fredag den 4. oktober 2013

Tanker om at smide bleen + LIBERO GIVEAWAY!

Jeg er blevet spurgt om vi ville teste de nye Libero bleer, og jeg havde det bedste indlæg klar til jer, for hos os har natbleen været svær at komme af med. Nuvel, vi har ikke rigtig prøvet, men har heller ikke haft en dreng der var rigtig klar til at prøve. Hos os lever vi nok meget efter den regel, at når August er klar, så ved vi han er 100% klar. Så hellere vente, end presse. Sådan gik det med sutten, middagsluren, bleen om dagen, og jep sådan gik det også med natbleen!!

For bedst som vi modtog pakken med bleerne, ja så havde det været en begivenhedsrig uge for August, som havde været på Koloni med børnehaven, var blevet fem år og fået afvide han skulle være storebror, og vupti, så var han klar! Det er nu 4. døgn, og der har ikke været et eneste uheld, men en stolt og sej dreng, der fik lov at vente, til han var klar!

Men vi har i alle fem år brugt Libero bleer. For os har det været de bedste, vi har nemlig prøvet de fleste andre billigere mærker i en periode, men desværre med masser af uheld. Derfor har vi sværget til Libero.
Nu har Libero lanceret en super smart boks til Comfort bleerne, som kan laves om til et dukketeater, så man på den måde får en endnu bedre hyggestund med de små, når man pusler, og sammen kan I skabe et rigtig pusle-eventyr. Dukkerne kan "købes" i pointshoppen hos Libero.Hvis fantasien en dag ikke rækker, så kan du hente inspiration i den interaktive app Libero Hyggelæsning, som kan downloades til både iPhone, Android og tablet. App’en giver dit barn en spændende fortælling og du dit barn kan sætte billeder på ved hjælp af hånddukkerne – og få en hyggelig stund sammen efter børnehaven.

Nu kan en heldig vinder få følgende:


En mega-kasse Comfort blepakke i størrelse 6 med 12-­22 kilo (72 stk – normalt er der kun 46 styk i). Kassen kan nemt laves om til et dukketeater samt fem af de attraktive hånddukker til dukketeateret.
 
Alt du skal gøre er at skrive en kommentar i feltet herunder, og så trækker jeg en vinder den 8/10.
 
Held og lykke!
Smil fra Mia

38 kommentarer:

 1. Yahoo!! Vi vil gerne vinde!! :-D

  Og godt gået af August!! :-D

  SvarSlet
 2. Jeg er med.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 3. Her vil jeg gerne være med. Jeg kender nemlig nogle børn som ville blive glade for bleerne og især dukketeateret.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. ... Ved ikke om jeg kommenterer to gange, var ved at skrive en kommentar og så skete der et eller andet - undskyld, hvis der kommer to :o)

  Vi prøver at blive ble-fri herhjemme, men det er svært! Derfor er der også stadigvæk ble på om natten! Vi ville elske at vinde bleer og dukketeater :o)

  SvarSlet
 5. Tillykke med drengen! Glæder mig til dagen hvor min den store også er helt fri af bleen, meeeen.. der går vidst lidt endnu. Så jeg vil da super gerne vinde:)

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på at Alba ville være vild med de dukketeaterbamser - og så kan man jo underholde hende lidt med den ene hånd, mens jeg ammer med den anden (eller noget) ;0)

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne være med :)
  Niniee10@gmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg vil også gerne være med, her er der nemlig en lille blebruger på vej :-)
  Ditteolsen81(@)gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne være med :) S.vilsboell@gmail.com

  SvarSlet
 10. Fantastisk, jeg er med.

  Natanjasimony@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Dejligt at det går godt uden natbleen. Jeg vil meget gerne være med.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 12. Jeg vil gerne deltage :)

  //Maja

  SvarSlet
 13. Det giver håb om, at vores 4-årige engang bliver klar til at smide natbleen. Heller ikke her har vi talt om det, det fylder ikke noget for hende at skulle have ble på, så vi gør det heller ikke til et issue. Tillykke med familieforøgelsen :-)
  Mvh. Johanne (johannebjerre @ Hotmail.com)

  SvarSlet
 14. Dejligt med en blefri dreng. Der går nok lidt endnu inden Filippa vil smide bleen, men vi vil så småt begynde at introducere potten - så kan det være hun vil skide i den og så bare have bleen til tis. Det er jeg sikker på vil være rart for hende i det lange løb - så jeg satser på at jeg med de hånddukker kan lave et teatershow som er at godt at hun vil skide i potten af grin :) Og så skal der ellers roses - det bedste vi har lært! Libero er nogle super bleer - dejligt med de skiftende motiver. Særligt har jeg og pigen været glad for ræven i skoven temaet :)
  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 15. Håber jeg er den heldige...
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 16. Sikke nogle søde hånddukker. God ide Libero! Det kunne vi godt bruge. :-)

  mikkelogmaria @ Hotmail.com

  SvarSlet
 17. Vores store pige smed bleen kort før, at hun blev 3 år, og det samme galt om natten, vi måtte dog have to korte perioder, hvor hun havde natble på igen, fordi hun kom til at tisse, men jeg var vildt imponeret over, hvor hurtigt det gik. Jeg er spændt på at se, hvordan det kommer til at gå med lillesøster, men der går lige noget tid endnu, for hun bliver kun lige 2 her til november, så vi vil med kyshånd tage imod bleerne, hvis vi bliver de heldige :)

  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  SvarSlet
 18. Med to blebørn så er det jo en fantastisk brugbar præmie - Så jeg er med :)
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 19. Det vil vi da gerne vinde:-) mettehelbo@gmail.com
  Kh. Mette

  SvarSlet
 20. Vi vil meget gerne deltage :) hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 21. Fingers crossed ... evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 22. Deltager gerne, selvom jeg ikke tror vi får brugt 72 bleer - natbleen synger også på sidste vers herhjemme. :-)

  SvarSlet
 23. Klart jeg deltager... ved lige hvem i familien, der ville blive glad for sådan en pakke ;-D

  SvarSlet
 24. Lækker giveaway - det dukketeateret ser fantastisk ud!

  Og må lige si mig enig - libero er de bleene der holder;)

  SvarSlet
 25. Er med, to blebørn så det løber op.. :)

  SvarSlet
 26. Leger gerne med :-) Alle kan vel komme til at smile af dukketeater :-)

  lih1966@live.dk

  SvarSlet
 27. Den vil jeg vildt gerne have fingrene i :)

  Mvh idaaofa@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Der bliver dælme brugt mange bleer herhjemme. Så det er lige en konkurrence for os :)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 29. Tror det vil være lige noget for Esben på halvandet år. Han er vil med at lege titte-bø og med hånddukker - har nogle fine vilde dyr-håndukker, men favoritten er Liberos klassiske kanin.
  Julie

  SvarSlet
 30. Jeg prøver lykken :) her hos os er det også libero bleerne der vinder :) Godt nok er vi ikke i størrelse 6 endnu, men jeg er vil med hånddukkerne og teateret og tror vi vil kunne få mange sjove stunder ud af det herhjemme :)

  SvarSlet
 31. Lige en konkurrence for os - der bliver brugt et hav af bleer og vi elsker teater - mindstemanden ville elske at se de større opføre dukketeater med de skønne dukker fra Libero.. Krydser fingre - od dag :-) og tillykke med familieforøgelsrn til jer - kh. Mette

  SvarSlet
 32. Fantastisk! Det er lige på min fødselsdag du finder en vinder og jeg vil elske at få en hyggestund med mindstemanden :)
  Vh Margit
  margit.rosenaa@gmail.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...