lørdag den 3. december 2011

Julemarked og sygdom

Da vi vågnede i morges, var det atter engang til en syg dreng. Opkast og feber. Manden havde tømmergutter, så han fik lov at sove.

Men kl. 9 tog jeg afsted, for uniQrea skulle på et lille lokalt julemarked. Det var langt fra særlig godt besøgt, men vi hyggede os, fik delt visitkort ud og fik da også solgt okay. Det kostede 100 kr. at deltage og vi fik ca. 4x4 meter standplads, så det var noget billigt - skønt. Derfor prøvede vi en helt anden opstilling, hvor man kunne se på forskellige mindre podier, det var en super måde, som vi gerne vil bruge fremover, hvis pladsen tillader det. Ser noget rodet ud på billederne, men det var det nu ikke :-)
Hjemme igen var August blevet til en hostende August, og farmand og ham tog til vagtlægen. Der var ingenting sagde lægen. Imens tog jeg mig en velfortjent karbad, med stearinlys og Julebogen, som jeg fik sidste år i julegave. Den er bare super hyggeligt.


August sov kl. 19, meeen kl. 19.40 var han blevet til en søløve med falsk strubehoste. Jeg hader det sygdomshelvede altså.

Nå men... status pt. han sover, gør vi også snart ;-)

Go'natter !

3 kommentarer:

 1. Go' bedring med ham - det er altså synd når det går ud over "de små" - ville meget hellere selv tage det end dem :o( Håber I får en rolig nat trods alt...

  SvarSlet
 2. I er virkeligt uheldige med al den sygdom - det er ikke fair!

  SvarSlet
 3. God bedring med knægten!

  Og sikke en god ide med træet :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...