tirsdag den 3. juni 2014

Abemad

Her i huset bor der en Frugtdreng også kaldet August. Han har alledage ELSKER frugt. Til hans 1 års fødselsdag fik han ikke kage, han fik det fineste glas med lækkert frugt og et lys i, og han elskede det. Hver dag får han abemad, som ganske enkelt er en skål frugt/grønt. Efter han er blevet ældre får han som regel skålen om eftermiddagen, førhen var det altid efter aftenbadet. Når der er Disneysjov, får August en lille smule slik, som regel 4-5 stykker, og så er resten frugt/grønt. Han klager aldrig, elsker det!

Derfor falder det også lige i vores smag, at McDonalds nu har lanceret frugt/grønt i alle Happy Meals'ene. Det synes jeg, er et godt signal at sende, og giver samvittigheden en lidt bedre smag, de gange man ender på McDonalds. 

August er heller ikke en dreng, der drikker sodavand, så i forvejen får han juice istedet for cola, og med frugten, der nu også er med i Happy Mealen, ja så synes jeg egentlig de fire nuggets og den lille pose fritter er ok. En gang imellem.

I dag har vi leget med frugt herhjemme, og det kom der det her sjov ud af.


Ha' en herlig aften.
Smil fra Mia


Indlægget er lavet i samarbejde med McDonalds, men ord og billede er mine egne.

2 kommentarer:

  1. En tur på mcDonalds i ny og næ er der ingen børn der tager skade af. Det er hvad vi giver den til hverdag der tæller. Frugt på en sjov måde er genialt til en hygge stund;)

    SvarSlet
  2. Her er vi også på McDonalds ind imellem. Har faktisk lige været der og må desværre sige at jeg ikke var imponeret over deres frugttiltag. Et stykke ananas i en pose. Lad mig bare sige, der var ikke nogen der havde lyst til at spise det. Jeg var den eneste der kunne se at det var ananas, for det var så smattet. Så må de heller give et æble eller lade være.

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...