torsdag den 5. juli 2012

Midsommerfest

Kan I huske "bare fordi festen", som jeg skrev om HER og HER? Den løb jo af stablen på Sankt Hans aften. Min drøm var fra starten af, at vi skulle sidde udendørs med en kæmpe midsommerkrans og masser af lanterner og lyskæder over bordet. Men ak... regn og blæst dagene op til ændrede på det. Men min midsommerkrans ville jeg stadig have !

Jeg havde fået et gammelt gratis hjul hos cykelhandleren og hos blomsterhandleren havde jeg købt en kæmpe spand dagsgamleblomster for 200 kr. Derudover gik jeg en tur på marken, hvor jeg samlede siv og i lidt grønt. Jeg bandt først siv omkring hjulet, derefter kom der blomster og grønt okring, og Midsommerkransen blev lige præcis så stor, velduftende og farverig som jeg havde drømt om.

Vi måtte have sommeren ind i huset, så i Netto købte jeg dug til 20 kr., drinkspinde og græsmåtte, ligeledes til 20 kr. samt engangsservice i friske farver. Alt i alt synes jeg, at jeg fik masser af sommerstemning indenfor.


Til forret var der kanapeér bestående af smørtyve med laksepaté og karse, tomat/mozarella/basilikum hapser, melon/skinke guffere samt lækker vandmelonsstykker. Hovedretten var hakkedrenge, limemarinerde kyllingefileter og ringriddere samt mors kartoffelsalat, pastasalat, tomatsalat, advokadocreme og brød. Og desserten var en trifli med hjemmelavet jordbær/hindbær kompot, vaniliecreme og makroner.

Heksen var købt i Netto til 50 kr. og det lækre fadølsanlæg var fra min far arbejde. Der gik lige knap 20 liter øl til de 13 gæster (hvoraf 4 ikke drak øl) - såå det var helt godt gået!! Men der er bare noget over fadøl i store plasikkrus - det skaber stemning ! SOMMERSTEMNING!


I får lige et lille smugkik til festen og vores minibål - som lige nåede at blive tændt før det begyndte at regne - men det brændte da videre alligevel.


Dejlig dejlig fest fyldt med grin, snak og nærvær! Se det burde man gøre lidt oftere!!

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud - og rigtig fin krans du har fået lavet ;o)

  SvarSlet
 2. Fantastisk kreativitet med både den superflotte krans og sjove bordpynt. Det er altid øv, når ens planer må ændres, men det ser ud til, dine ændringer faldt i god jord hos jeres gæster.
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig hyggelig og vellykket ud. :-)

  SvarSlet
 4. Det ser ud til at have været en fantastisk fest! Smukke blomster og fadøl i passende mængder - sådan kan jeg også godt lide at feste:)

  SvarSlet
 5. Smuk blomsterkrans! Det ser ud til at have været en god aften. :) Det var godt, at I kunne rykke sommeren inden for, når nu vejret ville det anderledes.

  SvarSlet
 6. Det ser fantastisk dejligt ud og skøn krans du fik lavet, sikke travlt du har haft.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...