onsdag den 4. juli 2012

Ship Ohøj!

August har haft den skønneste pædagog tilknyttet i et lille års tid. Hun har været fuldstændig fantastisk for ham og også for os. Eftersom August er meget syg og har en diagnose (ja nu har han jo tre), så har han haft meget fravær i børnehaven, og det var derfor meget svært for ham, for et års tid siden, at være i børnehaven. Hvad forventede de af ham? Hvordan skulle han komme ind i en rytme, når han hele tiden var væk? Hvad betød det, når et andet barn gjorde/sagde et eller andet? osv. Derfor fik han mulighed for at få nogle timer om ugen, hvor en pædagog udefra kunne hjælpe ham igang med at være børnehavebarn selvom han var meget syg. Alle er meget overraskede over hvor godt han har klaret det og hvor meget han har rykket sig på super kort tid. Det sidste halve år, har pædagogen ikke været så meget på ham, men været generelt på stuen, så hun var der, hvis han fik behov for det, men ellers har han klaret sig selv! Vi er kommet til at holde umådeligt meget af hende, og August knuselsker hende. Derfor gør det også SÅ ondt, at det nu er sidste dag på fredag, at de skal se hinanden. Det er jo frygteligt, at ens barn bliver så glad for en, som man så bare tager fra ham! ØV!

For at lave en lille afslutning, inviterede vi hende, August og 5 andre drenge på 3 år hjem til os til en hyggedag. Lørdag aften slog det mig, at det kunne være fedt med et pirattema, så jeg lavede en masse løjer i løbet af søndagen, og mandag formiddag kom de så! August vidste det ikke, da vi havde aftalt, at det skulle være en overraskelse for alle drengene. Og det blev det !

Min svigermor og jeg havde iklædt os lidt piratudstyr og gemt os bag hækken. Vi kunne høre ungerne tale om hvor de mon skulle hen på tur, og om de mon skulle med bussen... men nix, de skulle 10 meter fra børnehaven og over i vores have. Svigermor og jeg sprang op med "ship ohøj" udråb og børnene var helt vilde! Hvor fedt - synes at være reaktionen.

Jeg havde klargjort det hele dagen før, så der var dømt Piratfest for fulde drøn.

Tavlen i køkkenet var blevet dekoreret, og wallstickers sat rundt om (købt i Tiger for 4 år siden). Jeg havde lavet et Piratløb med en ægte skattekiste indeholdende chokolademønter, skipperpiber og piratklistermærker. Dog blev der ikke spist andet end piberne, så vi har til en fest mere :)


Jeg havde lavet piratfrugtspyd, som blev sat i et vandmelon-piratskib, der var udhulet og fyldt med skåret frugt. Derudover havde jeg lavet et hav ud af husblas, vand og frugtfarve. Deri havde jeg sat appelsinskibe med små hjemmelavede sejl på. Der var også grøntsagsstænger, rugbrødsplanker (ikke fotograferet), piratvand og piratdrik.

I får kun lige et lille snap af dagen, da jeg ikke har spurgt de andre forældre om lov til at vise billederne.

Piratløbet er igang. Vi hejste piratflaget først og så skulle planken gåes ud.

GRIB IDÉEN: en velourdug med en krokodillewallsticker på, en planke på et par sten - og så er det pludselig rigtig farligt at gå planken ud !


www.uniqrea.dk er der lige nu 5 års fødselsdag med udsalg og kæmpe tilbud. Der kan du også købe en fødselsdagspakke, hvis du ikke lige kan lave tilbehøret selv.

5 kommentarer:

 1. Super flot lavet. Sejt med et piratskib af vandmelon og den ide med at gå planken ud, vil jeg da lige notere mig.
  De har bestemt haft en super fed dag, de drenge.

  SvarSlet
 2. Du er simpelthen sådan en fantastisk mor, Mia ;-) Sikke en skøn ide :-) jeg har så meget respekt for, at du har overskuddet til det, når man tænker på hvad I kæmper med. Men der er selvfølgelig noget med, at modgang gør stærkere ;-) Et kæmpe stort kram til dig. KRAM

  SvarSlet
 3. Sikken nogle SKØNNE ideer!! Tak!!!!

  SvarSlet
 4. Dejligt tema og god ide, det er også værdifuldt at vise anerkendelse over for pædagogen, som har været der for jeres søn. Så dette var et smukt træk fra jeres side.

  Knus herfra

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare dejligt at høre din historie om din drengs store fremskridt med denne herlige pædagog. (læser også selv til pædagog)

  Men kan selvfølgelig godt forstå, hvor hårdt det må være sådan, at skulle tage afsked med hende/ham.

  Håber at din søn stadig fortsætter denne herlige fremgang i Børnehaven.

  Mvh Helena

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...