lørdag den 4. december 2010

bObles - men hvilken?? HJÆLP ØNSKER NU :-)

August skal have et Bobles Tumledyr i julegave af olderne. Jeg er dog i tvivl om det skal være Hesten eller Elefanten.
Elefanten kender jeg og ved er god og ved hvad den kan bruges til. Men hvem kender hesten? Kan man kun sidde på den som en "gyngehest"?

OG hey nu kom hvalen lige i spil også! Jeg har til i morgen tidlig - så det haster ;-) KOM ENDELIG MED JERES ERFARINGER!!!

 
Hvad skal vi vælge?

5 kommentarer:

 1. Jeg kender ikke hesten, men vi har elefanten. Nu er Otto jo ikke stor nok endnu, til at bruge den ordentligt, men den er rigtig fin. Men! Jeg så forleden en limited edition udgave, som var en hval. Den var virkelig fin :)

  SvarSlet
 2. Jeg kender heller ikke hesten. Men kender derimod en der har krokodillen. Pigen der har den er 2½år, og hun har meget glæde af den.

  Og jeg har hørt fra nogle at elefanten kan være lidt farlig. Når børnene sidder på den og gynger, kan den vippe bagover.

  Så jeg ville vælge krokodillen. Der kan de lære at gå på trapper, og at hoppe ned fra hovedet på krokodillen.

  SvarSlet
 3. Jeg kender heller ikke hesten, men har altid selv ville have elefanten. Jeg så hvalen i god morgen danmark i sidste uge og den så altså god ud (og så var den altså også ret sød *s*)

  SvarSlet
 4. Jeg har lige givet min venindes barn hvalen i gave og den er altså et hit (599 i Salling).. Ved ikke helt hvad forskellen er på hvalen og elefanten, men tror faktisk hvalen er sjovest at lege med!

  SvarSlet
 5. Kender ikke hesten...Men Elefanten er en sikker vinder ;) vi har den, krokodillen og en fisk, og dem er tøserne her rigtig glade for ;)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...