tirsdag den 13. august 2013

Det var den mest fantastiske sommer

Sommeren er fløjet afsted! Men hvilken fantastisk én af slagsen!

Jeg har masser af indlæg i hovedet, men tiden dertil har bare ikke været der. Sidste mandag startede jeg på mit nye job, og det har virkelig været godt, men pyhh hvor har jeg haft travlt.

Vi var jo på Mallorca i juni måned, og samtidig er vi ved at bygge til, så derfor skulle vi ikke det helt vilde her i sommerferien.

Jeg lavede derfor en sommerferiekalender til August, som blev hængt op på tavlen, og hver morgen blev der vendt en låge, som så viste dagens oplevelse.


Det var alt mulig blandet, stort og småt. Og det var en kæmpe succes! Vi var i Legoland, var i skoven efter pinde til snobrød, havde venner på besøg til leg i haven, badede en hel masse, var på strandtur, sov i telt to gange, var i København i fire dage, hvor vi bl.a. besøgte Eksperimentarium og meget meget mere!

Herunder en lille anbefalingsliste af noget af det bedste vi oplevede.

Vi var bl.a. i Lalandia Billund for at besøge Anders And og Andeby på sommertur, fuldstændig suverænt arrangement, som kostede 0 kr. at deltage i, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med gaver for mange hundrede kroner.

Vi var også på Randbøldalmuseet, som heller ikke kostede en krone. Det er en sand perle, som ligger lige midt i den smukkeste natur udenfor Vejle. Vi fik rundvisning på det lille museum, lavede vores eget papir fra bunden, fandt dyr som vi så i mirkoskop bagefter, fiskede i åen, prøvede de mange forskellige møller og sluser. Det var et åndehul, som vi helt klart skal besøge mange gange i fremtiden!!

Vi var også på Koldinghus, hvor der var en gratis fægteskole, som August deltog i. Kæmpe hit, og virkelig et super hyggeligt besøg med mormor og morfar.

I København var vi på Post og Telemuseet, som var intet mindre en fantastisk!! Det kostede intet at komme ind, og jeg siger jer, det var værd at betale mange penge for! Det er et virkelig fint museum, hvor man må røre, prøve og være! Der er også en etage med det mest skønne legeområde. August brugte langt over en time på at sortere, stemple og dele post ud. På toppen af museet spiste vi den lækreste frokost med den smukkeste udsigt (dog til dyre penge). Virkelig anbefalelsesværdigt! 
Derudover gik ferien med det skønneste bryllup hos min "lillesøster". Ja det er hun så ikke, men vi er nærmest vokset op som søskende og hun står mit hjerte ualmindelig nært.
 
Det var lidt fra ferien!
Ha' en skøn aften!
 
Smil fra Mia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Husk at tilmelde dig email-servicen, hvis du vil have besked, når jeg eller andre også kommenterer på tråden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...