søndag den 23. juni 2013

Bord dæk dig - Midsommer

Jeg nåede ikke et midsommerbord til "Bord dæk dig" følgetonnen. Ferie, nyt job og tilbygning... ja... tiden fløj afsted i juni måned. Men måske der så kommer to borde i juli... man ved aldrig!

Istedet får I et Bakke Snagvendt indlæg, hvor I kan se mit midsommerbord fra sidste år, hvor vi havde den skønneste Midsommerfest.

Jeg har plukket lidt i teksten, men I kan læse hele indlægget HER.

 
 
Månedens DIY/IDÉ
Jeg havde fået et gammelt gratis hjul hos cykelhandleren og hos blomsterhandleren havde jeg købt en kæmpe spand dagsgamleblomster for 200 kr. Derudover gik jeg en tur på marken, hvor jeg samlede siv og i lidt grønt. Jeg bandt først siv omkring hjulet, derefter kom der blomster og grønt okring, og Midsommerkransen blev lige præcis så stor, velduftende og farverig som jeg havde drømt om.

Grundet regn blev festen til en indendørsfest, så vi måtte have sommeren ind i huset, så i Netto købte jeg dug til 20 kr., drinkspinde og græsmåtte, ligeledes til 20 kr. samt engangsservice i friske farver. Alt i alt synes jeg, at jeg fik masser af sommerstemning indenfor. I år havde jeg nok gjort det anderledes, men det er jo netop det der er det skønne ved borddækning, hvis man spørger mig, man får hele tiden nye gode ideer :)



Heksen var købt i Netto til 50 kr. og det lækre fadølsanlæg var fra min far arbejde. Der gik lige knap 20 liter øl til de 13 gæster (hvoraf 4 ikke drak øl) - såå det var helt godt gået!! Men der er bare noget over fadøl i store plasikkrus - det skaber stemning ! SOMMERSTEMNING!

I får lige et lille smugkik til festen og vores minibål - som lige nåede at blive tændt før det begyndte at regne - men det brændte da videre alligevel.

Vi ses til mere borddækning i Juli :)
Smil fra Mia

2 kommentarer:

  1. Er da helt vild med den midsommer krans, super god ide.

    SvarSlet
  2. Det er så flot!! 🌺🌸🌼🌷🌹

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...