søndag den 21. juni 2015

Træn, leg og lær!

Vibe har været så heldig, at Fisher Price har givet hende tre virkelig lækre stk. legetøj, som hun kan teste og lege med.
 
Derfor handler de næste tre indlæg netop om disse.
 
Da August var lille gik vi igang helt fra start med at træne, lege og bevæge os med ham. Han var stærk og virkelig god motorisk. Han kravlede og gik tidligt og igennem vuggestue, børnehave og nu i skolen, er han altid testet i top rent motorisk. Det kan være held - det kan også skyldes, at vi har gjort meget for ham på netop dette punkt. Det er i den grad noget, vi vægter højt herhjemme, hvilket vores familierum med ribbe, bom, gym.måtte, løbebånd, motorikpose, bolde og vægte da også vidner om! Vibe skal naturligvis ikke snydes for at få samme muligheder som August, så vi er igang ;-)
 
Det første Vibe tester er Tummy Wedge. Den er super fin til de helt nyfødte og op til ca. 6 måneder. Vibe fangede straks, hvad det handlede om, og er også virkelig god til at holde sit hoved allerede. Nuvel vi har trænet fra dag et - men hun er altså sej (siger moderen ;-).
 
 
Tummy Wedge har, som en del af Fisher Prices andre produkter, det fineste løvetema.
Farverne er klare og vi kan tydeligt se, at Vibe fanges af netop farverne. Der er ialt seks stykker "påhængs"legetøj med inkl. et lille løvespejl. De er alle seks lavet i lækre kvaliteter og virker ikke så plastikagtige, som man ellers ofte oplever med netop dette. Løvebunden har cellofan indeni, og den knitrende lyd er en fin måde at fange Vibes opmærksomhed på.
 

I selve støttedelen er der et lækkert fyld, som ikke virker som noget, der inden længe er faldet sammen - igen kvalitet - et virkelig lækkert produkt !

Om produktets motoriske evner skriver Fisher Price:

Grovmotorik
Den halvmåneformede pude giver en behagelig støtte, når det er tid til at lege på maven

Nysgerrighed og opdagelse
Puden sørger for, at den sjove tittebøh-løve, bideringen og raslevennen er inden for rækkevidde.


Vi vil i den grad anbefale produktet - det er ikke noget vi bare siger, men jeg har arbejdet en del med netop børn og leg/læring, og haft mange legesager indenfor motorik og bevægelse i hænderne, og her har vi altså, i mine øjne, et topprodukt!

 
Kig indenfor igen inden længe og se et produkt mere.
Smil fra Mia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...