fredag den 4. januar 2013

Mere HJÆLP!

Ja jeg bliver jo helt paranoid...

Nu har jeg lavet en sikkerhedskopi, dog har jeg ikke forstand på det, så selvom jeg har to filer liggende på skrivebordet nu, skal jeg lige høre nogle af jer der har meget mere forstand på det end mig, om I ved, om jeg så med sådan en fil kan gemme indholdet på en anden blog og køre bloggen videre der? og er der mulighed for at få indholdet fra de filer/altså indholdet fra hele bloggen gemt i en pdf fil?

Jeg er helt rundt på gulvet mht det at betale for billeder. Jeg har før betalt et engangsbeløb og så burde det være nok i forhold til billedupload. Jeg betaler ikke hver måned... Men kan forstå nogle af jer gør det??

Jeg synes det hele virker mistænksomt, og vil ikke rippes men omvendt vil jeg heller ikke miste adgang til min egen blog... og nu hvor jeg så ikke kan uploade billeder som så mange andre bl.a. Mette Kirkesjov (som også har fået den mail jeg har), ja så tænker jeg, at det måske hænger sammen...

Åh jeg er ikke god til sådan noget her - det skal bare virke !!

Bekymrede smil fra Mia

16 kommentarer:

 1. Der er ingen sammenhæng imellem de mails og at du ikke kan uploade billeder - jeg har ikke fået sådanne mails og kan heller ikke uploade med mindre jeg bruger firefox i stedet for google. Det andet kan jeg ikke svare på. God weekend.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg betaler også et lille fast beløb hver måned, selvom det er lidt surt. Men glæden ved at blogge vil jeg dog ikke undværre. Håber du finder en løsning på dit problem.
  Ønsker dig i hvertfald en rigtig god weekend.

  Kh Helena

  SvarSlet
 4. Hov lige en kommentar mere herfra - dit indlæg fik mig til at tjekke hvornår jeg sidst havde betalt for billedplads, og big surprice, jeg havde netop også modtaget en mail som din - og tjekkede så lige hvornår jeg sidst havde betalt sidst og fandt ordren frem i mailboksen - og kan se at den dato de reminder om for mit vedkommende om 20 dage passer med den dato jeg betalte første gang sidste år og afsenderen er den samme... så tror altså den er god nok, hvis du vil beholde plads til dine billeder så skal du betale - det de så skriver er at fordi vi sidst har betalt FØR de lavede hele Googles system om, så kan vi nu vælge om vi vil betale som hidtil (en gang om året) eller som dem der har betalt første gang efter (en gang om mdr) ELLER om vi vil nedgradere til gratis = ikke plads til flere billeder på bloggen :(

  Det er i hvert fald sådan jeg forstår det lige umiddelbart, men jeg får lige min væsentligt mere netkyndige mand til at kigge på det når han kommer hjem i aften, så kan jeg lige vende tilbage med en melding ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 5. Jeg synes altså virkelig, det er underligt, for der er jo intet system i, hvem der modtager disse mails og hvem der skal betale. Jeg har fx blogget i 2 år nu, har masser af billeder på min blog og har aldrig modtaget sådanne mails. Samtidig har jeg oplevet, at bloggere, som er nyere end mig i Blogland, har skullet betale. Er der nogen, som kan læse sig frem til, hvorfor der er denne forskel?? Hvor meget billedplads må man bruge, og hvor man kan se, om man har nået grænsen?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan skyldes, at filstørrelsen på billeder er forskellig fra person til person. Der er forskel på, hvor mange billeder man kan uploade hvis ens billeder fylder hhv. 10 kb eller 500 kb.
   Men synes nu alligevel, der er mærkeligt at nogle skal betale, og andre ikke skal?!?

   Slet
  2. Se f.eks. her :) http://frafroetilblomst.blogspot.dk/2012/11/spar-plads-spar-penge-min-lsning-pa-1.html

   Jeg har ryddet op i mit piscasa webalbum og slettet en del og har fået meget mere plads. billeder man henter ind i et indlæg og vælger ikke at bruge i alligevel, bliver hængende i webalbummet og fylder.. det samme med billeder fra giveaways man har deltaget i og efterfølgende slettet. Prøver at holde mine pixels nede og så burde jeg kunne køre gratis længe endnu

   Slet
  3. Kære Jette og Karina

   Tusind tak for svar - nu giver det lidt mere mening.

   Kh
   Anna

   Slet
  4. Ja, nu giver det også mening for mig, for jeg har kun blogget i ca. 1½ år, og jeg har for nylig fået denne besked om, at jeg skulle betale et beløb hver måned, fordi jeg ikke havde plads til flere billeder. Det har jeg så valgt at gøre, men håber da ikke, at jeg kommer ind for flere problemer. Synes efterhånden de gør det svære og svære for os bloggere. Tror desværre de ser penge i det, da flere og flere opretter en blog:-(

   Slet
 6. Jeg synes heller ikke der er noget system i det, jeg har virkelig mange billeder liggende på Picas og på bloggen og på et tidspunkt poppede der et skilt op om at jeg ikke havde mere plads og skulle betale, men jeg lukkede den hver gang og blev ved med at uploade og nu efter lang tid er den holdt op med at poppe op, så nu går jeg og venter på om det pludselig er slut, ret så spændende.
  Eva

  SvarSlet
 7. Jeg er så glad for jeres kommentarer, men damn jeg er da noget forvirret over hvad jeg skal gøre...

  SvarSlet
 8. Hej Mia. Ved ikke om det kan hjælpe dig, men prøv og kig her:

  http://bloghjlp.blogspot.dk/2012/03/sikkerhedskopi-af-din-blog.html

  http://g2karsten.blogspot.dk/2012/11/vejledningen-til-gratis-gigabytes-hos.html

  det er fra andre blogge med hjælp til sikkerhedskopi af din blog og hvad man gør vedr. betaling for uploade billeder. Det er noget med at bruge Google+. Prøv og se om det kan hjælpe dig :)

  God fornøjelse

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Jeg har også fået disse mails, jeg havde også først ignoreret dem, men da jeg fik den sidste mail med 3 dages varsel blev jeg bekymret lige som dig. Jeg har forstået det lige som Karina, at det er en opkrævning på det et års beløb som jeg også startede med at betale sidste år. Igår gik jeg ind og opdaterede min konto oplysninger som de bad om, og valgte at betale en gang om året, som var det de skrev jeg havde i forvejen. Nu håber jeg sørme ikke det spam, der var ikke noget direkte link til betaling, så jeg ved ikke om de selv trækker pengene automatisk eller hvad.
  Tak for dette indlæg jeg følger også spændt med..

  SvarSlet
 10. Hej Mia,

  Så har jeg haft manden inde over og tjekke op ;)

  Det beløb du før har betalt er ikke et engangsbeløb men et der skal fornyes en gang om året ;)

  Du skal derfor ikke foretage dig andet end at gå ind i din google wallet og tjekke om dine betalingsoplysninger passer, så trækker Google automatisk det beløb der skal betales for at beholde pladsen til billederne :)

  Så det er ikke fusk, men ganske simpelt et fast beløb en gang om året for at kunne blogge alle de billeder du lyster ;) og det er kun ca 5$ der bliver trukket for 20 GB, altså ingen formue :)

  Så synes bare du skal tage det roligt og nyde din skønne blog, ingen grund til panik :)

  Kh Karina

  Hvis du stadig er i tvivl, så er du velkommen til at skrive på uglemorsverden@gmail.com så kan jeg få manden min til at skrive mere uddybende forklaring ;)

  SvarSlet
 11. Der er mange bloggere som ikke har kunne uploade billeder idag. Klik ind hos mig og se kommentarer fra mine søde læsere som har gode råd :-)

  SvarSlet
 12. Hej allesammen

  Tusind tak for de mange kommentarer! Fedt at vi kan hjælpe hinanden på den måde.

  Jeg betalte de 6 $ og håber det er det rigtige! Jeg forstod at jeg var oprettet før den nye ordning, og derfor kan nøjes med de 6$ om året og ikke et beløb hver måned.
  Men hvor ville det dog være rart hvis det hele ikke var så gnidret og skjult med Blogger!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...