mandag den 28. november 2016

Nissedør - gode råd !

Hjemme hos os flytter Nisserne i Nissebo ind for 6. gang i år. Derfor har vi efterhånden også en helt masse gode ideer og tips - måske du kan bruge nogle af dem :)Gavepapirstip!
Køb en af de helt store ruller gavepapir, og gem det væk så barnet ikke ser det. Pak alle gaver fra Nisserne ind i det samme papir, og brug det undervejs til drillerierne. Sørg også for at fjerne priser/tilbudsmærker på de købte ting, og endelig kan det være en idé helt at fjerne emballagen, når barnet bliver lidt større. Det ville være så ærgerligt, hvis barnet opdagede, det var mor og far pga. ovennævnte. Vi har brugt det samme gavepapir i tre år, og det er faktisk noget, vores dreng har lagt mærke til. Det specielle Nissepapir fra Nissebo!


Dekorationstip!
Sørg for løbende at skifte ud i dekorationerne i og omkring Nissebo. Det er de små detaljer, der gør det lidt sjovere både for de voksne og barnet.


Første decembergavetip!
Vi køber hvert år en julekalender på dvd, som passer til vores drengs alder. Så ser vi et afsnit sammen hver aften en halv time før han skal sove. På den måde har han spist, og er gjort soveklar uden forstyrrelser, og samtidig skal han ikke være vågen 1½ t. længere end normalt på en børnehave/skoledag.


Jeg har lavet et hæfte med 24 færdige ideer med forslag til drillerier, breve og gode råd til hver eneste dag imens vi venter på julen - hæftet kan købes lige HERSmil fra Mia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...