tirsdag den 3. juli 2012

Sygdom - gå væk!

Juni gik og nu har vi 3. juli... hvor blev jeg lige af? Tja, jeg blev væk i sygdom, arbejdspres og fester. Mere om det senere. Nu er jeg tilbage - måske ikke på fuldt blus, men dog tilbage. Jeg har flere indlæg klar til jer, så de næste dage kommer der nok ligefrem til at ske en del her i Mamma Mia's Verden !
Først og fremmest - TAK for mails, kommentarer og FB beskeder. Dejligt at være savnet. Samtidig skal der nok lyde en undskyldning til dem, der har sendt mails men ingen svar fået - jeg har simpelthen nærmest ikke haft pc'en åben.

August har været meget syg de sidste par måneder, ja han havde faktisk fire lungebetændelser på seks uger. Det blev starten på en del undersøgelser, og den endelige dom lød på astma og allergi for støvmider og bynke. Det er desværre endnu noget han skal kæmpe med udover hans MBL-Mangel, idet den svækkede lungefunktion i form af astma og allergi er et andet system end MBL-Manglen. Det betyder, som lægen sagde, at han desværre er meget dårlig stillet med to svækkede systemer! Men han kan jo heldigvis få noget mod astma og allergi, det kan han ikke mod hans MBL-Mangel!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er ved at drukne i sygdom, og jeg må konstatere, at mit hjerte snart ikke kan holde til mere sygdom hos min lille guldklump. Jeg finder det dybt uretfærdigt og er ked af det helt ind i hjertet over alt det min søn skal kæmpe med. Og... ja når han skal kæmpe, så kan I jo nok regne ud, at vi forældre også kæmper (endnu mere)! Det kører jo rundt i hovedet og man prøver at finde hoved og hale i ny medicin, nye strukturer m.m.

Måske er der andre der også kæmper med sygdom hos de kære små, i det tilfælde vil jeg lige videregive et tip.

Denne tavle købte jeg for ca. 3 år siden til 20 kr. i Netto. Den har været gemt til når August blev stor nok til at få pligter, men så slog det mig den anden dag, at det måske var "redningen" i alt det her.Medicin i de mængder August får er ikke sjovt, så han har fået lov at få lidt slik efter hver gang, men siden han skulle have fast medicin 4 gange dagligt (en gang mere siden billedet blev taget), ja så synes vi ikke det dur med snolder mere. Derfor er aftalen nu, at han skal have 6 gange medicin før han får en lille vingummipose. Ja som sagt så er han netop i dag sat op med en gang mere om dagen, så nu tror jeg vi hæver det til 8 gange, så det passer med en lille pose hveranden aften. Jeg ved godt, der sidder nogen og korser sig, men det er jeg egentlig fuldstændig ligeglad med ;-)

Det fungerer super godt med tavlen og er en stor motivationsfaktor for August. Med tiden kan vi så øge antallet af dage før der gives en belønning.

Nå... det var lidt lyd fra mig - næste indlæg bliver farverigt og med en glad stemning - nu har I fået det triste indlæg!

5 kommentarer:

 1. Åh lille mand... Der er intet værre end syge børn, bare man selv kunne påtage sig al sygdommen. Jeg håber det vender sig for ham (og Jer) og er glad for at du er tilbage omend så på ½ blus :)
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Åhh hvor jeg føler med dig! Jeg har også en søn som har lidt at døje med. Selvom jeg på en måde kan synes at det er småting, så fik det mig alligevel til at knibe en tåre imorgen, da han var i bad. Man vil bare SÅ gerne have at ens dyrebareste har det godt, og at de vokser op uden at have for meget at døje med. Man ønsker dem det bedste, og ville ønske man lige kunne tage det og det og det fra dem.
  Mange hilsner Susan
  P.s Hvis det er ok, så sender jeg dig lige en mail senere, da jeg har haft så stor glæde af din "hjælp jeg er ny blogger", men lige har et lille spørgsmål, hvis du har overskud til det.

  SvarSlet
 3. Det lyder hårdt! Håber det varmere vejr kan hjælpe lidt på sygdommen.

  God idé med belønningstavlen. :) Det må ikke være sjovt for ham at skulle tage så meget medicin, så synes at det er alletiders, at han også har lidt lækkert at se frem til!

  SvarSlet
 4. synes det er en super fin ide med den tavle...og hvorfor skulle han ikke belønnes. håber at det bliver bedre med ham, det må være hårdt for jer alle. kram

  SvarSlet
 5. Dejligt at se dig igen, du har været savnet.
  Mvh Helena

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...