søndag den 25. december 2011

Juleberetning 2011

Juleaftensdag fandt August et brev og stjernestenene (ja det er stjernestenene fra Nissebanden i Grønland) ved den lille dør fra Drillenisserne. I brevet stod der, at han måtte ønske én gang! Derefter skulle han give dem til en Julemand, hvis altså han så én, eller sende dem til Grønland.

Sådan lød Augusts ønske: "Jeg ønsker mig..... McQueens venner !"

Der gik ikke længe fra ønsket, til selveste Julemanden kom og bankede på vores terrassedør. Det var helt fantastisk spændende! August gav Julemanden stjernestenene og retur fik August én gave, indeholdende Kongen (en af McQueens venner). (sidebemærkning: Jeg havde bestilt den hjem via et dansk firma fra USA, da den er udgået - så kom ikke og sig, at man ikke gør hvad man kan for at opfylde et ønske ! hehe).


Vi vinkede farvel til Julemanden igen, og så blev der ellers leget med biler.

Da August sov, skulle jeg, igen i år, være julemand for 3 naboer samt et hold venner, som bor 150 m. herfra vil jeg tro. Sidste år så jeg sådan her ud - i år så jeg næsten ligedan ud. Jeg havde dog i år syet mig en ordentlig vom, som kunne bindes fast om livet under tøjet, så den sad bedre fast end en pude. Det er virkelig noget der kan få mig i julesteming at være julemand. Især når 10 børn og deres forældre får en god oplevelse med på vejen. Det hold venner jeg skulle besøge, bor som nævnt lidt længere væk end de helt nære naboer. Det betød jeg måtte ud og gå en tur på hovedvejen i hele udstyret. Se det var hyggeligt! Jeg tror 25 biler, ja alle jeg nåede at møde, dyttede, vinkede, rullede ned og ønskede glædelig jul og bare sendte smil og grin afsted til mig. Jeg gav igen med vink, ho ho hoo'er og slåen på maven. Det var så sjovt! 


Da August vågnede kørte vi ind til mine svigerforældre, hvor juleaften skulle fejres. Der blev set "Disney ønsker glædelig jul", pakket pakker op og hygget inden vi spiste den dejlige mad!


Derefter kom August i dejligt nyt nattøj, farmor og August tændte de levende lys, manden min, August og jeg krammede og der blev danset om juletræet. Her på billedet er August lige igang med en freestyle.

Da vi havde danset og August havde åbnet sine pakker, blev han puttet. Herunder kan I se de super fine gaver August fik. Ja der er vist ikke tvivl om, at McQueen er et kæmpe HIT herhjemme ;-)


Derefter spiste vi voksne ris ala mande, og sørme om ikke både min mand og jeg fandt en mandel hver - de eneste to ;-)

Til slut blev der delt pakker ud til vi voksne, og hvilke lækre pakker !
Jeg fik disse fine pakker, hvor især Eames gyngestolen fra min elskede mand i den grad gjorde lykke !!
Men jeg er super glad for alle gaverne. Chokoladen er mandelgaven ;-)


I dag har vi 3 bare hygget, leget, hvilet, haft kort visit af mormor og morfar samt onkel og tante og leget en hel del mere ! Jeg har også pakket alt julepynten ned. Gør jeg som regel 1. juledag. Jeg ELSKER julen, men trænger også til at få lidt ro i huset igen og plads til de nye fine sager, når først juleaften er overstået selvfølgelig. Vi fik også vores julegave fra August i dag; dette mesterværk ! Tusind tak skønne dreng !


 De næste to dage står den på julefrokoster - skal nok blive meget hyggeligt !

7 kommentarer:

 1. Det lyder som en skøn skøn jul!
  Sikke en masse fine ting i alle fik!

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor en hyggelige juleberetning:-) Og sikke da en dejlig masse gaver... Glædelig jul!

  SvarSlet
 3. Hvor ser du skøn ud som julemand. det må være en god oplevelse både for dig og for dem du besøger. Ideen med ønskesteenene er rigtig god men jeg ville aldrig turer for jeg tør vædde på at mine børn ville ønske sig et eller andet virkeligt sært som jeg aldrig havde tænkt på hvis de fik sådan et sæt sten i hænderne.....

  Masser af juleknus

  SvarSlet
 4. Hvor en skøn beretning og rigtig glædelig jul. Hvor er du sej du lige tager turen som kvarterets julemand - helt fantastisk :-)

  SvarSlet
 5. Hvor har i hygget jer, rigtig glædelig jul :)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud og hold da op nogle gode gaver :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...