mandag den 21. januar 2013

Forårsmarked - vol. 2??

Det er snart to år siden vi var til forårsmarkedet i Odense. Det var så hyggeligt og jeg synes virkelig det gav godt salg længe efter. Jeg har hørt Lis et par gage vedr. et nyt marked, men kan fornemme det ikke lige er om hjørnet (og det forstår jeg godt Lis!).

Men... Jeg vil så gerne være med til at arrangere og afholde et nyt forårsmarked, hvor vi kan være 10-20 udstillere og hvor det er billigt at deltage, så vi kan få noget indtjening :)

Nu er ideen lige luftet, og jeg vil høre, om der kunne være interesse for et nyt marked, i mindre kaliber men stadig med hygge og networkingmuligheder. Og kunne du evt. tænke dig at være med til at arrangere det?

Smil fra Mia

9 kommentarer:

 1. God ide følger lige lidt med på sidelinjen:o)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig spændende ide. Hvor henne i landet, havde du tænkt dig, det skulle være?

  SvarSlet
 3. Dejlig dejlig blog du har her... og fine plakater du sælger! Her bliver jeg bestemt hængende! Pøj pøj med forårsmarkedet - håber du finder ud af noget!!
  Kh Maj

  SvarSlet
 4. Mia! Hvorfor var det lige du fik den tossede ide (læs; pisse gode ide) nu hvor jeg er allermest højgravid ? ;) håber du finder ud af noget ellers et jeg helt med på den næste forår !!!!!!!!

  SvarSlet
 5. Super ide´, jeg følger også lige med her..

  SvarSlet
 6. Jamen fedt i synes om ideen... Tja hvor skal det være henne.., jeg bor jo i Fredericia, som er en times kørsel fra grænsen, Århus, Nyborg og Esbjerg. Altså ret centralt i landet... Så det var jo et bud. Men ja... Indtil nu er det kun tanker, vil ikke stå med det helt alene. Kunne også være et efterårsmarked, så er der mere tid at løbe på????

  Hvad tænker I?

  SvarSlet
 7. Jeg er med! Jeg har faktisk lidt planer om et julemarked her i Odense (tæt på motorvejen, IKEA og Rosengårdscentret og med busstoppested lige udenfor døren), men jeg er også frisk på et forårsmarked!
  Og jeg vil gerne være med til at arrangere :-)

  SvarSlet
 8. Hej igen. Jeg vil også gerne være med til at arrangere selvom det ikke bliver i Odense :-) Du kan skrive til mig på frk.storm@gmail.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...