Rigtig godt nytår til dig:)

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt at læse alle de gode ting der er sket :-) Godt nytår!

  SvarSlet
 8. Hvor er det fedt med positive historier.
  Tillykke med at 2013 blev jeres år - mon ikke det smitter lidt af på 2014 også? ;-)

  SvarSlet
 9. Hvor skønt med alle disse positive ting. Ønsker det for jer i 2014

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...