onsdag den 9. juni 2010

Bryllup #1 - invitationer

Tænk engang at det snart er et år siden vi blev gift! Forstår det slet ikke.
Jeg stod som sagt selv for alt det kreative. Og valgte selv at designe vores invitationer helt fra bunden.

Jeg brugte lang tid på at designe invitationen, fordi jeg ville have en lomme med informationskort i. Det krævede mange beregninger pga. de mange folder. Det endte med at blive trykt på A3 ark (shiny karton) og indbundet med transparent papir med tekst. Jeg stod for det hele selv - og har siden hen solgt mange mange unikke invitationer gennem trendsales og min internetbutik, hvor man selv er med til at bestemme farve, foto m.m. (se mere her).Jeg lavede som sagt tre infokort (praktiske oplysninger, adresser og ønskeliste).Og endelig lavede jeg vores eget monogram, som gik igen på alt hvad vi havde (sammen med de blomsterne)Invitationerne blev taget super godt imod, og jeg elsker stadig designet højt :)

Sådan så det ud da de var helt færdige og klar til at blive sendt


4 kommentarer:

 1. Super flotte indbydelser og god ide med infokort :) Jeg så lige din kjole fra brylluppet lidt længere nede og NEJ hvor ser du smuk ud!!!
  KH Mette

  SvarSlet
 2. Kære Mette

  Tak hvor er du sød :)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 3. Hej Mia,
  sikke nogle gennemtænkte, yndig og sirlige invitationer, meget gennemført. Og så din kjole, flot med det sorte bælte, du ser meget smuk ud.
  Stine:)

  SvarSlet
 4. Kære Stine

  Tak for din søde kommentar - det er så sødt at du skriver sådan. Mht det sorte bånd, så ville jeg bare være anderledes. Så jeg havde også sort taske og sort smuk orkide i håret :-) Men mere om det senere :)

  Smil fra Mia

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...