tirsdag den 26. marts 2013

Forbereder stofsalg m.m.

Halløj med jer

Jeg er igang med den store oprydning herhjemme. Jeg øver mig Big time i at skille mig af med ting og sager, og husker mig selv på, ar selvom nogle ting bærer minder, så er de minder i mit hjerte og der skal være plads til nye minder. Samtidig er jeg en samler, også Big time. Alt er rart at have, for hvad nu hvis... Ville ønske jeg kunne være bedre til at være tilfreds med lidt men godt. Det er så det jeg øver mig i nu!

Jeg har sat en masse til salg via en oprydningsgruppe på facebook, og vil også rydde ud i mit kæmpe stolaer. Det bliver uden tvivl meget sværere end så meget andet. Men her før jeg går igang har jeg et spørgsmål til jer, og især jer der har henvendt jer til mig vedr. stof, ønsker I pakker med små stykker til lappetæpper, 50x50 cm stykker eller større stykker? Ønsker I det enkeltvis eller i blandede pakker?

Derudover skal jeg høre, om nogen ved, om man kan tage en backup af sin blog, og kopiere hele indholdet? Er blevet så nervøs eer det hackeri (shit det er et stort projekt at sætte siden op igen)!

OBS! Billedet er lavet af billeder fra min stofsamling for flere år siden. Jeg har ikke alle de viste længere, og vil ikke pt. reservere, da jeg slet ikke aner hvad jeg vil sælge endnu! Jeg øver mig som sagt bare, og har min kæmpe samling for kær til at sælge rub og stub ;-)

Smil til jer, Mia

9 kommentarer:

 1. Skønne ting du her der :-)

  SvarSlet
 2. hvis jeg skal købe noget så ønsker jeg større stykker stof end 50x50 gerne i meter vis :)

  SvarSlet
 3. Ja du kan godt backup din blog. Når du er inde på oversigten i design kan du lave en backup ved at trykke på en knap i øverst højre hjørne. Ellers se ind på blog fantastisk.blogspot.com hun har nærmest svar på alt

  SvarSlet
 4. http://blogfantastisk.blogspot.dk/2013/01/lav-backup-af-din-blog.html
  Prøv hendes guide til at lave back up...

  Jeg er mest il store stykker som kan bruges til tøj - Men det er nok mest fordi det er det jeg synes er sjovest at lave :0)

  SvarSlet
 5. åh mia vil du ikke reservere det brune småfolk med børn til mig? :) hvor meget har du? det har jeg ledt efter i flere år!
  Hilsen Meena (tjalfesmor)

  SvarSlet
 6. Kender godt til det med at det kan være svært at skille sig af med nogle ting... Men det er nu også rart at få ryddet lidt ud engang imellem :o)

  SvarSlet
 7. Hvad er det for en fb gruppe ?

  SvarSlet
 8. Herligt med oprydning selv om det er hårdt, så er følelsen god bag efter :)
  Jeg smider selv lidt til salg på bloggen i morgen. Er i tvivl om nogle af tingene, men slår mig selv over fingrene og gør det alligevel :) jeg kan snart ikke være i hobbyrummet mere.

  God oprydningslyst.
  Kh Lise

  SvarSlet
 9. Jeg er helt ny udi det med at sy, så jeg holder mig mest til små projekter, og kunne rigtig godt tænke mig at kunne købe små forskellige stykker stof i blandede pakker :-)

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...