onsdag den 20. februar 2013

Voksdug virvar...

Vi har det skønneste egetræsspisebord, men selve pladen har ikke været fremme mange gange siden August blev født. Vi har haft et væld af voksduge, og selvom det er praktisk synes jeg egentlig også man kan få så mange fine efterhånden, at det er helt ok at have voksdug på.

Jeg elsker Susanne Schjernings voksduge, de er tilpas feminine og jeg synes i den grad de emmer af forår og sommerstemning. Lige før jul købte jeg så en grafisk voksdug, som da den hang på rullen så fin ud, men som jeg med det samme den kom på fortrød. Den er slet slet ikke mig! Mega træls, når nu der er brugt mange penge på den. Har siden kigget på voksduge mange gange og senest igen i dag, men jeg synes bare ikke jeg kan finde en jeg vil have...

Så nu er mit spørgsmål, hvilken voksdug har du? Link endelig til et billede eller et sted den kan købes. Dog skal det siges, jeg kun køber voksduge personligt, ikke på nettet, hvor jeg ikke kan få rullet på et rør eller rulle op selv og bærer forsigtigt hjem. Jeg nægter nemlig at betale op mod 300 kr. For en dug og så er den fyldt med buk og hak når jeg komme hjem!

Herunder ses min ynglingsdug fra Susanne Schjerning, men den fåes desværre ikke mere.


8 kommentarer:

 1. Giver dig ret i at det er helt "legalt" at bruge voksdug, jeg har kun voksdug på udenfor på vores have-bord, så jeg er nok ikke den rette til at anbefale hvor du måske skulle købe, jeg selv har købt mine i en malerforretning. Din ynglings dug er bare dejlig i farverne og skønt med sommerfugle på. Jeg håber at du finder en ny dejlig ynglings voks dug inden længe.
  Knus fra Leila

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også voksduge, hvilket nok hænger sammen med at jeg har to små børn.
  Mine yndlings voksduge er fra Au Maison. Den absolutte yndling er i azur med stjerner. Men de laver også mange andre i dejlige forårsfarver.
  De forhandles bla. hos Malika & Rosa
  http://www.malika-rosa.dk/shop/voksdug-118c1.html

  SvarSlet
 3. De aflagte voksdue eller dem der alligevel ikke faldt i din smag kan syes om til opbevaring. som Leila har jeg kun til uden for (måske fordi jeg ingen børn har) og når sæsonen så er ovre syes duen op til opbevarings net til klemmer, bade grej (snorkel briller mv.), eller hvad der nu lige manger en beholder der kan tåle at blive våd.

  SvarSlet
 4. Har haft flere forskellig farver af Stof og Stils prikkede voksduge og synes de er superskønne. Desuden er de billige 25 kr pr meter, så man kan tillade at skifte ud tit.

  SvarSlet
 5. Denne er min yndlings dug (http://www.oraetlabora.dk/product/pvc-transperant-dug-m-prik-960/) jeg har det meget stramt med transperante plastikduge(!!), men denne er jeg faldet helt for.. den er så flot da man kan se den fine bordplade igennem men alligevel ikke er så plastik agtig ud med alle de fine hvide prikker..og så kan man jo tage en farvet dug nedenunder og wupti så er den forvandlet til en fin ny dug - synes jeg :)

  SvarSlet
 6. Jeg er kæmpefan af voksdug, men må efterhånden konstatere at jeg hurtigt bliver træt af at se på dem, hvis der er for meget mønster eller farve på. Den jeg har nu er hvid med hvide (lidt mørkere) cirkler på - den er pæn og "forstyrrer" ikke den øvrige indretning. Jeg køber altid i den lokale malerforretning.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 7. Jeg har den samme som du har på billedet. Jeg kan kun findes hendes "voksduge" jeg bryder mig om.

  SvarSlet
 8. Jeg har bare en gennemsigtig dug fra JYSK. Den er billig og så kan jeg nyde mit smukke sæbebehandlede egetræsbord hver dag!! :)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...