fredag den 27. februar 2015

Da løven ville æde elefanten!!

Schleich kører pt.men konkurrence, hvor man kan vinde Schleich dyr til en værdi af hele 2000 kr. Derudover kan man vinde en oplevelse for familien til en værdi af 1500 kr. - eks. til en zoologisk have.

August har været hjemme i dag, med ondt i halsen og hoste :( vi skulle have tiden til at gå med en ikke alt for vild aktivitet, så vi lavede vores bidrag til konkurrencen. Vi skrev først et manuskript, så fik vi også lavet lidt skoleaktiviteter, selvom han var hjemme ;). Det var August der var den kreative direktør, og stod for historien og ideerne med lydene, ligesom det var ham der flyttede alle dyr i stop-motionfilmen. 

Jeg har sat det sammen på bedste vis, med den app jeg nu havde til rådighed. 

August er stolt af resultatet og vi havde det super hyggeligt med projektet! Win-win!


Her er vores manuskript:


Da Løven ville æde elefanten
En film af August Sørensen

Livet går sin vante gang i junglen. Elefanten spiser græs, orangutangen sidder højt oppe i træet imens den svinger sig fra gren til gren. Giraffen står og spiser jungleblade og zebraen nyder udsigten udover junglen. Ved floden står flodhesten og drikker vand. Alt er godt, dyrene nyder det gode vejr og naturen.
Men pludselig kommer den frygtløse farlige løve. Den er ude ved de grusomme flodtræer, og gemmer sig i det høje græs. Den er sulten, og vil have mad NU! Ude i det fjerne ser den elefanten, og får med det samme lyst til elefantkød. Den sniger sig ind på elefanten, som nu står med siden til. Løven brøler så højt den kan, men ingen af dyrene hører det, pga. flodvandfaldets brusen. Nu vil løven ha’ elefantmad, så den vil gå til angreb. Men i det samme, opdager giraffen hvad løven vil til at gøre, så den advarer elefanten ved at løbe hen og prikke på løven på ryggen. Løven bliver forskrækket og skynder sig væk.
Alle de andre dyr jubler af glæde!


Her er så link til vores film, som er i fire dele på youtube, da mutter her simpelthen ikke kan hitte ud af at få det koblet sammen og ej heller uploade den her


*****************

Vil du også lege med???

Hvis du også vil deltage skal du Lave en video med dine dyr fra Schleich. Du vælger selv, hvilke Schleich-dyr, du vil bruge, og hvordan du bringer historien til live. Slip kreativiteten løs, og vis hvordan ethvert sted kan blive forvandlet til en legeplads med Schleich-produkter – og inspirer andre ved at vise, hvordan du leger med Schleich-dyrene.

Ønsker du at deltage, så send din(e) video(er) til toptoynordicschleich@gmail.com senest 30. marts 2015 kl. 12.00. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig konkurrencens øvrige vilkår herunder:

Konkurrence-betingelser for bloglæsere
Sjov Schleich-konkurrence

Nu er det for en gangs skyld dig og din familie, der sidder i instruktørstolen og kan vinde skønne Schleich-præmier med timevis af sjov, hvis det bliver jeres video, som vinder Schleich-konkurrencen.

  • Lav en video med dine dyr fra Schleich. Du vælger selv, hvilke Schleich-dyr, du vil bruge, og hvordan du bringer historien til live. Slip kreativiteten løs, og vis os, hvordan ethvert sted kan blive forvandlet til en legeplads med Schleich-produkter – og inspirer andre ved at vise, hvordan du leger med Schleich-dyrene.

Sådan deltager du

Ønsker du at deltage, så send din(e) video(er) til toptoynordicschleich@gmail.com senest 30. marts 2015 kl. 12.00. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidig konkurrencens øvrige vilkår herunder.
Du må gerne deltage med flere videoer, men det er et krav, at det udelukkende er Schleich-dyr, der indgår. En deltager kan dog kun vinde én gang. Videoen må ikke indeholde genkendelige og/eller konkurrerende varemærker. De videoer, du sender, skal du selv have produceret. Det er således ikke tilladt at sende videoer, du ikke har rettighederne til.

Hvad kan du vinde?

  • 1.-præmie: En udvalgt Schleich-pakke til en værdi af ca. 2.000 kroner plus et gavekort til www.gavekort.dk til en værdi af 1.500 kroner.
Vinderne udvælges af TOP-TOY A/S og får direkte besked via e-mail, senest 30. april kl. 12.00.

Øvrige vilkår

Konkurrencen administreres af TOP-TOY A/S. Ved at sende din video giver du TOP-TOY A/S og Schleich en eksklusiv, royaltyfri licens til at bruge din video i såvel kommerciel som ikke-kommerciel sammenhæng. Videoer vil blive delt på YouTube og kan blive brugt som annonce på YouTube. Ønsker du at blive krediteret, så send det navn, du ønsker, vi henviser til. Bruger vi videoen til annoncering, vil der blive tilføjet Schleich-logo samt kreditering af skaberen. Har du en blog, så send os et link til dit blogindlæg, så linker vi til dit blogindlæg under videoen, såfremt du ønsker det.
De oplysninger, du afgiver i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, gives alene til TOP-TOY A/S. Oplysninger videregives ikke til tredjepart. Ved deltagelse gives der samtykke til, at dit navn må offentliggøres, såfremt du vinder. Fortolkningen må ikke være af seksuel karakter, ligesom den heller ikke må repræsentere og/eller nedgøre politiske og/eller religiøse overbevisninger. Du skal være bosat i Danmark, Norge, Sverige eller Finland for at deltage i konkurrencen.

HELD OG LYKKE
Smil fra Mia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...