fredag den 9. december 2011

Bord dæk dig

Sikke en uge vi har haft os. Først fik August konstateret kold lungebetændelse og kom på pencilin, og i går fik både manden min og jeg så omgangssyge, så det gjorde noget. I dag har vi været noget mere friske - og heldigvis, for i morgen får jeg hele 22 gæster til fødselsdagsfest :)

Dagen er gået med at handle ind, lave desserter, gøre rent (heldigvis min søde rengøringsdame der har stået for det), oprydning, luciafest i børnehaven, puslespilshygge, stolehentning ved mine forældre, billege, aftensmad, bad, putning og til sidst ommøblering af stuen og efterfølgende borddækning.


Kan afsløre der er farver i spil ;-) Tak Laura for idéer :-)
 Nu er bordet stort set klar og da maden bliver leveret lige til døren, så satser jeg på en rolig dag i morgen. Dagen starter i hvert fald lækkert med farve, klip og hårsætning ved frisøren (tak min kære mand !!).


Jeg vil lige til sidst minde om, at der nu snart kun er 2 dage tilbage til at støtte mit klovneprojekt. Der er knap 3000 kr. indsamlet, så der er også plads til DIT lod ! 50 kr. koster et lod, og det går ubeskåret til Klovnene og så er der gevinster for over 8500 kr. ! Hep!5 kommentarer:

 1. Uha sikke en uge, håber i får en god dag i morgen ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg bliver helt forpustet af at læse dit indlæg, og så er i tilmed syge. Håber virkelig at du bliver frisk til i morgen, så du kan få en skøn dag og tillykke med fødselsdagen i morgen også.

  SvarSlet
 3. Hej Mia!

  Puha alt det sygdom I hele tiden bøvler med. Håber det meget snart får en ende.
  Kæmpestort tillykke med de 30 år, håber du får en helt fantastisk dag og fest..

  Mange hilsner fra
  Trine :-)

  SvarSlet
 4. Nu må det da snart vende for jer...sådan en omgang maveinfektion er bare noget som kan påvirke en i lang tid. En dejlig fest til jer i dag...

  SvarSlet
 5. Hej Mia

  God bedring til jer, god fest og ikke mindst håber jeg at der er flere der vil støtte op om dit klovneprojekt..
  God weekend..

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...