onsdag den 13. april 2011

Verdens bedste legeplads (***** - anbefaling)

Vi er så heldige at bo 5 min. kørsel fra Madsby Legepark i Fredericia. Vi er kommet der så meget i min barndom. Ligesom jeg har haft et hav af gymnaster, venners børn og elever med derned sidenhen. Siden August kom til verden har han også været med mange gange.

I lørdags var vi dernede med min bedste veninde og hendes dejlige datter, som er et år yngre end August. Det var så hyggeligt, og sommervejret gjorde det bare endnu skønnere!


Suttetræet er så populært og kæmpe stort! August skulle bare ikke nyde noget ;-)

 ** REKLAME ** (får jeg ikke noget for, vil bare SÅ gerne dele legeparken med jer)

Parken består af en kæmpe stor legeplads, friluftsscene, mini dyrepark med geder, æsler, høns, fugle, heste, ænder, svaner, kaniner m.fl. Der er også en stor sø med robåde (koster 25 kr. at lege en båd), kæmpe tarzanbane, trafikbane og boder om sommeren og i ferierne. Derudover er der også 3 huse man kan låne ganske gratis hvis man vil holde arrangementer. Der er et stort grillområde, hvor man kan tænde op og hygge med familie. Det er et meget stort område, hvor der er bænke og små opholdssteder overalt, så man kan nyde madkurven eller bare sidde og nyde at se ungerne lege.

Hele sommeren kører toget, hvor man for 15 kr. for voksne og 10 kr. for børn kan køre en halv time. Man kan stå af undervejs ved Minibyen, Vandrehjemmet eller det Tropiske badeland.

Det er i den grad anbefalesesværdigt at besøge legeparken, og så er det fuldstændig GRATIS!! Hvis du får lyst at besøge parken, så er banegården nabo dertil, så det er meget nemt at komme dertil!


4 kommentarer:

 1. Det var da et dejligt sted...
  Er ny læser på din skønne blog.

  SvarSlet
 2. Det er nemlig et rigtigt dejligt sted... Tager af og til pit-stop der når vi kører fra Frederikshavn til Fåborg... Pigerne hader sådan en lang tur, men en tur i Madsby parken kan hjælpe en hel del.

  SvarSlet
 3. Jeg er fuldstændig enig i at det er et super sted at hygge sig som familie.Vi er også derude tit med ungerne. Skønne billeder/collager du har lavet.

  SvarSlet
 4. Ja det er nemlig et skønt sted for børn og voksne!! Og man ser jo tydeligt, at turen var en succes :-) Kh. Linda

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...