fredag den 17. december 2010

Jeg VANDT i Hjerternes Fest!

Jeg er stadig helt rundt på gulvet. Ja for i går aftes 21.30 modtog jeg en mail fra Marina, at jeg var en vinder! En vinder i Hjerternes Fest. Ja jeg har simpelthen vundet GRAN bunken. Jeg hoppede rundt i stuen og min mand blev da ligeså grebet, da han så de flotte gevinster der venter mig.

Først må jeg lige sige at jeg i den grad beundrer blogland for at vi sammen kan samle så mange penge ind til så godt et formål. Jeg er nærer naturligvis kæmpe beundring for Trine og Marina, som har stablet det hele på benene. Det vigtigste for mig har hele tiden været at Mødrehjælpen fik så mange penge som muligt, hvorfor jeg også selv har doneret et retro pudebetræk.

Men... jeg er nu også fuldstændig overvældet over, at jeg har vundet. WOW! Nu glæder jeg mig til at modtage de flotte flotte gaver, og linker naturligvis hver gang en pakke kommer med posten. For se lige hvad jeg har vundet:Uh - jeg ved ikke hvad det er med mig for tiden, men jeg vinder i alt muligt. I lørdags var det 200 kr. til byens butikker jeg vandt og også en super giveaway ved Pust til Mælkebøtten.

Piger - TAK fordi I har været med til at samle ind - det er stort... ja jeg har faktisk lidt svært ved at sætte ord på det, men jeg er glad og stolt af at være med. Og også meget glad for at være en vinder :-)

Ha' en glimrende dag!

19 kommentarer:

 1. Hvor er du bare heldig, Mia. STORT tillykke, jeg er da slet, slet ikke misundelig ;)

  SvarSlet
 2. TILLYKKE, igen!!

  Som jeg skrev i kommentaren nedenfor begynder vi at skrive rundt til alle gavegiverne og derfra er det deres ansvar at få alle de skønne ting hjem til dig.

  Masser af kram fra hjerteland

  SvarSlet
 3. Ja det er bare så stort! og jeg vandt endda en smuk flagranke fra din hånd Julia :-)

  Tusind tak igen Marina - det har jo været ulideligt ikke at kunne skrige det ud før nu :-) Jeg glæder mig til at se hvad posten bringer, og alle bliver der naturligvis linket til!

  Smil fra en jublende glad Mia

  SvarSlet
 4. Ihh hvor er du bare heldig Mia - tillykke og glædelig jul til dig og din familie..

  SvarSlet
 5. Hej VINDER! Tillykke med bunken! Og tak for lykønskningen - det er helt vildt at vinde så meget, jeg hopper også rundt og ringer til alle :-)

  SvarSlet
 6. Hej Mia :-)

  Tillykke med de flotter præmier.

  K.H June

  SvarSlet
 7. Tillykke! Det er så fedt! Jeg kan se du har vundet en del af de samme ting som jeg! Fedt, fedt fedt! Hvordan har du lavet det der billede med alle billederne? Det kunne jeg godt tænke mig at gøre nemlig..

  SvarSlet
 8. Hjertelig tillykke...hvor superfedt. En stor lidt forsinket fødselsdagsgave...og forskudsjulegave i et.

  SvarSlet
 9. Tillykke Mia! Det er da en julegave, der vil noget:)

  SvarSlet
 10. Hold da fest! Sikke en flot samling.
  Tina:-)

  SvarSlet
 11. Shit, du er heldig i øjeblikket Mia! :-) Fantastisk! Kæmpe stort tillykke! Glæder mig allerede til de mange gave-indlæg ;-)

  SvarSlet
 12. JA pyha det er altså ganske vildt! Er simpelthen så glad!

  Luna billederne er lavet i PhotoScape, der kan downloades gratis.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 13. Med al den modgang i har mødt med skønne August kan det kun være velfortjent med alle de skønne præmier du har vundet den sidste tid. Og nå ja, så fik du vist også lige en lille bil i fødselsdagsgave :)

  SvarSlet
 14. Ja jeg føler mig også meget heldig, og ja f... janteloven, det fortjener jeg også! For som du siger Laura, så har vi nu haft uafbrudt modgang i næsten 1½ år, så det er helt rart med lidt at smile af :-)

  SvarSlet
 15. Lucky you ;) Tillykke. Mon ikke du skulle spille lotto i morgen, du er vist inde i en heldig stime ;o) Knus

  SvarSlet
 16. Hej Mia..

  Tillykke med alle de fine hjertegaver :)

  SvarSlet
 17. Du har faktisk vundet en lille ting mere - af en eller anden grund er den ikke i oversigten, men jeg har fået besked om at sende til dig. Men så kan det så være en overraskelse mere. :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...