Jeg fik en udfordring af K-Salat. Hvordan vil du dække et frokostbord? Dem der har fulgt med et stykke til, ved at jeg elsker at dække et fint bord, så jeg sprang på udfordringen med glæde.
Jeg besluttede at dække en moderne fortolkning af "Frokost i det grønne", med alt hvad det alligevel bærer af traditioner; natur, hvid dug, grøftekantsblomster og træmøbler,
Turtelduerne er Kay Bojesen, Bryllupskanden, som vi fik i bryllupsgave, er fra Royal Copenhagen og vinglassene er fra Eva Solo.
K-Salat har udviklet nye Lækkerier, som vi bl.a. brugte til denne lækre tapasanretning. K’s Lækkerier er en ny måde at nyde pålægssalater på. De har nemlig lagt
råvarerne på toppen, så du får en endnu bedre smagsoplevelse. Og med den nye
gennemsigtige emballage er du ikke i tvivl om, hvad der venter dig.
Grøftekantblomsterne er på sit højeste og fineste lige nu. En nem og billig måde at dekorere et fint frokostbord på.
Tallerkenerne er Royal Copenhagens Blue elementsserie, som vi bare er så vilde med herhjemme. Enkelt, traditionelt og alligevel med et meget moderne udtryk.
Det bliver ikke meget mere idyllisk end det her; højt grønt græs, hækken lige før klipning, blommetræer i fuldt flor, blå himmel og et lækkert frokostbord! Det at spise ude er forbundet med en hel masse dejlige følelser, og er helt særligt omkring midsommer, hvor dagene er lange. Det er Danmark, når det er bedst!
Hvordan mon I nyfortolker frokostbordet?
Smil fra Mia
Sikke et flot bord du har fået dækket der. Jeg er helt vild med de smukke markblomster.
SvarSletKh Camille Milk
Hvor er det bare en fin og personlig sommerstemning du har tryllet frem
SvarSlet