tirsdag den 26. april 2011

Det er bare en virus...

Ja det er beskeden fra en vagtlæge både lørdag og en søndag. I dag ved egen læge konstaterede han at Augusts ene trommehinde var sprunget, der var mellemørebetændelse i det andet, øjenbetændelse og halsbetændelse!

Han er igen på pencilin - og jeg hader atter vagtlægerne. Vi har hørt sætningen "det er bare en virus" så ufatteligt mange gange at man bliver sindsyg af det. Derfor bruger vi heller ikke meget tid hos disse vagtlæger længere, men tager vores egen læge, som tager infektionstal/poder og generelt bruger den tid det tager at stille den rigtige diagnose. Men ja - med 10 dages påskeferie blev det til ikke mindre end to besøg.¨

Det er så synd for August, som jo i forvejen lider så meget, at han nu skal være så syg, før han kan komme i behandling. Den stod på 39.7 i feber i nat og væske der væltede ud af øret. Min vidunderlige dreng ! Håber snart du får lidt ro på sygefronten - det fortjener du!


7 kommentarer:

 1. Der skæres og spares også i det system, men det er jo ikke rimeligt - og slet overfor lille August.

  God tirsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Åh det er så trist med al den sygdom. Det fortjener han virkelig ikke!
  Anne og jeg kommer også uden bil, så det kan være, at vi kan finde noget offentlig transport eller andet sammen! Vi ses snart:)

  SvarSlet
 3. Åhh lille mand. Rigtig god bedring til ham!!!

  Kh Maria

  SvarSlet
 4. Hej Mia

  Åh, hvor træls! Det har vi heldigvis været forskånet for. Hold ud - heldigvis bliver vejret bedre nu, mon ikke det hjælper?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 5. Hej Mia, hvor er det synd for din lille skønne dreng. Jeg bliver så vred når jeg læser sådan noget. Vi havde også fat i vagtlæge til Asta, som bliver 13 inden længe. Han ville også spise af med en virus. Jeg blev så vred og forlangte at han podede hende, når jeg tager til vagtlæge med en 13- årige er det sug fordi jeg vurdere hun ikke kan vente til det bliver hverdag igen. Ganske rigtig så havde hun halsbetændelse og røg på pencilin.
  Håber din lille guttermand snart må bliver rask.
  Knus

  SvarSlet
 6. Da Ludvig var 2 år blev han megasyg, men vagtlægen sagde at det bare var en mavevirus og at vi skulle give ham lidt saftevand.
  Den hoppede vi ikke på, så vi fik ham selv indlagt, og få timer efter lå han på operationsbordet med åben mave og blev opereret for en medfødt tarmlidelse.
  Jeg var SÅ vred på den vagtlæge i lang tid efter. Jeg er sikker på, der er mange småbørnsforældre der kommer med børn, som ikke rigtig fejler noget, men derfor skal man sgu ikke feje alle patienter af med "Det er bare en virus" :-(
  God bedring til lille A!

  SvarSlet
 7. Jeg har heller ikke den store fidus til vagtlægerne. Da Bella var 3 uger, var hun blå på læberne og trak vejret besværet, så jeg ringede til... vagtlægen. Han sagde det var en virus og at han i øvrigt ikke ville køre ud, da det var snevejr.
  Jeg valgte så selv at køre 45 minutter til Viborg sygehus, hvor de konstaterede at hun havde lungebetændelse. Hun var TRE uger!!!

  I må have rigtig god bedring,
  klem fra
  mette

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...