onsdag den 8. december 2010

Det bedste julepynt - blogleg

Therese har tagget mig i en blogleg - omhandlende 3 særlige stykker julepynt der betyder noget for mig.

Det første er disse to skønne strikkede nisser. Dem fik jeg som ganske lille pige i fødselsdagsgave af Moster Johanne, som betyder så uendelig meget for mig. De har boet sammen med mig 4 steder og er efterhånden godt slidte. Ja nissemor har tabt sine træsko og nissefars skæg hænger i en tynd tråd. Men de betyder MEGET for mig, og de vil altid være med mig i julemåneden. På nederste billede kan I se at de i år er kommet til at stå i min go-card-holder. Det er mod min vilje, men jeg vil altså ikke have at August får fingrene i dem ;-)


Den næste stykke julepynt er alle mine Georg Jensen guldornamenter. Jeg har næsten dem allesammen (ikke violinen, som jeg bare ikke kan fremskaffe - æv), og synes de er så smukke. De er enkle og rene i stilen, lige noget for mig. Normalt hænger de i  de små vinduer i den dobbelte franskedør mellem stue og køkken, men ja August kan ikke lade dem hænge, så i år har de fået plads på dette Ikea stativ - og jeg synes faktisk det er blevet rigtig godt.Det sidste julepynt er faktisk også fra Moster Johannes hånd. Det er en klokkestreng som jeg fik til mit kommende barn, da jeg var gravid. Jeg har selv én i samme stil fra da jeg var barn, men jeg synes alligevel I skulle se denne, som bare er så fin. Den er klassisk og broderet med fine små sirlige sting. Moster Johanne har altid være helt utrolig kreativ, og det har altid inspireret mig meget når jeg har besøgt hende.


Jeg vil gerne tagge Anne, Julia og Louise (tre fra "kagefesten")


5 kommentarer:

 1. Jeg har sendt dig et link hvor du budre kunne få fingre i din VIOLIN :)
  glædelig jul

  SvarSlet
 2. Åh, det bliver svært! Mit yndlingsjulepynt er hos mine forældre, og det er jo lidt langt væk... Det er en lille engel, der sidder på et stjerneskud:)

  SvarSlet
 3. Sikken en hyggelig blogleg, Mia. Jeg vil gerne lege med! :-)
  Fine julesager du viser frem - kan godt forstå de er særlige for dig!

  SvarSlet
 4. Dejligt du ville være med ;o) Fine sager...

  SvarSlet
 5. Det er da også nogle skønne ting :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...