lørdag den 30. juli 2016

Megagod modellervoks! + Giveaway (sponsoreret)

For efterhånden en del år siden var jeg med min lille netshop på et lokalt julemarked. Der stod jeg ved siden af en rigtig rar pige. Denne rare pige, ved navn Charlotte, skrev fornylig til mig, hun arbejder nemlig hos Toplay.dk, som sælger kreative produkter til børn (og barnlige sjæle) via Home Parties, til både mødre, dagplejere m.fl. i hele Danmark. Charlotte tilbød mig nogle af deres unikke og lækre produkter, og jeg har nu testet dem med både August og Vibe. Og lad mig bare sige med det samme - JEG ER FAN!

Vi fik en ”madkasse” med 14 striber modellervoks i 7 forskellige farver, som sagtens kan blandes til andre farver. Nu tænker du måske, at modellervoks vel bare er modellervoks, men det må jeg virkelig sige, det er det IKKE. Toplays Modellervoks er giftfrit, super blødt og allergivenligt, da det ikke lugter af noget, ingen spor af nødder eller gluten. Det er lavet på de samme tilsætningsstoffer som man kommer i madvarer – så reelt set, så kan det spises. Det tænkte Vibe var en vældig god idé ;-) Men heldigvis så har producenten tilsat salt for at smagen ikke skal være behagelig ;-) Da jeg fik kassen åbnede jeg med det samme en rød klump, og satte den på mit kreabord, for jeg havde nemlig læst, at det ALDRIG tørrer ind… Som i ALDRIG ALDRIG. Her en måned efter har det stadig præcis den samme konsistens, som da jeg tog det ud af pakken - så lækkert!

 
Toplay har til netop modellervoksen fremstillet nogle ”måtter”, som man kan arbejde ud fra. Serien rummer tallene fra 1-10, som hver har en opgave. F.eks. skal man, som vi har gjort her på nr. 4 lave 4 ben på koen, forme et 4 tal og trille 4 kugler ud af modellervoksen. Vi lavede også et prinsesse-ansigt. Her er der rig mulighed for at snakke om hvordan man har det, hvilken farve øjne kan være, om man har en glad eller sur mund osv.Endelig fik vi en pakke med udstikkere, udformet som bondegårdsdyr. De er nemme at at holde ved og da modellervoksen er så blød, så synes vi det var rigtig nemt, at få dem stukket ud, uden det sad fast i formen.

Jeg er virkelig fan! Vibe og jeg skal jo gå hjemme et helt år endnu, så jeg glæder mig til at finde "madkassen" frem - så vi rigtig kan kreere!

GIVEAWAY!!

Jeg har fået lov til at udlodde et sæt magen til vores til en heldig læser!

Læg en kommentar, så finder jeg en vinder den 6/8 kl. 20. Deltag også på instagram, og få et ekstra lod.

Smil fra Mia

14 kommentarer:

 1. Lige noget for min datter, som elsker at lege med modellervoks. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Det vil lige være noget for os med noget der ikke tørrer ud.
  Og vi er også i en spændende fase, hvor tal er det fedeste.
  Vi krydser fingre.
  Hilsen Joyce
  (Joyce_busch(a)Hotmail. Com)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. det ser skægt ud, og vi vil gerne deltage :) hilsen mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 5. Er nogle super produkter. Vil jeg rigtig gerne vinde. famkragh@heaven.dk

  SvarSlet
 6. Det vil lige være noget for mine døtre og et sjovt indslag til den store der starter i 0. Og den lille som elsker at tælle

  SvarSlet
 7. Det vil min niece på 1 år helt sikkert have glæde af, mine egne leger ikke så meget med det mere, så deres modellerboks er vist blevet hårdt..

  SvarSlet
 8. ej, intet mindre end fantastisk :-) lige noget, jeg kan bruge - både herhjemme til min datter, der skal i skole til næste år - og i den 0.kl jeg skal være i efter sommerferien. Noget børnene sammen kan sidde og lave, når de bliver delt ind i forskellige arbejdsgrupper, og som de selv kan sidde og arbejde med, og noget jeg kan bruge i førskolen til april :-) dejligt med leg og læring :-)

  SvarSlet
 9. Det lyder som nogle spændende produkter! Det sæt ville være alletiders til vores to små piger på 1 og 3 år :) jeg krydser fingre.

  SvarSlet
 10. Elsker kreative præmier :)
  Mail: Heldoglykke@outlook.com

  FO

  SvarSlet
 11. ej hvor lækkert med godt giftfrit modellervoks
  min niece elsker at være kreativ, så dette ville jo være skønt at havde når hun kom på besøg.
  sidste år fik hun en kreativ kasse af mig til jul, måske skal hun havde lidt genopfyldning i år.

  SvarSlet
 12. Lige noget for Bjarke og Laura - De elsker at lege med modellervoks.
  Jeg tror faktisk at vi har lidt af Toplays modellervoks liggende i køleskabet, så det vil være rart at få fyldt op :)

  SvarSlet
 13. Det ville jeg elske at vinde til min 4 årige søn ☺

  Kitt@locander.dk

  SvarSlet
 14. Det ville jeg elske at vinde til min 4 årige søn ☺

  Kitt@locander.dk

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...