søndag den 21. juni 2015

Vidunderlige Vibe

Den 8. maj kl. 13.24 kom vores lille datter til verden. Hun blev født ved kejsernsit. Det var ikke en del af den oprindelig plan, men sådan endte det. Det var ikke akut akut, så det var en stille og rolig og god oplevelse. Vi åndede lettede op, da hun skreg :) Det var som om, at et helt års sorg og bekymringer forsvandt i det sekund. Vibe kom med lykken! Den lykke vi har søgt efter lige siden Villads døde. Villads er savnet! meget endda, han vil aldrig blive glemt, og som August siger, så har vi altså stadig tre børn! Og det har vi! Men åh hvor vi dog nyder, at kunne øse al vores uforløste kærlighed og al vores nye kærlighed udover denne lille prinsesse.Hun var 48 cm. og 2830 gram - og helt perfekt. Nu er hun allerede 6 uger og måler 51 cm. og vejer 3900 gram. Hun vil frem i livet - og hvor er det dog bare skønt!

August er STOLT, GLAD og ELSKER virkelig hans lillesøster! Vi ser tydeligt det er gengældt. Vibe smiler nærmest altid, når hun ser el. hører storebror!


Hun er mild, sød, smilende og glad. Hun sover ualmindelig flot, også om natten, græder stort set ikke og er nem at aflæse. Vi er så forelskede i denne lille pige alle tre, og nyder hver eneste stund vi har med hende.

Mange smil herfra

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...