fredag den 23. december 2011

Retrolækkert

For 4 dage siden efterlyste jeg lidt mere af det skønne retrotapet, som jeg efterhånden havde brugt en hel rulle af (jeg søger stadig efter mere, så har du noget hører jeg meget gerne fra dig !). Julie var lynhurtig til at kontakte mig. Hun var så fantastisk at sende mig ca. 3 meter kvit og frit - en julegave, sagde hun! Jeg bliver gang på gang mindet om hvor skøn Blogland er og hvor mange utrolige piger der er til i denne verden. Ikke nok med at Julie forærede mig det, næh jeg havde det også dagen efter !! Så skønt !!

Nu skal I se, hvad det skulle bruges til ;-) På julemarkedet købte jeg nemlig denne reol. Den var allerede malet indvendigt og også skufferne var malet, i en super fin sart dueblå - perfekt til tapetet! Så den skulle kun males udvendigt og tapetseres. Det gik jo stærkt, og nu pryder den vores stue! Jeg elsker den allerede !


Der skal jo løbende skiftes ud i sådan en skønhed, men lige pt. er den fyldt med lækre bøger, de tre skønne Kristian Vedel fugle, Den fine blå Züny elefant, to Mega Mussel fyrfadsstager, "meget mere slik"-fadet fra Liebe og "en lille kage"-fadet også fra Liebe. Ovenpå står Heerups "inspirationsfuglen", som jeg bare knuselsker. Svigerfars stentøjskande og mit eget "August"-værk ;-) Ikke at forglemme så kan I jo se herunder, at min skønne Eames stol også har fået plads i hjørnet. Den mangler lige en pude eller et fint tæppe - det er hermed på to-do-listen!


4 kommentarer:

 1. Det var sørme også en fin reol og sikke hurtigt du fik den klar til ophængning og hængt op.
  I er godt nok hurtige på aftrækkeren hjemme hos jer ;-)
  Jeg vil ønske jer en god jul, og krydse fingre for at August kommer gennem julen uden sygedage
  kh Trine

  SvarSlet
 2. Det ser super fin ud og sikke mange fine ting du har, jeg er også på jagt efter en ligende hylde, syntes de er så fine og anvendelige. Glædelig jul

  SvarSlet
 3. Ihhh Mia, det er altså bare blevet fint :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det skønt! Lækre farver og tapet!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...