fredag den 3. december 2010

Vi JUHULER

Uhm vi juler rigtig herhjemme - det er bare så skønt. Ja okay - vi har jo været en del syge i denne uge, men vi får som altid det bedste ud af det.

Her på de første billeder laver August og jeg marcipan. Der skal så lidt til at det bare er en succes, så jeg kan hermed anbefale at tage lidt marcipan og nogle chokoladeknapper. Lade de små trille kugler og presse en knap ovenpå - og vupti, så har man et stolt og glad barn, og ja så har man hygget big time uden at skulle igang med en helt masse store armbevægelser!


Her på de næste billeder har August netop fået en nissehue af julemanden - jep selveste julemanden ;-). Her er kl. TIDLIG morgen, men det er en glad og stolt dreng der spiser sit æble og nyder sin nye hue :-)
Farmand er ude og kælke på den "store" kælkebakken udenfor huset og vi har tændt kalenderlyset - eller som August siger "tænd hygge mor". Det er da sødt. Den fine dekoration til venstre kom August hjem med i dag, den havde han lavet sammen med mormor og morfar til bedsteforældredag i børnehaven i dag. Han er så stolt af den - og den er da også et mesterværk, hvis den stolte moder skal sige det!


Og her til sidst fjollede August og jeg i morges. Han skulle være fin fordi det var bedsteforældredag i børnehaven i dag, og som han selv sagde "August er sej mor" - så ja på det nederste venstre billede kysser han sine muskler (har farmand lært ham - hehe), for så er man altså sej ;-)


Nu sidder jeg og slapper godt og grundigt af. Har passet min bedste veninde, som er blevet opereret i skulderen, og hendes lungebetændte datter i dag. Selv har jeg virus på balancenerven, så jeg er sådan lidt gratis småberuset hele tiden (ikke så sjovt på 4. dagen skulle jeg hilse og sige). August sover og manden min er til juhulefrokost.

Kan I have en skøn aften piger!

1 kommentar:

  1. Sikke en skøn dreng, Mia :) Dejligt med julehygge!

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...