lørdag den 23. marts 2013

En dum hacker :(

Bedst som jeg havde gjort foråsrent i shoppen (uniqrea.dk), ja så blev siden suspenderet af hostingsitet. Jeg var noget blank, og efter møje og besvær og 20 mails frem og tilbage fik jeg løst det de bad mig om... desværre var det ikke nok! Shoppen var blevet hacket, som i seriøst ødelagt, og den stod ikke til at redde! 6 år fylder shoppen til sommer, så I kan nok regne ud, at det var en omgang der nærmest slog benene væk under mig! 6 år har jeg filet lidt i kanterne, rettet lidt i hjørnerne og pudset lidt på billederne. 6 år - og væk, pistvæk var det hele! Jeg var grædefærdig!


Heldigvis så kender jeg Heidi, hun har nemlig både lavet den eksisterende hjemmeside og min tidligere lille virksomhed. Og hun er dygtig hende Heidi!

Jeg venter i spænding på at den nye og nu meget bedre shop er færdig. Heldigvis kunne Heidi redde en masse stumper, så jeg ikke skal helt forfra med tekst, meen der er godt nok mange produkter der skal lægges ind på ny, som i alle produkter. Men, på med ja-hatten og de positive-briller - intet er så skidt at det ikke er godt for noget andet, så jeg glæder mig derfor til relanceringen!

Smil fra Mia

4 kommentarer:

 1. Ej øv, sikke træls... Håber du bliver tilfreds med den nye omgang
  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. øv - hvad får sådanne mennesker ud af det :(

  SvarSlet
 3. Øv hvor tarveligt!! Håber den nye bliver god :-)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det trælsvog synd for dig. Håber den bliver god igen :)
  Kh Mette

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...