tirsdag den 28. december 2010

JULEberetning

Dagene op til jul gik desværre med sygdom, og i den grad ingen søvn. Vi var oppe med August mellem 3-5  timer hver nat, så det var hårdt, men godt min mand havde fået ferie også, så vi kunne hjælpes ad.

Juleaftensdag tog August og farmanden ind til farmor og farfar og byttede gaver imens jeg fik sovet ud og pakket de sidste gaver ind. Da August sov til middag skulle jeg over til naboerne og være julemand. Det var nu hyggeligt og børnene var vilde med det. Skønt.


Hehe - svært at fotografere sig selv med tæpper/puder under tøjet.
Men jeg havde altså også lange gummestøvler på, ikke ankelstøvler ;-)
 Da August vågnede kørte vi over til mormor og morfar, hvor onkel og tante ventede også (min bror og kæresten). Min bror skulle være julemanden, så han gik ud og klædte om og kom så vandrende gennem sneen på terrassen. Det første August sagde var "det er fars sko"... For ja julemanden havde lige lånt farmandens sko...! Nå August snakkede ikke mere om det og bød julemanden indenfor. Han var helt stor i hovedet og havde en fest. Da han havde pakket gaver op fra julemanden skulle vi jo sige farvel til ham. August råbte "god jul". Men da julemanden tog sko på sagde August igen "det er fars sko". Vi grinte og sagde julemanden bare havde lånt dem af far. Det virkede okay for August. Så gik julemanden og August råbte "FARVEL ONKEL SØREN" mens han vinkede og vinkede. Og vi andre skreg af grin! Her troede vi den var hjemme, han havde intet opdaget - men jow jow - 2 år og ikke til at snyde! Haha. Vi fik det hele på video, og vi glæder os allerede til han skal se det om mange år.


Da julemanden var gået legde August med de nye gaver han havde fået og han fik løbende et par stykker mere. Vi spiste kl. 18 og det var som det altid er super lækkert og rigtig hyggeligt. Da vi havde spist dansede vi om juletræet, og under træet lå Augusts pakker. Der var i den grad julelys i Augusts øjne og han sang, dansede og grinede rundt om træet. Det var så hyggeligt. Derefter åbnede Augusts de sidste pakker og dem legede vi lidt med. 19.30 puttede min kære mand ham imens vi andre gjorde klar til ris ala manden.Augusts mange fine gaver!

August sover efter et kvarter og så skulle der ellers findes mandler. Hehe vi var 6 voksne men der var tre mandler. Super sjovt. Og nå ja min bror havde lige smuglet en ekstra i - hehe. Det var sjovt nok de tre mænd der vandt gaverne.

Vi har en fast tradition om at alle gaverne skal ligge på mine forældres seng og vi må ikke røre ved dem før mandlerne er fundet i ris ala manden. Men så skal de også bæres ind under træet. Og hvert år er vi overraskede over hvor mange der er.

Så sidder vi ved træet og en deler pakkerne ud, som åbnes en efter en. Og jeg elsker det. Det er hyggeligt og lige præcis sådan det skal være (i mine øjne). På den måde kan man både nyde at se de andre åbne det man har købt/lavet og også nyde sine egne pakker.

Jeg fik bl.a. disse gaver:


Det var en super dejlig aften! Elsker stunderne med min familie, og julen er og bliver magisk!

1. og 2. juledag var vi ved hhv. olderne og mormor og morfar (August's that is). Det var også to dejlige dage. Jeg var dog syg og derfor meget træt. Men det gik og August havde det så hyggeligt begge steder.

4 kommentarer:

 1. Glædelig jul, Mia :)
  Det ser ud til at i har haft nogle virkelig skønne juledage!

  Kh
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Sikke en fin høst lille August fik, hvor dejligt, jeg er lidt misundelig på den der bobles elefant ;) Og sikke nogle lækre stiletter du fik, hvad mærke er det, hvis man må være så fræk at spørge? ;) De er vel nok fiiiine.
  Mange hilsner
  Tanja

  SvarSlet
 3. Glædelig jul! Det lyder som en rigtig dejlig aften I havde :-) Og sikke flotte gaver :-)

  SvarSlet
 4. Hej Mia.
  HAr lige været din bytte/salg blog gemmen.. der er en del stof jeg godt kunne tænke mig :-)
  Gider du skrive til min Mail? Michellekjaer@hotmail.com
  Klemmer

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...