torsdag den 25. juni 2015

Grin og leg - hele livet!

Som jeg skrev i sidste indlæg, så tester Vibe tre produkter fra Fisher Price.

Dette indlæg handler om Roller Blocks Play Wall. Produktet er først til børn fra 6 måneder til ca. to år, men vi har leget med det nogle gange nu, og selvom hun ikke kan sidde selv og lege med det, så har hun alligevel haft det sjovt. Hun nød lydene, farverne og den "rumlen" det gav, når blokkene gled ned af siderne.


Produktet er igen udemærket ved at være lavet i lækkert plastik. Det er behageligt at røre ved, har ingen skarpe hjørner, nemt at samle og fyldt med lækre farver. Produktet har to sider, hvor de medfølgende blokke kan glide ned på. Blokkene har sjove ansigter og mønstre. Derudover kan de rulle, og de er helt klart sjove bare i sig selv.


Storebror August var med til at lege og nød stunden med lillesøster. Han synes også blokkene var ret sjove. Derudover er det sjove lyde, som man dog også kan slå fra, hvis man ønsker det - og det ønsker man jo nogle gange ;-) i hvert fald som forældre!


Om det motoriske skriver Fisher Price selv:

“Opbygger” motorikken!
Fisher-Price® Roller Blocks Play Wall “vokser” i takt med dit barn og styrker motorikken for hvert eneste trin på vejen. Finmotorikken, hånd-øje-koordinationen og fingerfærdighederne trænes, når dit barn griber fat i og ruller klodserne. De helt små underholdes med masser af action, og deres muskler, balance- og koordinationsevne styrkes, når de sidder ned og leger. Efterhånden som dit barn vokser og lærer at kravle, vil de to forskellige sider på Roller Blocks Play Wall opmuntre det til at kravle rundt om den og opdage musik, lyde og aktiviteter på begge sider. Den solide fod opmuntrer de lidt større børn til at stå, gå og lege.

Vi synes det er et virkelig fint produkt, som nemt kan flyttes fra et rum til et andet, da det ikke vejer meget og har en god hank i toppen. Det bliver uden tvivl et hit herhjemme!

Kig med - der kommer nemlig et sidste virkelig fint produkt inden længe.

Smil fra Mia


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...