mandag den 14. juni 2010

Smugkik fra vores hjem

Vi bor i et rigtig dejligt og hyggeligt hus, som vi selv fik bygget for små 4 år siden.

Vi har en dejlig stor have og derudover et hus med 4 værelser, 2 badeværelser, køkken/alrum med loft til kip og dejlig stor stue og nå ja så et bryggers jo ;-)

Vi bor med hvide vægge og hvide gipslofter. Så meget lyst og venligt. Men specielt jeg elsker farver og detaljer som man ikke finder alle steder.

Her er det første smugkik fra vores hjem, hvor I kan se nogle af de ting jeg holder mest af.


 • Øverst er der først et maleri at Hanne Gøtske, som hedder Viva La France. Hun er en lokal billedkunstner som vi begge er meget glade for. Foran ses den skønne Verner Panton ministol, købt i New York.
 • Ved siden af ser I vores postkortholder, som jeg eeelsker. Det er ligesom en skiftende installation, som løbende viser nye værker frem.
 • Og sidst for oven, ser I min elskede Hans Wegner stol, som jeg (vi) var så heldig at få af mine forældre i julegave for 2 år siden. Den er betrukket med Paul Smith stof. Den er bare en af mine absolutte favoritter. Men er også glad for vores Hans Wegner Y-stole som vi har i Køkkenet. Han var en genial designer, med sans for det virkelig smukke i træet og hvordan dette kunne formes.
 • Forneden ses vores køkkenur, som pryder den næsten 4 meter høje væg som det eneste pynt. Der er plads til impulsiviteten mellem 5 og 6 tallet - for det skal man altid huske at have plads til.
 • Og endelig er der vores Kay Boysen abe, som vi fik af mine forældre som en del af bryllupsgaven. Den er så sød og jeg er vild med dens udtryk.
Det var bare 5 ting fra vores hjem, der kommer flere hen ad vejen I skal se. Men som I nok kan se nu, så kommer min store passion for kunst og design naturligvis også til udtryk i vores hjem - men det er vigtigt for os at vi ikke bare køber design for at have det, det skal have en historie el. en speciel betydning for os før vi investerer. Og når det så er sagt så er eksempelvis postkortholderen jo hverken design el. dyr bare super skøn og speciel.

Smil fra Mia
som ligger med pcen og gage i munden (av av)

3 kommentarer:

 1. Er vild med detaljen i uret. Fine ting du har:-)
  Jeg har i øvrigt sendt dit stof i dag:-)

  SvarSlet
 2. Det glæder jeg mig til Julie :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mia - Ih alt det flotte du viser os her og rigtig god bedring til dig.

  Du spurgte på det lilla stof. Jeg har selv kun en lille rest tilbage....men jeg har byttet med hende her:

  http://mikkelsbaer.blogspot.com/2010/02/retro-stof-byttesalg.html

  Måske du er heldig?

  Kh. Mette

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...