onsdag den 14. december 2011

Decubalicius

Min mands mormor har for længe siden lært mig, at Debubals produkter er super gode at bruge, og ikke kun til mormødre, nix, også til os unge (sagde hende der lige var blevet 30 år - tsk tsk). Da jeg så fik August, blev jeg endnu mere overbevist, idet den fede men ikke fedtede creme er super godt til små røde numser.

Derfor har jeg også altid Decubal creme liggende i skuffen, både til mig selv og til August.

Nu hvor vi for alvor er igang med vinteren, så er det jo oplagt at bruge Decubal Facecream, som beskytter din hud, men jeg vil klart også bruge den nye Decubals Bath & Shower Oil, hvor olien er blandet i showergel'en, som blødgør huden og samtidig beskytter den her i vinterkulden. Ligesom den lækre Decubal Lips & Dry Balm også er fast inventar i min taske vinteren igennem.

Og se så lige en lækker guide Decubal har lavet til en super skøn hjemmespa-oplevelse


For mig er det sikkert og vist, mandens mormor skal, som altid, have Decubal i julegave!

Dette er et sponsoreret indlæg

2 kommentarer:

  1. Jeg bruger også flittigt decubal her om vinteren - det er bare så lækkert, at det ikke fedter på samme måde, som mange andre cremer gør..den shower creme lyder forøvrigt lækker :)

    Karen

    SvarSlet
  2. Ja det er bare lækkert! Jeg har også lige fået en pakke med de produkter og den der showerolie-ting gør da huden babynumselækker;)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...