torsdag den 10. oktober 2013

5 år ! (#3) - kagerne

Her er så endnu et indlæg om Augusts Ninjago fødselsdag.

Jeg lovede ham Ninjagokager, og det fik han så!

Til børnehaven lavede vi 25 cupcakes med fondantlåg - jeg siger jer øjne og øjenbryn var en detalje der tog tid! August ville gerne have dem på en opsats, så jeg lavede en top, der godt nok ikke skulle spises i børnehaven, men det så vældig sejt ud syntes August. De små hjemmelavede fondant legofigurer var et kæmpe hit!

Lidt uskarp i kanten forneden, men jeg tog en rask beslutning og levede med det!!
 

Derudover fik de i børnehaven en augukslange. Den der kender Ninjago ved, at slangerne er de slemme! Slangerne gik igen alle tre dage med tre forskellige tunger og øjne samt forskelligt tilbehør.


Kagen vi skulle have dagen efter med familien, var toppen fra dagen før, en chokoladekage uden topping, da flere gæster ikke bryder sig om frosting og fondant og så nederst nybagte snegle. Gæsterme var til morgenkaffe, så jeg syntes kun vi skulle have snegle, men den gik altså ikke med August ;-) Og okay, det er dæleme da også hyggeligt med lys i "lagkagen" på sin fødselsdag.


Det er jo nærmest blevet en tradition af kagebageren aka mig tænder lysene og bærer den hen til August. Så nu har vi 5 billeder med fem looks og forskellige temaer på 5 år - lidt sjovt.


Det var det spiselige fra Ninjagofødselsdagen.

6 kommentarer:

  1. Sikke t arbejde du har haft med den fødselsdag - Jeg er sikker på August elskede det!

    SvarSlet
  2. Sikke nogle fine kager, er vild med den små legomænd. Hvor er det en god idé med agurkeslangen, det er så skønt når det sunde også bliver sjovt.

    SvarSlet
  3. Super fedt! Jeg har en dreng herhjemme, som ville dreje rundt om af selv af bare begejstring, hvis han fik så fine kager!

    SvarSlet
  4. Sikke nogle flotte kager....... en drenge fødselsdags drøm:0)
    VH Louise

    SvarSlet
  5. Ej hvor er de fine. Din dreng er MEGET heldig at have sådan en kreativ mor :)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...