mandag den 3. juli 2017

Sommerhygge (sponsoreret indhold)

I lørdags havde vi inviteret gode venner til en hyggedag. Vi havde set vejrudsigterne havde lovet masser af regn... Men det viste sig jo heldigvis at være ganske forkert. Vejret var pragtfuldt.

Jeg havde lavet en lækker sommerlagkage bestående af jordbærskum, banan- og jordbærskiver med et lille drys af chokolade på toppen. Ganske nemt, men virkelig velsmagende! Bundende var en del af en lækker pakke fra Karen Volf.



Vi nød en hel dag i haven med børn, der løb nøgne igennem havevanderen, plukkede bær i højbedene og legede i et væk. Vi voksne nød lækker kølig vin og champagne på terrassen. Der blev bestilt pizza, da vi
blev sultne og aftenen sluttede af med kram og gode minder til bagagen.






Hvis du også kunne tænke dig at lave en lækker sommerlagkage, så kan du faktisk vinde denne pakke:

2 x NYHED: Mandelforme: Mandelformene fra Karen Volf er den ultimative genvej til en gør-det-selv dessert – de fine sprøde skaller, med smag af mandler, kan fyldes med alt fra flødeskum til marengs, lemon curd. Is og friske bær. Mandelformene er gode at have i huset, hvis lysten til lidt sødt melder sig, eller når du inviterer naboerne til kaffe over hækken.

1 x Choko Lagkagebunde: Bløde lagkagebunde med en dyb chokoladesmag. Perfekt til børnefødselsdagen eller en frugtig lagkage med rabarberfyld og bær på toppen.

1 x Lyse Lagkagebunde: Klassiske bunde på luftig vaniljedej. Dejlig til sæsonens frugter og bær – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

2 x Makroner: Evigt sprøde makroner til triflier og æblekage, mango-desserter og som fyld i lagkager. Makronerne har en dejlig sød og sprød smag og er lette og luftige i strukturen.

2 x Vaniljekiks: Klassiske vaniljekiks som ungerne elsker dem, og som du kender fra kiksekagen. Vaniljekiksene smager også dejligt som tilbehør til en isdessert.

2 x Kræmmerhuse/Mini Isvafler: De fine små kræmmerhuse hørte barndommens desserter til og er et dejligt sprødt indslag til desserten, uanset om du serverer dem med flødeskum og bær, eller med is og krymmel på toppen – en ægte børnefavorit og hyggeligt at lave sammen ved bordet som en dessertbuffet.

Til en samlet værdi af ca. 200 kr.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

For at deltage skal du blot smide en kommentar herunder eller på instagram, så trækker jeg en vinder på fredag :)

Smil fra Mia

1 kommentar:

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...