mandag den 3. november 2014

Halloweenfest

Jeg sidder i forældrerådet i Augusts klasse, og vi havde arrangeret et brag af en Halloweenfest i fredags. Klassens første fest.Vi blev 102 i alt ! Så det var en af de lidt større fester :-)

Jeg havde lavet indbydelsen, som så sådan ud


Først var der fællesspisning, hvor hver familie havde medbragt sin egen madkurv, derefter et uhyggeligt Halloweenløb udenfor og til sidst var der Disneysjov på storskærm og halloweenslikposer til alle 55 børn ;-)

Jeg var en uhyggelig heks ;-) og August og farmand var mumier. (beklager kvaliteten af billederne, de har været på instagram, og er så åbenbart blevet grynet).Jeg havde bl.a. lavet frikadellespyd, grønstsagshapsere og bagt mumiepølsehorn.


Der var syv poster, som var et kæmpe hit. Vi var 3-4 familier pr. post og gik så rundt med lommelygterne og løste opgaverne. Det var så spændende og tilpas uhyggeligt for de 5-6 årige.Jeg havde stået for "græskar"løb med mandariner på ske, Draculas laboratorium, hvor der i hvert glas var forskellige halloweenting i, som børnene kun kunne se ved at lyse igennem glassene.

 

Deruodver stod jeg for find spøgelserne, som var reflekser jeg havde hængt op på en sti i skoven, som de så fandt ved at lyse på dem, og endelig denne bakke, som var en "kims" leg.


Jeg havde også lavet bordpynten, bl.a. ved at male en masse glas med hvid maling indeni og så tegnede jeg sorte øjne udenpå, det gav de fineste spøgelser/mumier på bordene.

Festen var en succes, og afslutningen med Disneysjov var super hyggelig.
 
Happy Halloween herfra!

Ps. Du kan købe mit halloweentema lige HER
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...