torsdag den 27. maj 2010

Alternativ behandling

Lige om et øjeblik skal jeg hente min øjesten og så skal han prøve zoneterapi for første gang. Er spændt på hvordan han klarer det - han er ikke ligefrem kendt for at være stillesiddende ;-)

Jeg håber det hjælper - vi er efterhånden villige til at prøve alt for at han kan få det bedre!!

Smil fra Mia

5 kommentarer:

 1. Det lyder som en super god idé. Jeg er selv stor tilhænger af det alternative. Glæder mig til og høre, hvordan det er gået!

  SvarSlet
 2. Det gik rigtig godt - han og jeg læste bøger og hun "nussede" fødder. En gang imellem sagde han lige "AV" - hihi.

  Til sidst 1 min før tiden var gået fik han nok - men det var jo også helt ok!!

  Hun rådede os til at stoppe med komælk - så det må vi prøve - nogle der har erfaring med det??

  Vi har 3 tider mere - og så mener hun han er fit for fight! Kan næsten ikke tro på det - 1 år i sygdomshelvede, kan det kureres med 4 gange zoneterapi, og hvis ja - hvorfor er det så ikke en del af lægernes råd (ZX!?#%)

  SvarSlet
 3. Det lyder virkelig godt! Mht. komælk, har jeg en lidt anden opfattelse af det, end mange andre. Da jeg selv har været ved en kinesiolog, med både mig selv og min dreng, har hun fortalt mig, at grunden til, at man er allergisk overfor noget, er psykisk betinget. Dvs. at måske har din søn oplevet noget i forbindelse med mælk, som har gjort ham bange el utryg, og derfor forbinder underbevidstheden nu mælk med noget farligt, og reagerer derfor allergisk overfor det. Prøv evt og søg på nettet under kinesiolog.
  Det var lidt af en smøre, håber det er forståeligt. Hvis han virkelg er allergisk overfor komælk, ville jeg selv vælge, og gå til en kinesiolog, som måske kan afhjælpe det. Det er da et forsøg værd, for det kan da godt blive lidt trist og svært, og leve med mælkeallergi.

  SvarSlet
 4. Jamen han elsker komælk!! Og har ikke allergi overfor det.

  Zoneterapeuten mente at komælk danner slim inde i kroppen og det giver specielt problemer med øvre luftveje (øre, hals). Hun kunne mærke på hans tyktarm at han havde meget slim.

  Vi har før prøvet at stoppe med komælk men gjorde det kun i et par uger, da vi så ikke kunne mærke forskel startede vi igen. Men zoneterapeuten sagde der skulle gå 1-1½ måned før vi kunne se resultater.

  Vi er egentlig ikke overbeviste om at det hjælper at stoppe med komælk, men synes heller ikke vi kan tillade os at sige det er træls han er syg hvis ikke vi gør noget!

  Jeg vil søge på det du skriver - måske det også kan hjælpe!

  Tak for din søde besked - du er utrolig sød til at skrive - det er dejlig :-)

  SvarSlet
 5. Velbekomme! :-)
  nå, det var vist mig der misforstod det så. Godt at han ikke er allergisk overfor det! Synes helt sikkert det er en god idé, og prøve og holde igen med mælken, mht. irriterede slimhinder. Der er mange som siger, at komælk generelt ikke er særlig godt for os, men synes snart ikke det er til og finde ud af, hvad man skal tro på...
  Go weekend!

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...