torsdag den 24. juli 2014

Tre dejlige dage - dag 2 + giveaway!

Da vi vågnede i går morges skulle vi spise den berømte Scandic Morgenmad. Der var masser af lækker morgenmad at vælge imellem. Dog var det propfyldt med mennesker og det var svært at komme til maden, ligesom afrydningen foregik inde blandt gæsterne ved borde uden duge på. Det kunne efter vores mening godt have været en tand hyggeligere. Det blev heller ikke bedre af at en mand skubbede til mig, så jeg tabte både mad og juice, han kiggede bare på mig og gik videre... Sådan noget fatter jeg bare ikke! Men, det er naturligvis ikke hotellets skyld, at de har sådanne gæster boende ;-)

Men vi blev da mætte ;-) og da vi havde pakket og chekket ud, gik turen til Kolding Å. Her skulle vi nemlig sejle i kano. Det var en fuldstændig fantastisk tur. Det var SÅ smukt og fredfyldt. Elskede det. Vi sejlede i 3,5 time ca. og vi nåede lige at gå sukkerkolde efter et par timer, men en pause ved bredden og lidt frokost hjalp på det, og så var vi atter afsted. Det er ikke sidste gang vi tager sådan en tur! Kan så meget anbefales!Det var en super tur sammen med de to, jeg elsker allermest.

GIVEAWAY!!

Scandic Hotels har været så søde at udlodde en overnatning til en af mine faste læsere for to personer i delt dobbeltværelse i en nat. Overnatningen gælder på alle Scandic hoteller, fra fredag til lørdag og i udvalgte ferieperioder. Gælder i et år fra udstedelsesdatoen.

For at vinde skal du skrive en sommerhilsen til mig, og så lige være fast følger via bloglovin! Vinderen finder jeg den 1/8 kl. 20.00

Må meget gerne deles på bloggen og instagram @mammamiasverden #mammamiasga

Sommersmil fra Mia

42 kommentarer:

 1. Kæreste Mia. Så får du da lige en lille sommerhilsen her fra Lolland. Jeg kan se at i nyder sommeren i fulde drag. Det gør vi også.
  Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg invitere min mand på kæreste tur ( jeg kan faktisk ikke huske hvornår vi sidste har haft en hel dag som kærester ). Det ville være helt fantastisk at kunne give ham sådan en overnatning😍
  Fortsat skøn sommer til dig og dine 🌞
  Kærligst Lykke

  SvarSlet
 2. Hold da op, hvor en skøn give-away.
  En sommerhilsen herfra en familie, hvor mor og far sover med hver sit barn, så der kan gives vand, nusses og dynen kan komme på fødderne i løbet af natten... glæder mig næsten til koldere stunder. Vi har nydt de varme dage i skyggen, med vand i badebassinet, ingen ble og total nøgne unger - som bare nød det - og tissede alle andre steder end i de opstillede potter :) You gotta love them!

  SvarSlet
 3. Det ser da bare SÅ lækkert ud! Ville være lækkert at vinde en lækker overnatning <3

  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud.....
  Her får du en sommerhilsen fra solskinsøen, det blæser lidt herovre, men luften er varm og vandet er skønt..
  Fortsat god sommer
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 5. Glædelig sommer til dig <3

  SvarSlet
 6. det kunne jeg virkelig godt bruge.
  Mvh helena

  SvarSlet
 7. Sikke nogle smukke billeder - Det ser ud til at have været en hyggelig tur :) En tur på Gudenåen/silkeborg Søerne kan også anbefales.
  God sommer til dig og dine kære - Ferien for mit vedkommende er desværre slut.
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Det lyder godt nok som om I har haft tid til at nyde hinanden :)) trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 9. Hej Mia
  Dejligt at I har haft en så god tur.
  Jeg håber at du kommer til at nyde resten af sommeren sammen med de to mænd i dit liv. Jeg nyder det dejlige danske sommervejr, jeg flyttede til Danmark fra Færøerne i oktober, så dette er min første sommer hvor jeg bor i Danmark, og det er bare skønt med al den dejlige sol og varme :)
  Jeg håber at jeg vinder eg votel ophold, det kunne min mand og jeg virkelig godt bruge, men vi har desværre ikke råd.

  Fortsat god sommer til dig og dine mænd.

  Vh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Dejligt tilbud at få - og det ser ud til at I har nydt det i stor stil! Sådan en tur efterlader gode minder. Jeg havde en tur til Kbh. med den ældste dreng for et par år siden - den tur med tog og hotel bare os to snakker han stadig om. Hvis jeg er heldig skal det enten være ham eller hans lillebror, der skal have glæden af opholdet ;o)

  SvarSlet
 11. Ih hvor ser det ud som en vildt dejlig ferie, og sådan som den danske sommer er i år, er det jo fantastisk at holde den herhjemme:-)
  Vi har rigtig travlt lige nu, for i aften holder manden og jeg 2x30 års fødselsdag og 6 års bryllupsdagsfest (vi holdt brylluppet i al hemmelighed) med over 50 gæster, men glæder mig såååå meget til den fest:-)
  Fortsæt god sommer.

  Sommerhilsner Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 12. Hold op nogen skønne billeder... fred og idyl :-D

  Og din give-away... gad jeg virkelig godt vinde.

  Følger selvfølgelig via Bloglovin'

  Sommerhilsen fra Randers

  SvarSlet
 13. Meget flotte billeder af en dejlig tur. Rigtig god sommer til jer :-) Sommerhilsen fra Rødovre

  SvarSlet
 14. Vega bliver to år til august - så det vil sige det er to år siden Jesper og jeg har haft en date.
  Håber og kunne overraske ham med denne gave :)

  SvarSlet
 15. Kære Mia, En sommerhilsen her fra det Københavnske. En tur op og ned af Kolding Å, ser virkelig dejligt ud, og en fantastisk måde at bruge sin ferie på, synes jeg :) Ferie i Danmark, er der uden tvivl noget helt specielt over, jeg nyder det hvert år.
  Hvis jeg er den heldige vinder af en overnatning på scandic, vil jeg invitere min kæreste på weekend tur, det er jeg sikker på kunne være skønt.
  Rigtig god sommer fortsat.
  Simone.

  SvarSlet
 16. I fortjente så meget at få nogle skønne dage! Flere af dem til familien Sørensen! ❤️

  SvarSlet
 17. Kære Mia. En sommerhilsen fra Fyn. Solen har været med på ferie og jeg er igen blevet dus med de danske badestrande. Der er blevet set smukke solnedgange og ristet snobrød over bål. Alt er foregået ude under åben himmel. En lille regnvejrssky har givet mig tid til, at læse dine skønne ferieindlæg. Fortsat god sommer. De bedste hilsener Sine

  SvarSlet
 18. De bedste sommerhuset fra liggestolen på terrassen! Må de vilde tordenbyger undgå dig (og mig!) :-)
  Kh Camilla

  SvarSlet
 19. Hej Mia.
  Jeg følger trofast din blog, selvom jeg jeg dog ikke kommentere.
  Jeres historie har berørt mig dybt. Ikke mindst fordi mig veninde efter en meget lang kamp er blevet gravid. Så jeg kan ikke helt udgå at tænke på jeres skæbne og håbe det ikke rammer hende.
  Det er så stort og imponerende at følge med i jeres kamp for at fortsætte med livet. Jeg synes jeres tilgang til det og tanker omkring det er så beundringsværdige.
  Ikke ligefrem en sommerhilsen, men jeg ville gerne lige give udtryk for min beundring.
  God sommer til jer alle

  SvarSlet
 20. Kære Mia
  Du og din familie ønskes en rigtig god sommer! Jeg har læst med på sidelinien i forhold til hvad der er sket for jer. :(
  Jeg synes i har taklet det så flot, og man kan som læser fornemme hvor gode i har været til at nyde August og kredse lidt ekstra for ham, men at stadig have Villads i minderne og hjertet.
  Jeg ville bare sige at selvom jeg er helt sikker på at det stadig er meget svært, så er jeg sikker på at i gør det rigtig godt.
  Så derfor RIGTIG god sommer til jer!!!!
  Mvh Susan / Rosas Univers (susanwrasmussen@gmail.com)

  SvarSlet
 21. Sikke nogle fine billeder, det ser ud som om at I har en god ferie indtil videre, og forhåbentlig også fremadrettet.
  jeg ønsker dig en god og dejlig sommer sammen med din familie.
  Jeg elsker at kigge forbi din blog i ny og næ, og bare *falde ind* i den:)

  Hilsen Emma Hertzum.
  Emmaseennandbeen@gmail.com

  SvarSlet
 22. Hvor ser det dog idyllisk ud!
  Jeg ønsker en rigtig dejlig sommer til dig og din familie :)
  Og så krydser jeg alt hvad der krydses kan ;)

  //Bettina
  MrsSpeechless@jubii.dk

  SvarSlet
 23. Ej hvor ser det altså bare lækkert og hyggeligt ud :)
  Jeg ønsker dig og din familie en (fortsat) god sommer med masser af sol og is :)

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Ej hvor lyder det bare lækkert! :) Jeg deltager meget gerne :)

  SvarSlet
 25. Hej Mia!! Det ser ud til at være en dejlig tur, som I er i gang med!! Ønsker jeg en fortsat god sommer!!!

  SvarSlet
 26. Ej hvor lækker lækker en præmie. Er medlem af club Comway på trods af vi endnu ikke har været på så meget som et enkelt af deres hoteller... Vi var tilgengæld på et elendigt hotelophold på min fødselsdag forleden og da drømte vi os begge til Comway... Her i den nærmeste fremtid kommer der også nok af muligheder for at få det brugt. Vi skal til min mors bryllup på Sjælland (vi bor i Jylland) i midten af august, vi har 5 års dag i slutningen af september og en masse andre anledninger til hotelhygge... Derudover trænger vi vist bare rigtigt meget tror jeg. Min kæreste har lavet mere end 300 overarbejdstimer i foråret og vi havde begge set frem til en tur på ferie, men grundet en mislykket knæoperation efter en knæskade jeg fik for 9 mdr siden må vi ikke rejse væk i andet end max en weekend... Så puhe hvor jeg drømmer og ønsker at vi kan komme afsted med denne præmie <3

  SvarSlet
 27. Glemte helt at ønske dig en fantastisk god sommer... Det virker på dine indlæg som om at I nyder det i fulde drag!
  XOXO

  SvarSlet
 28. Fortsat god sommer! Jeg mangler virkelig noget at bruge den på, så en scandic overnatning ville ikke være dårligt ;) -johannesoeenaldal@gmail.com

  SvarSlet
 29. Glædelig sommer til dig og dine, håber den sidste del af sommer(ferien) bliver ligeså god og oplevelsesrig som hidtil :o)

  SvarSlet
 30. En fantastisk giveaway, hold da helt op!

  Jeg ønsker jer en sommer, der bliver lige så dejlig og fuld af gode oplevelser som hidtil!
  Jeres tur ser ud til at være så skøn, og jeg er ikke i tvivl om, at I nyder at være sammen!

  Rigtig god sommer!
  Christine
  christine_mp@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Håber at du og dine kære får en fantastisk sommer!

  åhh en skøn præmie... krydser alt hvad jeg har :-)

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 32. Hvor ville jeg elske at vinde denne give away. Min kæreste og jeg der snart har været sammen i 10 år, har aldrig været på ferie sammen. Oven i det har jeg været syg hele sommeren, så at kunne overraske ham med sådan en tur, ville være vidunderligt.
  Jeg krydser alt hvad der kan krydses.
  KH Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
 33. Helt igennem fantastisk sommer til du og dem du har kært <3!

  Mvh
  Pia Lyng M. // www.PiaLyng.wordpress.com // PiaLyng@live.dk

  SvarSlet
 34. Åh, sikke en fantastisk præmie!
  Jeg håber, du har en rigtig dejlig sommer og nyder den med familien. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 35. Kære Mia. Jeg håber at al sommerens sol vil skinne på dig og din familie for altid og at en lille sjat medvind også kommer jeres vej i fremtiden. KH.

  SvarSlet
 36. Hejsa Mia..
  Hvor ser det PRAGTFULDT ud..
  Jeg misunder dig..og drømmer om lidt mere ferie..
  ha en fantastisk sommer med din familie

  Tenna Kristensen@live.dk

  SvarSlet
 37. Kære mia. Ser så dejligt ud, nærvær, natur og familie tid, det er indbegrebet af sommer. Ønsker jer den bedste af slagsen, i har fortjent det:-) de bedste sommer hilsner fra Maja./ maj.se.79@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Hov, her var da vist en fin blog jeg ikke følger... Og lækker give away! Rigtig godt sommer til dig og dine fra en ny læser :).

  SvarSlet
 39. glædelig varm sommer herfra Tjørring hvor vi snart kan feje vores datters 1 års fødselsdag
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 40. Rigtig Glædelig Sommer.
  Må den bringe i bunkevis af jordbær, fregner og glade minder til at varme Jer på i den kolde, mørke vinter. :)

  SvarSlet
 41. En fortsat varm og solrig sommer, som forhåbentlig varer længe endnu 😎 dejligt at få ladet batterierne op inden efteråret. .
  Super lækker giveaway 😊 ville gerne invitere min mand med på et Weekendophold 💖

  SvarSlet
 42. Det lyder som om I havde en fantastisk tur! Jeg kunne godt tænke mig at invitere min teenagedatter på et weekendophold!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...